Jump to content

Midnight Snacks....!

GoriLLakoS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας κ η ωρα παει μια κ βλεπω πολλα νυχτοεργαστηριοπουλια να ειναι στον λαμπη....κ παραλληλα πειναω θα ελεγα να γραφουμε εδω καποιες γρηγορες κ καλες "συνταγες" για ενα γευματακι αυτη την δυσκολη ωρα κ να παιρνουμε κ καμια ιδεα βρε παιδακι μου...!

Μμμμ....για να δουμε!Παντα στο ψυγειο μας εχουμε αραβικες πιτες...οποτα θα σας προτεινα(δηλαδη παω τωρα να φτιαξω) μια αραβικη πιτα με τυρι,γαλοπουλα,πολυ βουτυρο(γιαμ γιαμ) κ μαγιονεζα.....!:D

Κ δημητριακα μια τετοια δυσκολη ωρα δεν ειναι ασχημα!!!!:woot:

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vdeseris

2310 - 911 911 PRASSAS GRILL. Delivery μέχρι τις 4 το πρωί!

attachment.php?s=&postid=109354

Δεν περιμενα τοσο καλη απαντηση ειναι η αληθεια.....ρε φιλε...μου τρεχουν τα σαλια τωρα....!Την μυρωδια την φανταζομαι....μονο ο σουβλακος λειπει...!:eek: :cry: ...δεν εχει κ καμια φατσουλα που του τρεχουν τα σαλια..!χε!χε!

Αρχική απάντηση από vdeseris

2310 - 911 911 PRASSAS GRILL. Delivery μέχρι τις 4 το πρωί!

Πλιζ ντοντ φακ αουρ σαϊκολοτζι μαν......

(Γαμω την Αθηνα κ τα παλιοκρεατα της μεσα... :rant: )

Αρχική απάντηση από Sobig64

τσατσικι δεν βλεπω..

καταστρεφεις την ιστορια της Ελλαδας..

ειναι απο σαλονικα το παλικαρι γιαυτο!

δε παιζει στο στανταρ εξοπλισμο

Να φανταστεις οτι εκει πανω οι αγριοι αυτο το λενε γυρο κ συνηθως τρωγετε με χτυπητη ή τυροκαυτερη ή κ γω δε ξερω πως αλλιως το λενε

:hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από fantacid

Να φανταστεις οτι εκει πανω οι αγριοι αυτο το λενε γυρο κ συνηθως τρωγετε με χτυπητη ή τυροκαυτερη ή κ γω δε ξερω πως αλλιως το λενε

:hehe: :hehe: :hehe:

Ολη η Ελλαδα ετσι το λεει!Οι Αθηναιοι να δουμε ποτε θα μαθουν τι ειναι ο γυρος κ τι το σουβλακι....! :p

Θεσσαλονίκη δε φτιάχνουν καλό τζατζίκι δυστυχώς, γιατί όπως έλεγε ο παππούς μου, αν πρόκειται να αραιώσεις τη γιαούρτη, καλύτερα να μη το φτιάξεις καθόλου (aka τζατζίκι)

Αρχική απάντηση από enduracell

Θεσσαλονίκη δε φτιάχνουν καλό τζατζίκι δυστυχώς, γιατί όπως έλεγε ο παππούς μου, αν πρόκειται να αραιώσεις τη γιαούρτη, καλύτερα να μη το φτιάξεις καθόλου (aka τζατζίκι)

XAXAXAXAXAXAXAXA.....:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από Samael

Ολη η Ελλαδα ετσι το λεει!Οι Αθηναιοι να δουμε ποτε θα μαθουν τι ειναι ο γυρος κ τι το σουβλακι....! :p

Πωωωωω.....Καθε τοπος το λεει κ διαφορετικα ρε συ Samael !!! Mονο στην Αθηνα το λεμε διαφορετικα ?

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Γιαουρτακι 2% (για την σιλουετα μου :p ) με φρουτακια ! loooooooooooool

Και ποσες δεκαδες τετοια τρως την βραδυα, γιατι απ'οτι μας λες η σιλουετα σου δεν ειναι και η λεπτοτερη...

Εγω παντως κανω 4 διαιτες μαζι (που να χορτασω με μια...)

loooool

2 το βραδυ βρε! Ειπαμε διετα....

Αλλα αντι να κανεις 4, κανε 1. Σου προτεινω της Παπιας. Τα τρως ολα και κανεις την παπια....:p

έλεος έτσι, αυτό στη φωτογραφία είναι γύρος πίτα, ούτε καλαμάκι ούτε σουβλάκι, απορώ πως έχετε βγάλει αυτά τα ονόματα δηλαδή. Σουβλάκι είναι τα κρεατάκια πάνω στο ξυλάκι :D

Αρχική απάντηση από enduracell

ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ωρε φουστη γελιο

για γερά στομάχια βέβαια... αλλά εγώ συνήθως φτιάχνω σπίτι πίτα με σουτζούκι, κρεμμύδι, μουστάρδα και ταμπασκο... και μπυρίτσα;)

Αρχική απάντηση από Voudas

για γερά στομάχια βέβαια... αλλά εγώ συνήθως φτιάχνω σπίτι πίτα με σουτζούκι, κρεμμύδι, μουστάρδα και ταμπασκο... και μπυρίτσα;)

Δοκιμασε να βαλεις κ λιγο παστουρμα...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.