Jump to content



Midnight Snacks....!


GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από DJD

Συμβουλές για αφράτο και νοστιμότατο ποπκορν:

Δε βάζουμε λάδι, βάζουμε μπόλικο βιτάμ.

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίτο ταμπάσκο την ώρα που λιώνει το βούτυρο ώστε να γίνει λίγο πιο πικάντικο.

Δε το αφήνουμε μέχρι να σκάσουν όλα γιατί τα μισά θα τα φάμε καμμένα.

Αν επιθυμούμε ρίχνουμε λίγο πάπρικα μόλις ετοιμαστεί.

Σωστος!

το μυστικο ειναι μπολικο βιταμ (αντι λαδι),

δυνατη φωτια για να σκασουν ολα(ενταξει οχι ολα,αλλα τα περισσοτερα!)

  • Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 20:14]

Συμβουλές για αφράτο και νοστιμότατο ποπκορν:

Δε βάζουμε λάδι, βάζουμε μπόλικο βιτάμ.

Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίτο ταμπάσκο την ώρα που λιώνει το βούτυρο ώστε να γίνει λίγο πιο πικάντικο.

Δε το αφήνουμε μέχρι να σκάσουν όλα γιατί τα μισά θα τα φάμε καμμένα.

Αν επιθυμούμε ρίχνουμε λίγο πάπρικα μόλις ετοιμαστεί.

Thanx DJD!!!Θα το εφαρμόσω με την πρώτη ευκαιρία.Βασικά με3 το βούτυρο είχα τεστάρει να το κάνω μια φορα και μου έγιναν κάρβουνο

Σημερα ηταν μερα διαιτας.....δεν ειχε τιποτα στο ψυγειο κ εβαζα φετες γαλοπουλα πανω σε φετες τυρι,τα γυρνουσα κ τα ετρωγα.....!χε!χε!Επισης το τυρι γυνεται κ ωραιοτατο αποτυχημενο σαγανακι στον φουρνο μικροκυμματον!Κ αλλο ενα κολπο....γαλοπουλα απο εξω,τυρι απο μεσα ,χωρις ομως να ξεχει γυρω γυρω,τα διπλωνουμε και τα βαζουμε στην τοστιερα μεχρι να λιωσει το τυρι.....! ;-p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.