GruntGR Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2014 Τα εχω πει ολα χαρτι και καλαμαρι εδω -> [4:51:16 μ.μ.] SoF{GR}@keli_33: madepse pou kimithika xtes to vradi [4:51:26 - Pastebin.com <- Οποιος εχει εμπειρια με τετοια θεματα - ξερει 2-3 πραγματα για τους μπορντελο-νομοθεσια μας ευχαριστως να τον ακουσω γιατι εχω και δικη αυριο (πως λεμε εχω αγωνα αυριο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Οι ηχογραφήσεις θεωρούνται νόμιμες ή πας να μπλέξεις και χειρότερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 7, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Βρες εναν δικηγόρο με εμπειρια και ασε τα φορουμς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 7, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Ο νονος μου ειναι δικηγορος το γραφω και στο log, για την ηχογραφηση πιστευω ειμαι καλυμμενος εφοσον εγινε στο μαγαζι μου και οχι στον δρομο και εφοσον την εκανα επειδη φοβουμουνα για την ασφαλεια την δικια μου του πατερα μου και του ταμειου (επρεπε να πληρωθει το εκκαθαριστικο αυριο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Απο μαρτυρες ειχες κανεναν στο μαγαζι εκεινη τη ωρα που να ειναι διαθετημενος να παει να καταθεσει ? Να ξερεις γενικοτερα ο πατερας σου δεν λαμβανεται σοβαρα υποψη σαν μαρτυρας. Οπως σου ειπε κι ο Γιαννης, βρες εναν καλο δικηγορο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 7, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 update : θα παω αυριο το μεσημερι, θα ερθει και ο πατερας μου (φαγωθηκε να ερθει :S) απλα για να δει τι θα γινει, δεν προκειται να μιλησει ομως. Μαρτυρες εχω αρκετους(ειχε τον παναθηναικο εκεινη την ωρα), θα φερω μονο τον μεθυστακα ομως για να δουνε το προσωπο του, δεν φαινεται πλεον ΤΙΠΟΤΑ απο το τζελ (ληγμενο γαρ) Δικηγορο ΔΕΝ γινεται να αλλαξω γιατι θα παρεξηγηθει, ειναι νονος μου ΚΑΙ πελατης στο μαγαζι. Το μονο που θα ζητησω ειναι να αθωωθω, ουτε μυνηση στον αξιωματικο υπηρεσιας για την ολη διαδικασια(δεν ξερανε αγγλικα οι μπουρτζοι) ουτε στον μεθυσο γιατι δεν εχει μια ( μου χρωσταει και 10 ευρω ) Πιθανον να χρειαστει να ξαναπαω στο δικαστηριο, γιατι το ιδιο βραδυ που με κρατησανε μεσα στειλανε το σπρει για ελεγχο στα εργαστηρια τους ( CSI ελλαντα και τα παπακια μου κουνιουνται ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 7, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Απλά έχω να παρατηρήσω ότι οι ιστορίες του πολωνού είναι και πιο ενδιαφέρουσες και, κυρίως, έχουν καλύτερη αφήγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 7, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Εχω κανει πολλα edit στο pastebin γι αυτο, πρεπει να μου ξεφυγανε 2-3 βρισιες ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 7, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Απλά έχω να παρατηρήσω ότι οι ιστορίες του πολωνού είναι και πιο ενδιαφέρουσες και, κυρίως, έχουν καλύτερη αφήγηση. Kαι επίσης δεν χρειάζονται να διαβάσεις ολόκληρα σεντονάκια απο κείμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 7, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Για να εισαι καλος καικαλας θελει τεχνη, εκαστος στο ειδος του Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 7, 2014 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Με ένα 100αρακι σου φτιάχνω μια ωραία ιστορία και έρχομαι να τη πω να γελάσει όλη η αίθουσα. Ψησου XDΣτάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 8, 2014 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2014 Μλκα grunt. Βλέπω τρολλιστικο τίτλο, λέω κανένας νουμπας θα άνοιξε thread (πάλι ). Μπαίνω μέσα και βλέπω copy - paste το περιεχόμενο από chat/irc. Ε, μάμησε μας! Ρε συ. Αυτά τα copy-paste τα κάναμε πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Μετά από τόσο καιρό, η βελτίωση επιβάλλεται πιστεύω. Άντε στρώσου να μάθεις καμμιά αφήγηση της προκοπής (πχ private lessons by Polonos, the first steps of domination) κι ασ'το κωλοβάρεμα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τις προάλλες εσύ ήσουν εκείνος που έκραζε τον συγχωριανό αστυνομικό επειδή 30+ χρόνια τα έξυνε. My 2 cents ΥΓ. Το στορυ το άφησα κάπου στη μέση. Αν πιστεύεις ότι αξίζει, ξαναγράψε το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 8, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2014 σε μια ωρα εχω δικη. οσο για το παχυδερμο που πηρε συνταξη στα 49 ακομα ερχεται στο μαγαζι κανονικα. Για τον τουρκο ουτε λογος, δεν περασα αυτοφωρο για το τιποτα ουτε ειμαι βολευτης να γλειψω εκει που μεχρι χθες εφτυνα !Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 8, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2014 update : πηραμε αναβολη για τις 19/2, τους προτεινε ο δικηγορος να περιμενουν πρωτα για το πορισμα απο το εργαστηριο. Με τον τουρκο μιλιομαστε πλεον, αν και εμαθα απο τον ιδιο κατι που μου εκατσε καπως, τοτε που βαρεσε τον αστυνομικο και τον πηγανε στο τμημα δεν πηγε στο αυτοφωρο τελικα, μου ειπε οτι πηρε τον δικηγορο του τηλεφωνο και καθαρισε, το ιδιο ισως να μπορουσα να κανω κι εγω προχτες αν ειχα σημα σε εκεινο το δωματιο που με κρατησανε μεχρι να φυγει αυτος :S stay tuned Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 19, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2014 Τελειωσα πριν καμια ωρα, φυσικα βγηκα αθωος, πιο πολυ στον μεθυσο κανανε ανακριση παρα σε εμενα ( ειστε καλα ? σιγουρα δεν παθατε τιποτα ?? ) τους πηρε μονοτερμα και ο νονος μου στην αρχη, τοση φασαρια για το τιποτα :S Τουλαχιστον απεκτησα εμπειριες και 2-3 καινουργια φετιχ, κριμα που κατεργησε ο Πριαμος το δωματιο "κελι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.