Jump to content

τηλεχειριστηριο για sony

billms

Recommended Posts

καλησπέρα, θέλω να αγοράσω τηλεχειριστήριο RM 947 για την τηλεορασή μου μαρκας sony trinitron model kv-29cl11e μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο site? το τηλεχειριστήριο είτε είναι αυθεντικό είτε όχι δεν με πειράζει αρκει να ειναι συμβατό με την τηλεόρασή μου. ευχαριστώ

δυστυχώς δεν πουλανε στην πόλη μου και ψαχνω να βρω ενα φθηνο απο το ιντερνετ

Θεωρώ κοροιδία να δώσεις 30€ για ένα original οπότε καλύτερα ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.skroutz.gr/c/291/tilexeiristiria.html?keyphrase=%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82&from=autocomplete

ναι κι εγω αυτό πιστευω. έχω δει μερικά σε χαμηλή τιμή αλλά περιμένω απαντήσεις απο τα καταστήματα γιατι δεν ειμαι σίγουρος ότι ειναι συμβατά. θέλω καινουργιο τηλεχειριστηριο διότι αυτό που έχω τώρα δεν μπορείς να πατήσεις με ευκολία ορισμένα κουμπία όπως του ήχου ή να αλλάξει κανάλι διότι χρησιμοποιώ συνέχεια τα ίδια. το εχω ανοιξει και το καθαρίσει πολλές φορές με οινόπνευμα αλλα μετα από 2 ημέρες πάλι τα ίδια κάνει

Μακάρι να ειναι έτσι οπως τα λες αλλά απο του you.gr Μου απάντησαν ότι κανενα από τα τηλεχειριστήρια τους δεν ειναι συμβατό με την τηλεορασή μου. από το e-shop.gr πάλι μου λένε το εξής :

Σας ενημερώνουμε ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τις συμβατότητες.

Τέλος, διαθέτει κωδικούς για 250 μάρκες τηλεοράσεων.

τώρα τι χαρακτηρισμό να δώσω εγώ γι αυτήν την απάντηση ???

απο το cosmomarket μου λενε τα εξης:

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΕΡΒΙΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΣΤΟ 2295041163 8-15,00 ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ.

Ένα κινέζικο με 2-3€ που είχα πάρει παλιότερα είχε ένα βιβλιαράκι με μια τεράστια λίστα (κατασκευαστών) τηλεοράσεων/dvd/sat/vcr όπου το ρύθμιζες βάση αυτής και έπαιζαν όλα τα βασικά κουμπιά συν πολλά από τα έξτρα (είχε βέβαια και λειτουργία αναζήτησης για τηλεοράσεις εκτός λίστας).

Νομίζω ότι αυτό θα κάνει την δουλειά που θες: https://www.skroutz.gr/s/3038000/BasicXL-BXL-RC001.html

για το ίδιο που μου προτείνεις έχω ρωτήσει το you.gr και το e-shop.gr και μου έδωσαν τις παραπάνω απάντήσεις.

Θα σου πρότεινα να το πάρεις. Μου φαίνεται απίθανο να μην είναι συμβατό με την τηλεόρασή σου.

παιδιά μόλις αγόρασα το τηλεχειριστήριο BasicXL BXL-RC001 είναι πολύ καλό συνδέθηκε με την τηλεόραση μου στο κωδικο 0130 και λειτουργούν όλα τα κουμπιά. είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. το μόνο αρνητικό είναι που δεν έχει κουμπί για το menu. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε! το θέμα μπορεί να κλείσει. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.