kpetros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2014 δεν γινοταν να μην κανω την βλακεια μου . η ιστορια ειναι καπως ετσι 1 δισκος , ειχε 2 partition , τα windows και ενα ακομα DLTemp οπου εχωνα τα torrents με την αγορα του SSD , πηγα και εκανα delete το partition των παλιων windows , μετα , εκανα Extend volume στον DLTemp , αλλα αντι απλα να μου το μεγαλωσει , αυτο δημιουργησε 2 κομματια (πορτοκαλι) που ειχαν το ιδιο ονομα . Μετα (ο εξυπνος) , εκανα delete το ενα απο τα 2 κομματια , καιιιιιιιιιιιιιιιι ΠΟΥΦ , σβηστηκε ολος ο δισκος απτα ματια μου . δοκιμασα το EaseUS , αλλα μου βγαζει πως δεν βλεπει τιποτα ( λενε πως το αυτο το προγραμμα δεν εχει αποτελεσμα σε dynamic volumes) sos μαστορες , μια βοηθεια
gdp77 Φεβρουάριος 6, 2014 #2 Φεβρουάριος 6, 2014 Αν δεν έχεις αρχεία που καίγεσαι να σώσεις, ξαναπέρνα win. Πιο γρήγορα θα ξεμπερδέψειςSent from my GT-I9300 using Tapatalk
kpetros Φεβρουάριος 6, 2014 Author #3 Φεβρουάριος 6, 2014 τα win πλεον μετακομισανε στον SSD . το δισκο που αναφερω πως μου εγινε η πατατα , εχω 150GB ταινιες , παιχνιδια , και σημειωσεις για την σχολη ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.