YDinopoulos Οκτώβριος 21, 2004 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από aggelopasΕπισης δεν φερω καμια ευθυνη για το αποτελεσμα που θα βγαλεις,δοκιμασε το σε ανοιχτο χωρο και με επιβλεψη ενηλικου. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Οκτώβριος 21, 2004 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Είναι ώραίο γιατί το πληρώνεις.Ετσι δεν είναι?:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Οκτώβριος 21, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 Λοιπόν, έβαλα τη μάνα μου να φτιάξει παγωτάκι με γεύση καφέ.Οπότε, παγωτάκι καφέ + γάλα + ένα παγάκι + λίγο κακάο + χτύπημα στο shaker και είναι έτοιμο. Πλησίασε πολύ της καφετέριας. Αρκετά καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 21, 2004 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 παρτ 2 Αν εχεις μηχανη για εσπρεσσο τοτε ριχνοντας μια δοση εσπρεσο στο φλυτζανι τσαγιου και γεμιζοντας το με γαλα επειτα,αφου ανακατευτει στο μιξερ με 3 μπαλες κρεμας τοτε θα εχεις μιλκ shake espresso. Δεν ειναι δυσκολα ολα αυτα,απλα τα μιξερ που εχουν στις καφετεριες ειναι επαγγελματικα (συνηθως) και αυτα κανουν τη διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 21, 2004 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 στο part 2 να προτείνω και τριμμένο σπυρί εσπρέσσο για μασούλημα παράλληλα με το ρούφηγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobig64 Οκτώβριος 21, 2004 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 ε βάλε και λίγη τρούφα μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.