planetman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2004 Λοιπόν, έχω μια μεγάλη απορία. Όποτε πάω σε καφετέρια (σπάνια) παραγγέλνω ένα milkshake. Μου αρέσει πολύ έτσι όπως το φτιάχνουν. Η μεγάλη μου απορία είναι ΠΩΣ το φτιάχνουν και είναι έτσι ωραίο; ’μα τους ρωτήσεις, δεν σου λένε. Έχω κάνει διάφορα με γάλατα και σοκολάτες και κακάο και άλλα ροφήματα αλλά πάντα το κάνω βλακεία. Ξέρει κανείς ποιά είναι η συνταγή; Ευχαριστώ. ΥΓ: Μήπως είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος; :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 παγωτό δοκίμασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 3 Μπαλες παγωτου, γαλα νουνου (στην καφετερια του χωριου εμεις βαζαμε "Friskan Cow" γαλα) και λιγο νερο. Και μετα πολυ ανακατεμα...Οσο για τον τιτλο.....πολυ στενάχωρα......looooooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Οκτώβριος 17, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 YDinopoulos, δηλαδή θέλεις να πεις ότι βάζεις παγωτό και γάλα και νερό και το χτυπάς; Αυτό είναι;Voudas, δεν έχω δοκιμάσει παγωτό. Χάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Milkshake ΧΩΡΙΣ παγωτο ???? Που το εχεις δει βρε ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliendna51 Οκτώβριος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Για να ξέρεις τι είναι το milkshake: http://en.wikipedia.org/wiki/Milkshake Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από aliendna51 Για να ξέρεις τι είναι το milkshake: http://en.wikipedia.org/wiki/Milkshake malt ?Αυριο παω να βρω κανα Glenfiddich.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Οκτώβριος 17, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Καλά βρε YDinopoulos, μην βαράς!!! Θα το δοκιμάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 17, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από planetmanVoudas, δεν έχω δοκιμάσει παγωτό. Χάνω; Στις ατακες παει αυτο σωριδον...!χε!χε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scrolllock Οκτώβριος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 εγω παντως νομιζω οτι ειχα δει να το κανουν με παγωτο και sprite και μετα ανακατεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobig64 Οκτώβριος 18, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 δουλευω στην MOJO στο ηρακλειο (διπλα απο τα everest) σερβιτορος και οχι μονο...εκει το φτιαχνουμε ως εξης3 μπαλες παγωτοαποβουτηρομενο γαλακαι χτυπημα γερο στο mixer...και οτι μεινει για μενα....Υ.Σ φαινεται καλο... και στην γευση καλο...το θεμα ειναι να ειναι και το παγωτο φρεσκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobig64 Οκτώβριος 18, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από scrolllock [Σήμερα, στις 02:52] εγω παντως νομιζω οτι ειχα δει να το κανουν με παγωτο και sprite και μετα ανακατεμα. sprite ή σοδα βαζουμε στην γρανιτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 18, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulosΟσο για τον τιτλο.....πολυ στενάχωρα......looooooooool έριξα πολύ γέλιο ...λοπόν πρώτα αρχίζουν τα βλέματα μετά κάτι χαμόγελα ε και λίγο πιο μετά πάει ένας στην τουαλέτα και μετά πάει και ο άλλος εκεί είναι λίγο ''στενάχωρα" και βρώμικα αλλά βολεύεσαι και μετά γυρνάς ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobig64 Οκτώβριος 18, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από ESTRANGED [Σήμερα, στις 03:32] ΥΔ ,,,ελεος!!! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Οκτώβριος 18, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Βασιλης, κατάλαβα λάθος, μη με βουήξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Οκτώβριος 18, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Γιατι αυτο το "μη με βουηξεις",χαχαχαχαχα Planet man...Εγραψες ρε φιλε//// 2 ατακες στην ιδια σελιδα του ιδιου thread..:worship: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 18, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Στελλα, εμεις βαζαμε νερο. ελαχιστο ! Και εβγαινε γ@ματο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Οκτώβριος 21, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 3 μπαλες παγωτο και ενα φλιτζανι τσαγιου γαλα και στο μιξερ...Το αντιστοιχο αλλα με νερο αντι για γαλα κανει γρανιτα.Υπ' οψιν οτι η σοκολατα δεν ειναι οπως οι αλλες γευσεις,ειναι πιο σκληρη και ενδεχεται να σου χαλασει και το μιξερ μετα απο λιγες χρησεις.Επισης δεν φερω καμια ευθυνη για το αποτελεσμα που θα βγαλεις,δοκιμασε το σε ανοιχτο χωρο και με επιβλεψη ενηλικου.τιπ.μην το αφησεις κανενα 10λεπτο στο μιξερ.Απλα να γινει ρευστο..Αν δεις και δυσκολευται προσεθεσε και αλλο γαλα.ετσι το κανουν τουλαχιστον στα flocaffe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 21, 2004 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2004 ε βάλε και λίγη τρούφα μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.