Jump to content

Νέο γραφείο

music

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εκτός από αυτό που έβαλε προσφορά το πλαίσιο υπάρχει κάτι άλλο σε αυτό το budget που μπορείτε να μου προτείνεται ?

Το συγκεκριμένο το έχει πάρει κανείς για να μου πει την άποψη του ?

Ευχαριστώ!!

Τι μέγεθος θέλεις πρώτα απόλα; Μέχρι πόσα λεφτά; Θες γωνία πχ, με βάση απο πάνω;

Δώσε περίσσότερες πληροφορίες.

κάτι αντίστοιχο όπως αυτό που έβαλα στο link, διαστάσεις και τιμή, δεν θέλω γωνία γιατί δεν το παίρνει στο δωμάτιο

τράβα σε μαγαζιά και δες τα , πολλές φορές μιλάμε για ψευτοκατασκευές που μετά απο λίγο ζόρι πιτσικάρουν οι βίδες , δηλ. απο μια φωτό και τιμή δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις .

Το σημαντικότερο είαι αν θες design ή στιβαρότητα , για pc και γενικά για εργασία προτιμώ το δεύτερο. κάτι με ποιο σταθερά πόδια δηλαδή

Επίσης σαν παράδειγμα σου λέω για τα δικά μου παρακάτω

λόγο χώρου το προηγούμενο μου ήταν κατασκευή δικιά μου με κόντρα πλακέ απο praktiker (180Χ70Χ80 όλα μαζί με βίδες κόλες 40Ε) με χώρο για πύργο κάτω αριστερά

και το τωρινό (λόγο ποιο μικρού χώρου διαθέσιμου ) πλαίσιο ξίλινο στο τοίχο για το tower και με 2 μεγάλες γωνίες η επιφάνεια του (πάλι στο τοίχο ) έχω σκοπό να βάλω plexi μπροστά , να πάει και η οθόνη στον τοίχο μαζί με τα power reset και led (όλα στο τοίχο :))

Για αυτο και ρωταω φιλε μου αν καποιος αγορασε προσφατα καποιο, για να παρω ιδεες και να ακουσω εντυπωσεις.

το κατάλαβα απλα σε είπα οτι εσύ θα αποφασίσεις αν είναι πχ σταθερό , εχω φίλη που βολεύετε και με πλαστικό :whistling ανάλογα με την χρήση δηλαδή και το τι ζητάς

εγώ θα το είχα διαλύσει :yu:

Μια πρόχειρη του τωρινού μου για να πάρεις μια διαφορετική ιδέα

http://postimg.org/image/v6tq5ue9v/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.