motormount Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2014 Να ρωτήσω και εγώ κάτι στο θέμα γιατί με απασχολεί τα μάλα.Πήρα ένα inspiron με λειτουργικό,είναι η πρώτη φορά που έχω (σπίτι) μηχάνημα με προεγκατεστημένο λειτουργικό και είναι όλα πολύ καινούργια για μένα αυτά τώρα που έλεγε και η Στάη...Έλεγα να βγάλω το dvd και να βάλω έναν ssd.Μπορώ να φτιάξω ένα image του παρόντος συστήματος και να το χρησιμοποιήσω στον ssd?Υπάρχει περίπτωση να μπερδεύεται με το λειτουργικό του original δίσκου;Στο desktop έχω κάνει κάτι ''ανάλογο'' με 7ρια,αλλά διαφορετικά(ultimate και τα 2 αλλά διαφορετικής ''προέλευσης'') στον μηχανικό και στον ssd και μπουτάρω κατά βούληση,υπάρχει περίπτωση επειδή θα είναι η ίδια κόπια να μπερδεύεται-ή να μην γίνεται καθόλου;-Εν τω μεταξύ,συνοδευτικό cd με windows δεν υπήρχε!Αν αύριο ο σκληρός τα παίξει,από που ξαναπερνάω λειτουργικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Φτιάχνεις recovery media μέσα από τον Η/Υ. Εκεί έχει μέσα και το λειτουργικό και τους drivers/applications που χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 7, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Όπως το είπες, κάνεις έναν κλώνο του δίσκου σου κι απλά αφού τον περάσεις στον ssd, bootάρεις από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Φεβρουάριος 10, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Όπως το είπες, κάνεις έναν κλώνο του δίσκου σου κι απλά αφού τον περάσεις στον ssd, bootάρεις από εκεί.Τον κλώνο σε εξωτερικό τον κάνεις και μετά τον περνάς στον ssd; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 10, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Ακόμα και σε έναν άλλο δίσκο του συστήματος. π.χ. εγώ το έχω σε έναν μεγάλο δίσκο.. παίρνω ένα κλώνο κάθε 2-3 μήνες, έτσι για να μη χάνω ένα σταθερό, ετοιμογιαστήσιμο σύστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.