Jump to content

Ερώτημα με USB Stick και κρυφά αρχεία;

PetranEVO

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα απο εμένα,

Μου έδωσε γνωστή μου ένα USB Stick που μέσα έχει κάποια αρχεία τις επιχείρισης της, τα οποία είναι σημαντικά και μου λέει οτι δεν μπορεί να το ανοίξει και αν μπορώ να πάρω BackUP τα αρχεία της σε CD/DVD

Λέω και εγώ ΟΚ.

Το πρόβλημα ; τελικά ...

Το βάζω στον υπολογιστή μου ,χώρια οτι στα ξαφνικά καθυστερεί όλες τις διεργασίες και κάνει κανένα 15 λεπτό να ανοίξει το Stick ,μου δείχνει οτι έχει καλημένα τα 3 GB και τα υπόλοιπα ελεύθερα.

Το πρόβλημα ξανά ; Μου το ανοίγει και είναι άδειο.

Τι φάση; Έκανα εμφάνιση κρυφών φακέλων κτλ.αλλά σκατούλες.

Λύση;

Μπορεί να έγινε κάποιο check disk και να τα πήγε στο "FOUND.000" ή να είναι στο recycle bin του usb καταλάθος (αν είναι NTFS). Στις επιλογές φακέλων στον Windows Explorer, βάλε να φαίνονται και οι προστατευόμενοι φάκελοι συστήματος (κάπως έτσι το λέει) και δες αν θα φανεί τίποτα στο φλασάκι.

Μπορεί να έγινε κάποιο check disk και να τα πήγε στο "FOUND.000" ή να είναι στο recycle bin του usb καταλάθος (αν είναι NTFS). Στις επιλογές φακέλων στον Windows Explorer, βάλε να φαίνονται και οι προστατευόμενοι φάκελοι συστήματος (κάπως έτσι το λέει) και δες αν θα φανεί τίποτα στο φλασάκι.

Θα το κάνω,αλλά έχουν περάσει 10 λεπτά ,και ακόμα δεν μου ανοίγει το σημείο "υπολογιστής μου".

Ενώ ,αν το τραβήξω όλα ξεκολλάνε.

Το γέλιο είναι οτι όταν όταν όταν ,το φορτώσει βγάζει να κάνει για check error ή continue without scanning και οτι και να πατήσω πάλι αργεί μισή ώρα.. :zzz:

Υ.Γ μόλις άνοιξε μέσα,έκανα ότι είπες αλλά τίποτα δεν εμφανίζει.

Έχω τικ στην επιλογή Show files folders κτλ. Hidden τα πάντα και δεν φαίνετε τίποτα.

:hang2:

Περίεργο. Δεν μπορώ να καταλάβω τότε γιατί νομίζει ότι έχει γραμμένα αρχεία ενώ δεν υπάρχει τίποτα. Σε άλλον υπολογιστή ή άλλο λειτουργικό σύστημα, πάλι τα ίδια;

Δοκίμασα τα πάντα , LInux άνοιξα προσπάθησα να αλλάξω ακόμα και το γράμμα απο το στίκ, για να το κάνω φορμάτ,προσπάθησα να πάρω απο μέσα τα αρχεία τίποτα,προσπάθησα και με command prompt να το κάνω φορμάτ και πάλι τίποτα, ώστε να τα σώσω τα αρχεία και καλά μετά με Recuva Λόγω, οτι θα ήταν σε FAT32, δοκίμασα απο Safe Mode , να τα βγάλω και να τα ξαναβάλω και μετά από administrative tools,πάλι και απο εκεί τίποτα.

Πλεόν; πιστεύω οτι θα το πετάξω στα σκουπίδια χωρίς να μπορώ να πάρω τα αρχεία από μέσα ε;

Μάλλον δεν το βλέπω να βρίσκονται τα αρχεία, δεν μπορώ να σκεφτώ και εγώ κάτι άλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.