fantacid Οκτώβριος 18, 2004 #41 Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Συμβουλές για αφράτο και νοστιμότατο ποπκορν:Δε βάζουμε λάδι, βάζουμε μπόλικο βιτάμ.Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίτο ταμπάσκο την ώρα που λιώνει το βούτυρο ώστε να γίνει λίγο πιο πικάντικο.Δε το αφήνουμε μέχρι να σκάσουν όλα γιατί τα μισά θα τα φάμε καμμένα.Αν επιθυμούμε ρίχνουμε λίγο πάπρικα μόλις ετοιμαστεί. Σωστος!το μυστικο ειναι μπολικο βιταμ (αντι λαδι),δυνατη φωτια για να σκασουν ολα(ενταξει οχι ολα,αλλα τα περισσοτερα!)
Tsunami Οκτώβριος 18, 2004 #42 Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 20:14] Συμβουλές για αφράτο και νοστιμότατο ποπκορν:Δε βάζουμε λάδι, βάζουμε μπόλικο βιτάμ.Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίτο ταμπάσκο την ώρα που λιώνει το βούτυρο ώστε να γίνει λίγο πιο πικάντικο.Δε το αφήνουμε μέχρι να σκάσουν όλα γιατί τα μισά θα τα φάμε καμμένα.Αν επιθυμούμε ρίχνουμε λίγο πάπρικα μόλις ετοιμαστεί. Thanx DJD!!!Θα το εφαρμόσω με την πρώτη ευκαιρία.Βασικά με3 το βούτυρο είχα τεστάρει να το κάνω μια φορα και μου έγιναν κάρβουνο
GoriLLakoS Οκτώβριος 23, 2004 Author #43 Οκτώβριος 23, 2004 Σημερα ηταν μερα διαιτας.....δεν ειχε τιποτα στο ψυγειο κ εβαζα φετες γαλοπουλα πανω σε φετες τυρι,τα γυρνουσα κ τα ετρωγα.....!χε!χε!Επισης το τυρι γυνεται κ ωραιοτατο αποτυχημενο σαγανακι στον φουρνο μικροκυμματον!Κ αλλο ενα κολπο....γαλοπουλα απο εξω,τυρι απο μεσα ,χωρις ομως να ξεχει γυρω γυρω,τα διπλωνουμε και τα βαζουμε στην τοστιερα μεχρι να λιωσει το τυρι.....! ;-p
fanisk Οκτώβριος 23, 2004 #44 Οκτώβριος 23, 2004 Χαχαχα Βασιλη τα εχω κανει και στις 3 παραλλαγες! Ωραιο εεε?????Λοοοολ!!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.