Jump to content

Αγορά digitizers και μάθημα μέσω skype

takisffff

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά.Ενας φίλος μου θέλει να κάνει μαθηματικά σ ένα ανιψάκι του μέσο skype.Σκεφτήκαμε να πάρει ένα Digitizers και να μοιράζεται την οθόνη του ή ακόμη καλύτερα το Digitizers που θα πάρει να συνεργάζεται με το IDroo.

Θα ήθελα τη συμβουλή σας πρώτον μήπως μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος πιο αποδοτικός να κάνει το μάθημα και δεύτερον ποιο Digitizers να πάρει.Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το σχέδιο.Μόνο να γράφει μαθηματικά.

Οχι γιατί το IDroo συνεργάζεται με το skype και εμφανίζει μία λευκή σελίδα που μπορούν να γράφουν real time και οι δύο υπολογιστές.Οπότε θα φορτώνει εκεί την λυμένη άσκηση και θα διορθώνει.Νομίζω πως μετά από αρκετό ψάξιμο καταλήξαμε στον τρόπο.

Οπότε αν κάποιος ξέρει να μου προτείνει ένα καλό Digitizers με μεγάλη επιφάνεια εργασίας θα του ήμουν ευγνώμον.Οπως έγραψα και πριν το θέλει μόνο για να γράφει.Δεν χρειάζεται η σούπερ ανάλυση ή η σούπερ ευαισθησία.Αρκεί ναι είναι μεγάλο και βολικό.

Φίλε env0y σ ευχαριστώ αλλά αυτές οι λύσεις (όπως και αυτή του IDroo) θέλουν με κάτι να μπορείς να γράφεις.Το θέμα λοιπόν είναι τι digitizer ν αγοράσουμε.Με το ποντίκι δεν μπορεί να γράψει.Είδαμε και αυτή την λύση.

IRISNotes 2 - Digital Pen

Όντως takisffff χρειάζεσται κάτι ψαγμένο για να κάνετε αυτή την δουλειά αλλά από την άλλη δεν θα ήθελα να αγοράσεις ένα digitizer και μετά από κάποιο update του Skype να έχεις προβλήματα συμβατότητας.

Κάτι ψαγμένο και αρκετά πιο χρήσιμο σε μελλοντικές λειτουργίες θα ήτανε και το Leap Motion.

Πως το βλέπεις θα βοηθήσει? :pleasantry:

Να πω και εγω μια ιδεα. μπορουν να εχει ο καθενας μια καμερα web τοποθετημενη με καποια βαση πανω απο το χαρτι.οτι γραφει ο ενας το βλεπει ο αλλος. ειναι πιο οικονομικη λυση πιστευω. επισης με το digitizer πρεπει να αποκτησεις πολυ μεγαλη δεξιοτητα για να γραψεις μια δυναμη ενος αριθμου 2^3 πχ. γιατι στο χαρτι μια χαρα το βλεπεις και βαζεις το 3 απο πανω και δεξια στο digitizer θα ειναι λιγο περιπλοκο.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να βοηθήσει αυτό.

Το Leap Motion μπορεί να απεικονίσει την λεπτομέρεια ενός μολυβιού γράφοντας στον αέρα. Φαντάζομαι ότι θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις σε ένα κοινό online πίνακα Whiteboard :magic:

Αλλά ρίξε μια ματιά και εδώ μήπως σε εξυπηρετεί και αυτό

Virtual Classroom Software for Online Teaching and Web Conferencing. Online Training Software.

Ίσως με 2 samsung note 10.1 που έχουνε και πενάκι να κάνετε τα μαθήματα!!!

Να πω και εγω μια ιδεα. μπορουν να εχει ο καθενας μια καμερα web τοποθετημενη με καποια βαση πανω απο το χαρτι.οτι γραφει ο ενας το βλεπει ο αλλος. ειναι πιο οικονομικη λυση πιστευω. επισης με το digitizer πρεπει να αποκτησεις πολυ μεγαλη δεξιοτητα για να γραψεις μια δυναμη ενος αριθμου 2^3 πχ. γιατι στο χαρτι μια χαρα το βλεπεις και βαζεις το 3 απο πανω και δεξια στο digitizer θα ειναι λιγο περιπλοκο.

Με την κάμερα ήταν το πρώτο πράγμα που δοκιμάσαμε αλλα δεν βολεύει.Για σκέψου.Γράφει κάτι ο μαθητής και θέλει ο δάσκαλος να διορθώσει κάτι πάνω στα γραπτά του παιδιού.

Οσον αφορά την ακρίβεια του digitizer δεν νομίζω να μην μπορεί να β΄λαει την δύναμη στη σωστή θέση.Είναι φτιαγμένη για να κάνει σχέδιο που χρειάζεται μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ίσως με 2 samsung note 10.1 που έχουνε και πενάκι να κάνετε τα μαθήματα!!!

Ακόμη και αν γίνεται είναι πολύ ακριβή λύση.

Το Leap Motion μπορεί να απεικονίσει την λεπτομέρεια ενός μολυβιού γράφοντας στον αέρα. Φαντάζομαι ότι θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις σε ένα κοινό online πίνακα Whiteboard :magic:

Αλλά ρίξε μια ματιά και εδώ μήπως σε εξυπηρετεί και αυτό

Virtual Classroom Software for Online Teaching and Web Conferencing. Online Training Software.

Φίλε env0y σ ευχαριστώ πολύ που το έψαξες τόσο πολύ το θέμα.Η λύσεις software που προτείνεις είναι πολύ ενδιαφέρον.Αλλά στο θέμα του leap motion δεν νομίζω να βολέψει.Είναι σίγουρη πλέων η αγορά ενός digitizer ή αυτής της πένας.

Με την κάμερα ήταν το πρώτο πράγμα που δοκιμάσαμε αλλα δεν βολεύει.Για σκέψου.Γράφει κάτι ο μαθητής και θέλει ο δάσκαλος να διορθώσει κάτι πάνω στα γραπτά του παιδιού.

Οσον αφορά την ακρίβεια του digitizer δεν νομίζω να μην μπορεί να β΄λαει την δύναμη στη σωστή θέση.Είναι φτιαγμένη για να κάνει σχέδιο που χρειάζεται μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ακόμη και αν γίνεται είναι πολύ ακριβή λύση.

Φίλε env0y σ ευχαριστώ πολύ που το έψαξες τόσο πολύ το θέμα.Η λύσεις software που προτείνεις είναι πολύ ενδιαφέρον.Αλλά στο θέμα του leap motion δεν νομίζω να βολέψει.Είναι σίγουρη πλέων η αγορά ενός digitizer ή αυτής της πένας.

Γι αυτό είμαστε εδώ για να σκαλίζουμε τα πάντα :D. Μου άρεσε πάρα πολύ η επιλογή σου αλλά πριν προχωρήσεις στην αγορά στείλε ένα email να βεβαιωθείς ότι καταλαβαίνει να γράφει αριθμούς, παρενθέσεις κτλ. :magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.