Jump to content

Προταση μητρικης για Α64+BH-5

phil1416003162

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποια η προταση σας για μητρικη A64(754 η ακομα καλητερα 939)στην οποια να μπορω να εκμεταλευτω τις MUSKIN 1Gb levelI(bh-5).

Εχω ακουσει οτι ηπαρχουν αρκετες ασυμβατοτητες με τα nf3 ultra boards και αυτες τις μνημες.Ειναι αληθεια;

Με ενδιαφερει το overclocking οποτε θα ηθελα το board αυτο να δινει και αρκετο vdimm αλλα δεν αποκλειω και τη χρηση maximizer(αντε βρε hipro ποτε θα κανει ξαστερια).

Περιμενω τις γνωμες σας:giveup:

Αν συμβιβάζεσαι στην ιδέα μια 3.3 γραμμής στα ύψη τότε θα πρότεινα DFI Lanparty, μια που δίνει μέχρι 4v θεωρητικά και αν η 3.3 που έχει το psu σου το αντέχει. Θέμα συμβατότητας με τα ΒΗ5/6 δεν είδα, απεναντίας η μητρική μου φαίνεται να δουλευει πολύ καλά με winbond. Σε δοκιμή mushkin BH6 τα 250+ ήρθαν πολύ εύκολα, με όλα τα timings πιασμένα από το λαιμό και 3.28 πραγματικό vdimm.

Αρχική απάντηση από Husky125 [Σήμερα, στις 06:04]

Για συνδιασμο ΒΗ-5 και Α64 παρε DFI NF3 .

Αυτο εκανα τελικα.Τωρα ειμαι στο ψαξιμο του stable overclocking μιας και μολις περναω τα 240fsb 1:1 αρχιζει να να ειναι πολυ ασταθες το συστημα και δε φαινεται να επιρεαζεται απο ρευματα:confused:

Πρώτα βρες τα ορια της CPU με default FSB που φτάνει (ασύχρονα μνημες -επεξεργαστη) . Μετα κατέβασε διεραίτη και ανεβασε της μνήμες. και να τις ελέγχεις με memtest για λάθη. Ψηστες σιγα -σιγα και θα δεις ωραία πραματα :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.