RomGr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2014 καλησπερα, χρειαζομαι την βοηθεια σας ( απελπισμενα )Ψαχνω για οδηγιες προς ναυτιλομενους και βρισκω μονο γενικολογιες.προκειται για ενα pc για χρηση γραφειου, χρειαζομαι 5 οθονες για 2d εφαρμογες, γραφικα για παιχνιδια δεν χρειαζονται.δεν με ενδιαφερει να ειναι μεσα στο pc η να ειναι καποιο adaptor εξωτερικο μαζι με την καρτα. Βρηκα κατι [ame=http://www.amazon.com/Kensington-Universal-Multi-Display-Adapter-K33974AM/dp/B00BSREURI/ref=sr_1_70?ie=UTF8&qid=1388152525&sr=8-70&keywords=matrox]adaptorες[/ame] μου κανουν το DVI σε usb 3 αλλα για 3 μονιτορ εκτος των 2 πανω στην καρτα μαζευονται πολλα $$ και δεν γνωριζω εαν θα κρατησουν.οι οθονες δεν εχουν αγοραστει ουτε αυτες οποτε και η συνδεσιμοτητα πεζει ( HDMI, VGA, DVI, ..)το μηχανημα δεν εχει στηθει ακομα οποτε επεξεργαστης και μητρικη ειναι ανοιχτα, εχω δει κατι hybrid της AMD-ATI.δεν εχω δει κατι αντιστοιχο απο intel . χρειαζομαι μια λυση η οποια να ειναι οσο οικονομικη γινεται.Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.
PetranEVO Φεβρουάριος 5, 2014 #2 Φεβρουάριος 5, 2014 1. Οι εφαρμόγες 2D δεν νομίζεις οτι χρειάζονται καλή κάρτα γραφικών έστω;2. Μπορείς να πας σε κάποια απο αυτές :AMD FirePro3. Ενδεικτικό κόστος : 2048MB Sapphire FirePro W600 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail)(Μιλάμε πάντα για έστω επαγγγελματική χρήση)4.Έπειτα μπορείς και με eyefinity - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr
qbiefox Φεβρουάριος 5, 2014 #3 Φεβρουάριος 5, 2014 Τις firepro ξέχνα τες, το κόστος είναι τραγικό, και οι απαιτήσεις σου δεν υποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι το πιο οικονομικό που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις 2 κάρτες που σηκώνουν από 3 τουλάχιστον οθόνες η κάθε μία.
Drtzekos Φεβρουάριος 5, 2014 #4 Φεβρουάριος 5, 2014 Τις firepro ξέχνα τες, το κόστος είναι τραγικό, και οι απαιτήσεις σου δεν υποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι το πιο οικονομικό που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις 2 κάρτες που σηκώνουν από 3 τουλάχιστον οθόνες η κάθε μία. Ούτε 2 κάρτες θες ούτε επαγγελματικές κάρτες των 300+€.. Μια καρτούλα amd με display port των 100-150€ θες και θα είσαι ΥΠΕΡ-καλυμμένος για δουλειές γραφείου.. Κάθε έξοδος DisplayPort μπορεί θεωρητικά να υποστηρίξει έως 27 οθόνες, αν δεν κάνω λάθος (υπάρχουν ανάλογα active MST hubs με κόστος ~80€ από 1 έξοδο σε 3 οθόνες) Επίσης υπάρχουν οθόνες που κάνουν daisy Chaining, δηλαδή έχουν κάτι σαν "hub" ενσωματωμένο, και συνδέεις το Pc με την πρώτη, την πρώτη με την δεύτερη, την δεύτερη με την τρίτη... :banging: εδώ το εξηγεί η amd και προτείνει ενδεικτικά τις Monitors that feature this technology include the Dell U2413, U2713H, U2913WM and U3014.
