marianna Οκτώβριος 19, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Παιδια ειστε υπεροχοι και σας ευχαριστω ολους παρα πολυ...Απο οτι βλεπω οι δυνατοτητες των χρηματων που διαθετω δεν ειναι και πολλες αλλα οκ! δεν ειναι και ασχημες...Σας ειμαι υποχρεη...Συνεχιστε εαν εχετε ακομα κατι να προτεινετε...Φιλακια στα μαγουλακια....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 19, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Εγώ προσωπικά πάντως από μια έρευνα αγοράς που έχω κάνει για μένα στα ίδια περίπου χρήματα (300 για μένα βασικά) κατέληξα στις Olympus C-460 ZOOM και μ300 (αν υπάρχει ακόμα). Δεν έχω δοκιμάσει καμία από αυτές αλλά μ'αρέσουν γιατί έχουν κατ'αρχήν 2ετή εγγύηση. Επίσης η μ300 είναι πολύ μικρή. Κατα τα άλλα δεν διαφέρουν σε σχέση με άλλες μηχανές της κατηγορίας. Κοίταξέ τα. www.olympus.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
marianna Οκτώβριος 19, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Κεκροπα μια ερωτησουλα...Η Ζ10 που μου λες ειναι η Ζ1 DIMAGE?Αν ναι...ειναι αξιοπιστη η MINOLTA?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Οκτώβριος 19, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 επειδή μου αρέσουν οι compact διαστάσεις θα πρότεινα sony L1 http://www.sony.gr/ShowProduct.do?site=odw_el_GR&category=DPH+Digital+Still+Cameras&product=DSC-L1στην ελλάδα δεν ξέρω αν θα την βρεις 350 αλλά μπορείς να την φέρεις απο έξω http://www.pixmania.com/gr/gr/56813/art/sony/cyber-shot-dsc-l1-s.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 19, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED ΛοΛ Ελα τσιμπα κ συ ενα μικρη Στελλιτσα να μη παραπονιεσαι! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 19, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 18:39] ΛοΛ Ελα τσιμπα κ συ ενα μικρη Στελλιτσα να μη παραπονιεσαι! :flower: εμείς θα μείνουμε παραπονεμένοι; :cry: έλα, δώκε και σε μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 19, 2004 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από spc εμείς θα μείνουμε παραπονεμένοι; :cry: έλα, δώκε και σε μας Eεεεεπ!!Σεμνα εσυ!! Αμα θες λελουδικο,ζητα απο καμια απο τις κυριες [sorry για το καρα-off topic βρε Αντμινια...να,παρτε κ συς ενα λελουδακι να μη μου θυμωσετε :flower: ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 19, 2004 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Και γω για Cannon A80 λέω έχει καλή ποιότητα και πολλές πολλές χειροκίνητες ρυθμίσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kekropas Οκτώβριος 20, 2004 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Όχι η Ζ10 είναι η διάδοχος της Ζ1. Η Minolta είναι μια από τις κλασσικές φωτογραφικές εταιρίες και εμένα τουλάχιστον δυο ψηφιακές μηχανές Minolta δε μου εχουν βγάλει κάποιο πρόβλημα. Τιμές και μοντέλα πήρα από www.digitalo.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
marianna Οκτώβριος 20, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Λοιπον φτασαμε σχεδον στο τελος....Και σας ευχαριστω πολυ! Με την βοηθεια σας κατεληξα σε μερικα μοντελα και θα ηθελα να μου πειτε απο αυτες τις μηχανουλες που θα σας πω παρακατω ποια θα περνατε εσεις και γιατι θα την διαλεγατε?Εχουμε και λεμε: 1 ΝΙΚΟΝ 4800 2 FUJIFILM FINEPIX S3500 3 MINOLTA Z10 4 OLYMPUS C-765 5 KODAK DX6490 6 CANON IXUS 430 Ok το ξερω βγηκα λιγο εξω απο τον προυπολογισμο μου... Θα ηθελα την καλυτερη επιλογη ποιοτητας -τιμης. Επισης αν θα θελατε ,αφου μου προτεινετε ποια να αγορασω,πεστε μου και κανα καταστημα που μπορω να την βρω με καλες τιμες μετροιτης! Ευχαριστω που με ανεχεστε εμενα και την ασχετοσυνη μου....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 20, 2004 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Προτεινω Olympus c-765 στα 316ε απο Nomatica.com :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.