Jump to content

Ακόμα ένας νέος Η/Υ αλλά μήπως το παρακάνω?

env0y

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Greetings στα τσακάλια του εργαστηρίου! :rubik:

Νομίζω πως έφτασε η στιγμή να αφήσω το αγαπημένο μου ASUS ROG G74SX μόνιμα στο σπίτι της κοπέλας μου και να στήσω ένα gaming desktop. :p

Παρακάτω θα σας δείξω απο τι θα αποτελείται και θα ήθελα να μου πείτε αν το έχω παρακάνει κάπου και χαραμίζω τα λεφτουδάκια μου.

Το σύστημα θα είναι κυρίως για gaming σε 1920χ1024 ανάλυση όλα maxed out και θα επιθυμούσα να κρατήσει να παίξει έτσι για κάποιους next gen τίτλους όπως TitanFall, ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ Devision, Watch Dogs and last but not least Star Citizen.

Corsair Middle Carbide Air 540, Window, Silver Edition

ASUS MAXIMUS VI HERO socket LGA 1150 Motherboard

Intel Core i7-4770K 3.50GHz Socket LGA1150 BOX quad-core processor

Corsair Hydro H100i Liquid CPU Cooler

8GB (2x4GB) Kit Corsair DOMINATOR

-Για τις μνήμες πας και σε φθηνότερες corsair vengeance pro corsair vengeance pro - Μνήμες | Skroutz.gr

-Σκληρό δίσκο πήγαινε σε red πιο αθόρυβη λειτουργία

-SSD πήγαινε σε samsung 840 pro 128gb ή 840 evo 256gb

-Τροφοδοτικό coolermaster V700 CoolerMaster V-series V700 | Skroutz.gr ή XFX ProSeries 750W Black Edition XFX ProSeries 750W Black Edition | Skroutz.gr

*Απ'τα χρήματα που εξοικονομείς από δίσκο και μνήμες πας σε gtx 780 ή r9 290, αλλά και η gtx770 μια χαρά είναι (δες για και r9 280x)

Ανέφερε μας budget και τιμές για τα πράγματα για να έχουμε και μια εικόνα.

Εγω επι 6 χρονια ειχα την ιδια υπογραφη...πριν 2 βδομαδες αλλαξα και θα την εχω μαλλον για πολλα χρονια παλι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.