cafe_demek Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 Έχω το Samsung sgh-410 και θέλω να κατεβάσω παιχνίδια ποιο site προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 18, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 το χω ξαναποστάρει, το θυμάμαι:efnet, #mediaplaceπρόγραμμα: mirc Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Οκτώβριος 18, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 www.myphone.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Οκτώβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Πολλά δωρεάν παιχνίδια έχει και το μουλάρ! (eMule) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris Πολλά δωρεάν παιχνίδια έχει και το μουλάρ! (eMule) Nαι,αλλα δεν ειναι "μουλάρ" αλλα "μλάρ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 sorry για το :OT: : κατόπιν ''πριζώματος'' από τον rootx την Παρασκευή, πήρα και εγώ το Σάββατο το νέο μου παιχνίδι SE P910 όλα μία χαρά εκτός μίας μικρής λεπτομέρειας: Δεν δουέλευε το μικρόφωνο! ψιλά πράγματα θα μου πείτε, τέτοιο μηχάνημα και να το χρησιμοποιείς για τηλέφωνο; ντροπή! αυτός ο ποιοτικός έλεγχος έχει καταντήσει μαρτύριο είναι δυνατόν το πιο ακριβό κινητό να έρχεται από τη μάνα του με το πιο κλασικό ελλάτωμα των πιο φθηνιάρικων κινητών; κανείς δεν κάνει τον κόπο να κάνει μία κλήση πριν συσκευαστεί; το κινητό φυσικά επεστράφη και πιστώθηκε σήμερα αλλά έμεινα με το ''P'' στο χέρι το Σ/Κ άθλιε admin rootx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 έλεος πια αυτές οι εταιρίες!να πεις ότι δεν έχει και κέρδος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 http://www.vstuff.co.uk....... Είναι Free, απλά θέλει ένα registration να κάνεις και τίποτε άλλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.