Ance Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2014 Καλησπέρα,Έχω παραγγείλει εδώ και μια βδομάδα περίπου το κιτ της XSPC AX360 Photon D5 για το καινούριο build από performance-pcs.com . Έχω διαβάσει μερικές κριτικές για τα κιτ της xspc αλλά για το συγκεκριμένο δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένο. Μιας και θα είναι η πρώτη μου απόπειρα για custom υδρόψυξη μπορεί να μου πει κάποιος αν θα συναντήσω κάποια ιδιαίτερη δυσκολία στην εγκατάσταση (έχω δει μερικά tutorials) και ποια η γνώμη σας για την ποιότητά των εξαρτημάτων;Υ.Γ. Υπάρχει κάποιο site υπολογισμού του φόρου για το τελωνείο;;Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 Μην ψαχνεις να τα βρεις ως κιτ, απλα εχουν πακεταρει τα κομματια σε ενα κουτι και τα παιρνεις με καποια εκπτωση, οποτε αν θες να δεις τι παιζει πρεπει να ψαξεις για τα κομματια ξεχωριστα. XSPC EK KOOLANCE ειναι απο τις καλυτερες εταιριες. Γτ εμπλεξες ομως με αμερικη? Μπορουσε να στο φερει το eworld η ο κοπριτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ance Φεβρουάριος 6, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 Έψαξα σε ελληνικά site για το συγκεκριμένο κιτ και δεν το είχαν μόνο το e-shop αλλά η τιμή καμία σχέση με αυτό που παρήγγειλα ακόμα και με φόρους και φ.π.α. θα είναι λιγότερα σίγουρα. Μπορείς να με ενημερώσεις για αυτά τα δύο site που λες για να ξέρω για μελλοντικές αναβαθμίσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 6, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής SlackerXL - Custom Creations ποσο το πηρες δλδ με μεταφορικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ance Φεβρουάριος 6, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 280 με έξτρα led όλο το κιτ + μεταφορικά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ance Φεβρουάριος 12, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Σήμερα παρέλαβα το κιτ και πληροφοριακά το έξοδα για το τελωνείο κόστισαν 55e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.