pas2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2014 Γεία σας παιδιά.Έχω τον δορυφορικό δέκτη edision progressiv hd compact και θέλω να τον συνδέσω στο Internet μέσω wifi. Έχω 2 στικάκια Ralink 5370 το ένα της edision αλλά ενώ μου εντοπίζει το δίκτυο δεν συνδέεται και εμφανίζει το μήνυμα connection time out. Έχω κάνει update στο firmware. Χρειάζεται κάποιες ρυθμίσεις μήπως? γιατί το δοκίμασα αλλά τίποτα.το έχει λύσει κάποιος αυτό με κάποιον τρόπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 7, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Ο [MENTION=1593]ΛΑΜΠΡΟΣ[/MENTION] τους γνωρίζει καλά και ίσως μπορεί να σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pas2007 Φεβρουάριος 7, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 ok thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Φεβρουάριος 8, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2014 Τι κρυπτογράφηση έχεις στο router;WEP ή WPA/2;Επίσης το κανάλι είναι σταθερό ή το έχεις στο αυτόματο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.