RomGr Φεβρουάριος 6, 2014 Author #5 Φεβρουάριος 6, 2014 1. Οι εφαρμόγες 2D δεν νομίζεις οτι χρειάζονται καλή κάρτα γραφικών έστω;2. Μπορείς να πας σε κάποια απο αυτές :AMD FirePro 3. Ενδεικτικό κόστος : 2048MB Sapphire FirePro W600 Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail) (Μιλάμε πάντα για έστω επαγγγελματική χρήση) 4.Έπειτα μπορείς και με eyefinity - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr Και εγω ετσι νομιζα στην αρχη αλλα απο ολα οσα εχω βρει μεχρι τωρα για να τρεξει τις εφαρμογες γραφειου τυπου : office , erp software με live stream αντε και κανα βιντεο στο youtube - serfαρισμα στο νετ δεν χρειαζεται να ειναι τιποτα το εξαιρετικο ! το κοστος των firepro ειναι εξωφρενικο και πραγματικα δεν χρειαζονται για την δουλεια μου .. Τις firepro ξέχνα τες, το κόστος είναι τραγικό, και οι απαιτήσεις σου δεν υποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι το πιο οικονομικό που μπορείς να κάνεις, είναι να πάρεις 2 κάρτες που σηκώνουν από 3 τουλάχιστον οθόνες η κάθε μία. η αλλη λυση ειναι αυτη, κοιτουσα επεξεργαστη amd με καρτα amd και καποιο chipset που να κανει hybrid crossfire. Ούτε 2 κάρτες θες ούτε επαγγελματικές κάρτες των 300+€.. Μια καρτούλα amd με display port των 100-150€ θες και θα είσαι ΥΠΕΡ-καλυμμένος για δουλειές γραφείου..Κάθε έξοδος DisplayPort μπορεί θεωρητικά να υποστηρίξει έως 27 οθόνες, αν δεν κάνω λάθος (υπάρχουν ανάλογα active MST hubs με κόστος ~80€ από 1 έξοδο σε 3 οθόνες) Επίσης υπάρχουν οθόνες που κάνουν daisy Chaining, δηλαδή έχουν κάτι σαν "hub" ενσωματωμένο, και συνδέεις το Pc με την πρώτη, την πρώτη με την δεύτερη, την δεύτερη με την τρίτη... :banging: εδώ το εξηγεί η amd και προτείνει ενδεικτικά τις για αυτο δεν ειχα ιδεα ! το μονο κακο ειναι οτι δεν καθοριζει τον μεγιστο αριθμο που μπορει να σηκωσει περα απο to overall resolution (πχ 5*1920x1280= 9600x6400) η ATI Radeon HD6870 δινει μεγιστη 2560 x 1600 pixels αλλα την εχει σε ολες τις εικονες που εχω δει ..:computer: οι stock brokers που εχουν 8 monitor σε ενα pc τι στο καλο εχουν πανω ..?? διαβασα οτι για 8 οθονες με win 2000 θελανε 16 mb ram στην καρτα γραφικων if you were running eight monitors, two cards with 16 megs of RAM each should work out fine, even if you were running all eight monitors at a high resolution. πηγη
l3ft3ris Φεβρουάριος 6, 2014 #6 Φεβρουάριος 6, 2014 Κάτι τέτοιο δεν σου κάνει ATEN VS98A 8-PORT VIDEO SPLITTER - - υπάρχει και για μεγαλύτερη ανάλυση ATEN VS138A-AT-G 8-PORT VIDEO SPLITTER - -
Drtzekos Φεβρουάριος 6, 2014 #7 Φεβρουάριος 6, 2014 για αυτο δεν ειχα ιδεα ! το μονο κακο ειναι οτι 1)δεν καθοριζει τον μεγιστο αριθμο που μπορει να σηκωσει περα απο to overall resolution (πχ 5*1920x1280= 9600x6400) η ATI Radeon HD6870 δινει μεγιστη 2560 x 1600 pixels αλλα την εχει σε ολες τις εικονες που εχω δει ..:computer:οι stock brokers που εχουν 8 monitor σε ενα pc τι στο καλο εχουν πανω ..?? διαβασα οτι για 8 οθονες με win 2000 θελανε 2)16 mb ram στην καρτα γραφικων πηγη1) Από το λινκ που σου έδωσα παραπάνωUp to 6 displays AMD Radeon™ HD 7900 Series AMD Radeon™ HD 7800 Series AMD Radeon™ HD 7700 Series AMD Radeon™ HD 6900 Series AMD Radeon™ HD 6900M Series AMD Radeon™ HD 6800 Series AMD Radeon™ HD 6800M Series AMD Radeon™ HD 6700M Series AMD Radeon™ HD 6600M Series AMD Radeon™ HD 6500M Series ATI Radeon™ HD 5800 Series2) Αυτό είναι ένα άρθρο 13 χρονών.. κάνε πως δεν το διάβασες ποτέΕνδεικτικά, μια HD7750 κάνει 75€, και αν δεν κάνω λάθος μπορεί να υποστηρίξει 6 οθόνες μόνο από το display port της... (στο λινκ που σου δίνω, λέει 4 σύμφωνα με τις εξόδους που έχει φαντάζομαι.. και δεν υπολογίζει τα MST hubs ή τις οθόνες με παρόμοια σύνδεση). Άρα έχεις 3 οθόνες (2xDVI, 1xHDMI) + όσες ακόμα μπορεί να τραβήξει το display port.. (η amd λέει μέχρι 6)AMD Eyefinity multi-display technology2 Up to 6 displays supported
RomGr Φεβρουάριος 7, 2014 Author #8 Φεβρουάριος 7, 2014 θα ακολουθησω αυτο σε ευχαριστω πολυ !Επισης ευχαριστω ολους για την βοηθεια τους !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.