cafe_demek Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2004 Έχω το Samsung sgh-410 και θέλω να κατεβάσω παιχνίδια ποιο site προτείνετε?
sotiris Οκτώβριος 18, 2004 #2 Οκτώβριος 18, 2004 το χω ξαναποστάρει, το θυμάμαι:efnet, #mediaplaceπρόγραμμα: mirc
Samael Οκτώβριος 18, 2004 #5 Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris Πολλά δωρεάν παιχνίδια έχει και το μουλάρ! (eMule) Nαι,αλλα δεν ειναι "μουλάρ" αλλα "μλάρ"
spc Οκτώβριος 18, 2004 #6 Οκτώβριος 18, 2004 sorry για το :OT: : κατόπιν ''πριζώματος'' από τον rootx την Παρασκευή, πήρα και εγώ το Σάββατο το νέο μου παιχνίδι SE P910 όλα μία χαρά εκτός μίας μικρής λεπτομέρειας: Δεν δουέλευε το μικρόφωνο! ψιλά πράγματα θα μου πείτε, τέτοιο μηχάνημα και να το χρησιμοποιείς για τηλέφωνο; ντροπή! αυτός ο ποιοτικός έλεγχος έχει καταντήσει μαρτύριο είναι δυνατόν το πιο ακριβό κινητό να έρχεται από τη μάνα του με το πιο κλασικό ελλάτωμα των πιο φθηνιάρικων κινητών; κανείς δεν κάνει τον κόπο να κάνει μία κλήση πριν συσκευαστεί; το κινητό φυσικά επεστράφη και πιστώθηκε σήμερα αλλά έμεινα με το ''P'' στο χέρι το Σ/Κ άθλιε admin rootx
sotiris Οκτώβριος 18, 2004 #7 Οκτώβριος 18, 2004 έλεος πια αυτές οι εταιρίες!να πεις ότι δεν έχει και κέρδος!!
DMylonas Οκτώβριος 18, 2004 #8 Οκτώβριος 18, 2004 http://www.vstuff.co.uk....... Είναι Free, απλά θέλει ένα registration να κάνεις και τίποτε άλλο.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.