Jump to content



Πείτε μου, πώς το κάνουν στις καφετέριες;


planetman

Recommended Posts

Λοιπόν, έχω μια μεγάλη απορία. Όποτε πάω σε καφετέρια (σπάνια) παραγγέλνω ένα milkshake. Μου αρέσει πολύ έτσι όπως το φτιάχνουν. Η μεγάλη μου απορία είναι ΠΩΣ το φτιάχνουν και είναι έτσι ωραίο; ’μα τους ρωτήσεις, δεν σου λένε. Έχω κάνει διάφορα με γάλατα και σοκολάτες και κακάο και άλλα ροφήματα αλλά πάντα το κάνω βλακεία.

Ξέρει κανείς ποιά είναι η συνταγή; Ευχαριστώ.:confused:

ΥΓ: Μήπως είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος; :jump: :clap:

Link to comment
Share on other sites

3 Μπαλες παγωτου, γαλα νουνου (στην καφετερια του χωριου εμεις βαζαμε "Friskan Cow" γαλα) και λιγο νερο. Και μετα πολυ ανακατεμα...

Οσο για τον τιτλο.....πολυ στενάχωρα......looooooooool

Link to comment
Share on other sites

δουλευω στην MOJO στο ηρακλειο (διπλα απο τα everest)

σερβιτορος και οχι μονο...

εκει το φτιαχνουμε ως εξης

3 μπαλες παγωτο

αποβουτηρομενο γαλα

και χτυπημα γερο στο mixer...

και οτι μεινει για μενα....

Υ.Σ φαινεται καλο... και στην γευση καλο...

το θεμα ειναι να ειναι και το παγωτο φρεσκο...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από scrolllock [Σήμερα, στις 02:52]

εγω παντως νομιζω οτι ειχα δει να το κανουν με παγωτο και sprite και μετα ανακατεμα.

sprite ή σοδα βαζουμε στην γρανιτα..

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Οσο για τον τιτλο.....πολυ στενάχωρα......looooooooool

έριξα πολύ γέλιο ...λοπόν πρώτα αρχίζουν τα βλέματα μετά κάτι χαμόγελα ε και λίγο πιο μετά πάει ένας στην τουαλέτα και μετά πάει και ο άλλος εκεί είναι λίγο ''στενάχωρα" και βρώμικα αλλά βολεύεσαι και μετά γυρνάς ...

Link to comment
Share on other sites

3 μπαλες παγωτο και ενα φλιτζανι τσαγιου γαλα και στο μιξερ...

Το αντιστοιχο αλλα με νερο αντι για γαλα κανει γρανιτα.

Υπ' οψιν οτι η σοκολατα δεν ειναι οπως οι αλλες γευσεις,ειναι πιο σκληρη και ενδεχεται να σου χαλασει και το μιξερ μετα απο λιγες χρησεις.

Επισης δεν φερω καμια ευθυνη για το αποτελεσμα που θα βγαλεις,δοκιμασε το σε ανοιχτο χωρο και με επιβλεψη ενηλικου.

τιπ.μην το αφησεις κανενα 10λεπτο στο μιξερ.Απλα να γινει ρευστο..

Αν δεις και δυσκολευται προσεθεσε και αλλο γαλα.

ετσι το κανουν τουλαχιστον στα flocaffe

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.