Jump to content

RTS τέλος?

psygreg

Recommended Posts

Ρίξε μια ματιά στο SC2. Πολύ προσφατα ξεκλείδωσαν Zerg/Protoss και όλους τους χάρτες στο Starter Edition (δωρεάν έκδοση που δεν απαιτεί αγορά του παιχνιδιού). Δε χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

To starcraft 2 καλη επιλογή.Επίσης

Company of Heroes

Supreme commander 2

δες και το Planetary Annihilation αν σου άρεσε το παλιό καλό Total Annihilation.

!! TOTAL ANNIHILATION !!! το δεύτερό μου κόλλημα μετά το KKND!

ελπίζω να είναι καλός απόγονός του! thanks!

Το Planetary Annihilation κι εγώ το περιμένω πώς και πώς. Η σειρά Supreme Commander με απογοήτευσε απίστευτα λόγω του προβληματικού χειρισμού, αλλά δε θυμάμαι αν έχω παίξει το 2.

Company of Heroes + DLC συμφωνώ ότι είναι εξαιρετικά. Δεν έχω άποψη για το 2, αλλά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. ;)

SC2

Άπειρο online play, ανταγωνιστικό community και τεράστιο βάθος.

+ συνεχής υποστήριξη από την μαμά Blizzard, δεν το παρατάνε με τίποτα. Απλά ελπίζω να δούμε καμιά μέρα και Warcraft 4 :(

To Warcraft 4 είναι σαν το Half-life 3 δεν θα βγει ποτέ.

Εξάλλου δεν ξέρω ποια είναι η απόψη σου για το d3 αλλά σίγουρα θες να δεις το warcraft4 να είναι ο επόμενος "ιστορικός" τίτλος της Blizzard που θα εκσυγχρονίσει?

δεν θα πω τίποτα για το D3 παρά μόνο αυτό : απαράδεκτο

θα ριχτώ στο SC2 να τσεκάρω πως το έχουν κάνει :D (έχω μείνει στο κλασσικό SC)

SC2 είναι απο τα καλύτερα και πολύ ποιοτικό αλλά αν το δεις σοβαρά μετά απο κάθε ματς θα είσαι με την καρδιά στο στόμα.

Μιας και μιλάμε για RTS, ρε παιδιά θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.

Ψάχνω για ένα game, λογικά RTS, που να έχει fortresses, φρούρια με τείχη, επανδρωμένα ή μη.

Έπαιζα πολύ παλιότερα BFME(battle for middle earth) το πρώτο όχι το δεύτερο.

Το οποίο αν το είχατε παίξει, το Rohan και η Gondor είχαν τείχη τα οποία μάλιστα μπορούσες να αναβαθμίσεις είτε βάζοντας πύργους, είτε trebuchet ακόμα και τοξότες ανέβαιναν.

Έχει πάρει τπτ το μάτι σας? Γιατί τώρα όπως είναι τα RTS παντού είναι RUSH και γιούρια στα πρώτα 5 λεπτά οπότε που καιρός για fortress.(στο BFME είχες φρούριο με τείχη έξ αρχής οπότε δεν υπήρχε τέτοιο θέμα)

Αυτό θα ήταν ωραίο ίσως και για "tower defense" φάση. Να έφτιαχνες ένα φρούριο και να δεις πως θα άντεχε ενάντια στα "κύματα"

Medieval RTS?

Δεν έχεις και πολλές επιλογές εδώ.Stronghold όχι το 3 και φυσικά Age of Empires 2 το HD Remake.

σαν να μου φαίνεται πως θα αρχήσω (ξανά :-p) retro αναδρομές και το warcraft II έτσι όπως πάμε :-P χωλένει πολύ το RTS πλέον αν καταλαβαίνω σωστά κι από τα σχόλιά σας

μας έφαγαν τα mmo :-p

αν θες retro age of empires 2 the conquerors

αλλιως την σειρα age of empires 3 με ολα τα expansions..

edit: Ναι ξεχασα..το age of empires 2 HD remake...

oh look

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Dm7xiVLRxuQ]Dawn of Fantasy Kingdom Wars Gameplay - YouTube[/ame]

btw μήπως ξεφύγαμε λίγο από την αρχική ερώτηση του thread?

Medieval RTS?

Δεν έχεις και πολλές επιλογές εδώ.Stronghold όχι το 3 και φυσικά Age of Empires 2 το HD Remake.

Όχι απαραίτητα medieval, θα μου άρεσε κάτι futurιστικό με τείχη αλλά οι πυραύλοι και τα αεροπλάνα τα καθιστούν "αχρείαστα"

To stronghold τίμιο φαίνεται αν και αρκετά παλιό, το 3 όντως βλέπω να λένε πολλοί ότι έχει bugs και γενικά οτι είναι μέτριο.

Το Dawns of fantasy σαν gameplay φάνηκε να είναι αυτό που θέλω αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

Age of empires ΙΙ έπαιζα πάρα πολύ, κανείς μας δεν έχτιζε τείχη. Είτε feudal age rush με towers στη βάση του άλλου+skirmishers είτε fast castle+knights και λιγότερο boom με champions.

btw μήπως ξεφύγαμε λίγο από την αρχική ερώτηση του thread?

Γιατί αφού απαντήσαμε :p

βαλε COH μαζι με Modern Combat mod & Blitzkrieg mod

τειχη μπορει να μην φτιαχνεις

αλλα φτιαχνεις αμμοσακους, χαντακια, συρματοπλεγματα, αντιαρματικα εμποδια, ναρκες πολλων ειδων

και φυσικα πυργισκους, σταθερα gun emplacements (Artillery,AT/AA/mortar)

και απολαμβανεις ενα απο τα κορυφαια RTS κι οχι ενα ακομα real time μπουλουκι rush

Πληρέστατο το sc2 και θαυμάσιο αλλά αν δεν λιώσει κάποιος και δεν φτάσει επίπεδο απείρων clicks και στρατηγικών κινήσεων νίκη δεν βλέπει ούτε με αίτηση. Δυστυχώς δεν είναι για χαλάρωση και "παιχνίδι".

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

η αληθεια ειναι οτι το multiplayer 1v1 του sc2 δεν ειναι καθολου new player friendly. Τα campaigns ειναι ομορφα, αλλα αμα εχεις εμπειρια ειδικα απο παλια rts, τα βαζεις κατευθειαν στο hard μεχρι να μαθεις τι γινεται και μετα brutal.

Σιγουρα υποδεεστερο του broodwar παντως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.