Jump to content



Midnight Snacks....!


GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Δοκιμασε να βαλεις κ λιγο παστουρμα...;)

αδερφέ αν λείπει η γυναίκα τον τσακίζω;) ξέρω έναν καλό Αρμένη με μαγαζί αλλαντικών στον Πειραιά και έχει απίστευτα πράγματα...

  • Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JiMk

Βρωμάς για 3 μέρες έτσι? και τα ούρα σου.

όλα τα υγρά...

πάντως κυρίως βρωμάς από το περίβλημα των μπαχαρικών, το οποίο μπορείς να αποφύγεις...

Αρχική απάντηση από Voudas

είσαι μέσα στα κόλπα βλέπω;)

Η τυροκαυτερη του γ@μαει απιστευτα !

Αρχική απάντηση από Voudas

όλα τα υγρά...

πάντως κυρίως βρωμάς από το περίβλημα των μπαχαρικών, το οποίο μπορείς να αποφύγεις...

=Φλωρικος παστουρμας ! :sick:

Προσωπικά, στέκομαι μπροστά από το ψυγείο, παίρνω ύφος Βάγκουρα και του λέω:

"I'll make you an offer you can't refuse" :hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 12:08]

=Φλωρικος παστουρμας ! :sick:

Oχι κι ετσι ρε Γιαννακη...

η παστα αυτη ειναι περισσοτερο για την ωριμανση του κρεατος παρα για να την τρως...

μιας και επισκιαζει την ιδια την γευση του...(αναλογα βεβαια με την ποσοτητα)

δοκιμασε τον καθαρισμενο και θα δεις...

βρωμας και πολυ λιγοτερο μετα ;)

ρε συ Βούδα...πόσο συχνά το τρως αυτό?

Πρόσεχε γιατί με τα πολλά καυτερά σε βλέπω με κουλούρα στην καρέκλα!:hehe:

Κοινώς Αιμορροίδες!!! :happy2: :crazy::wall:

Πάντα υπάρχει σπίτι ένα σακουλάκι με μεξικάνικα τσιπς (κάτι σαν τα doritos αλλά πιο πικάντικα) κι ένα βαζάκι σάλτσα τυριού. Την βάζουμε στο μικροκυμάτων για 45 δευτερόλεπτα για να ζεσταθεί. Παίρνουμε ένα τσιπ, το βουτάμε μέσα και το τρώμε. Επαναλαμβάνουμε όσες φορές επιθυμούμε ή μέχρι να μας πιάσει κόψιμο.

Έψαχνα στο site του Βασιλόπουλου να σας τα δείξω αλλά δεν έχει τα προϊόντα. Απορώ γιατί έχει online παραγγελία αφού δεν έχει τίποτα να παραγγείλεις...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Πωωωωω.....Καθε τοπος το λεει κ διαφορετικα ρε συ Samael !!! Mονο στην Αθηνα το λεμε διαφορετικα ?

Οχι,το λενε κ εκει που πλακωνουν πολλοι Αθηναιοι :hehe:

(Αραχοβα-Μυκονο κ.α.) :p

Αφου να φανταστεις οταν ημουνα φανταρος στη Χιο ο σουβλατζης με το που ακουγε "2 σουβλακια" δε ρωτουσε τι θα βαλει μεσα,ελεγε "Αθηναιος εισαι σειρα?" :hehe::rofl::hehe:

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 13:07]

Ωριμανση ? Καπνιστό κρεας με μπαχαρικα δεν ειναι ?

Ειναι αερος και οχι καπνιστο...

και το "τσιμενι" η παστα των μπαχαρικων

ειναι αυτη που αλοιφεται στο κρεας

για να το ποτισει με αυτην την χαρακτηριστικη γευση και να το διατηρησει...

(γιαυτο και ειναι καλο να την αφαιρεις σε καθε κομματι μεμονωμενα πριν την καταναλωση

και οχι ολη μαζι μιας και ετσι ο παστουρμας ξεραινεται πιο γρηγορα...)

ολα αυτα βεβαια ειναι περιττα εαν δεν εχεις προβλημα με την μυρωδια ή με το στομαχι

οποτε...καλη ορεξη!!!

να υποθεσω οτι και σουτζουκια και λοιπα μυρωδατα αλλαντικα ειναι επισης μεσα στο παιχνιδι ετσι?

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 13:11]

Πάντα υπάρχει σπίτι ένα σακουλάκι με μεξικάνικα τσιπς (κάτι σαν τα doritos αλλά πιο πικάντικα) κι ένα βαζάκι σάλτσα τυριού. Την βάζουμε στο μικροκυμάτων για 45 δευτερόλεπτα για να ζεσταθεί. Παίρνουμε ένα τσιπ, το βουτάμε μέσα και το τρώμε. Επαναλαμβάνουμε όσες φορές επιθυμούμε ή μέχρι να μας πιάσει κόψιμο.

Έψαχνα στο site του Βασιλόπουλου να σας τα δείξω αλλά δεν έχει τα προϊόντα. Απορώ γιατί έχει online παραγγελία αφού δεν έχει τίποτα να παραγγείλεις...

dip_cheese.jpg

+

nacho_chilli350.jpg

ή σε ατομικη συσκευασια ετοιμο για σερβιρισμα...:whistling

nachoNdip.jpg

παιζουν και στο Carrefour

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

να υποθεσω οτι και σουτζουκια και λοιπα μυρωδατα αλλαντικα ειναι επισης μεσα στο παιχνιδι ετσι?

Hταν.....τωρα λεμε "περασμενα μεγαλεια" !!!!

Ρε παιδιά τι καλούδια έχετε εδώ και να μην το πάρω πρέφα!!!Τα νάτσος θα τα τσεκάρω οταν ξαναπ[άω καρφούρ!!Παιδάκια εγώ βράδυ που βλέπω και ταινιούλες βάζω λαδάκι στην κατσαρόλα να κάψει του πετάω και μισό πακέτο καλαμπόκι και έχεις ωραιότατο και μυρωδάτο ποπ κορν!!!!

Συμβουλές για αφράτο και νοστιμότατο ποπκορν:

Δε βάζουμε λάδι, βάζουμε μπόλικο βιτάμ.

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίτο ταμπάσκο την ώρα που λιώνει το βούτυρο ώστε να γίνει λίγο πιο πικάντικο.

Δε το αφήνουμε μέχρι να σκάσουν όλα γιατί τα μισά θα τα φάμε καμμένα.

Αν επιθυμούμε ρίχνουμε λίγο πάπρικα μόλις ετοιμαστεί.

Ρε σεις μονο με τις φωτο φουσκωσα!!!!

Εγω ειμαι πιο πεζος.Τη βγαζω με ενα drambuie ή μια serkova κι ενα καλο Romeo Y Julieta.

Απλα και χωρις πιατα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.