Jump to content

Περίεργο πρόβλημα με κόλλημα ποντικιού.

dimitris777

Recommended Posts

Παιδια καλησπέρα μου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν μπορώ να βρω τι ειναι.το pc μου ειναι καινούργιο πριν λιγο καιρο το μονταρα 16 gb μνημη i5 ssd και παρόλα αυτα μου κανει ενα περιεργο κόλλημα το ποντίκι, πως οταν εχουμε ενα pc το οποιο εχει μικρη μνημη και εχουμε ανοιξει 2-3 παραθυρα και το εχουμε βαλει να κανει 2-3 δουλειες.Δεν μπορω να το εξηγήσω διοτι αποκλείεται να ειναι απο επεξεργαστη και μνημη. δοκιμασα και αλλο ποντικι και παλι το εκανε .δεν το κανει παντα.Μπας και φταιει που εχω ενα usb για το πληκτρολογιο και αλλο για το ποντικι και παρεμβαλει το ενα το αλλο?αλλα και παλι δεν νομιζω να φταιει αυτο.

Αν κατάλαβα είναι ασύρματα με διαφορετικούς πομποδέκτες?

Αν ναι, δοκίμασες άλλες μπαταρίες?

Το άλλο ποντίκι που δοκίμασες, είναι κι αυτό ασύρματο?

Ποιας εταιρείας είναι?

Δοκίμασες μ'ένα από τα δυο να είναι ενσύρματο?

ναι καλα καταλαβες και αλλαξα και μπαταριες.το αλλο ποντικι ομως που δοκιμασα εχει τον ιδιο πομποδεκτη με το πληκρολογιο αλλα και παλι το εκανε.βεβαια το εχω παρατηρησει οχι σε πληρη αδράνεια του pc αλλα οταν κανω κατι είτε ειμαι ιντερνετ η κατι αλλο. αλλα αποκλειετε να ειναι μνημη η κατι τετοιο.Δεν ξερω πρωτη φορα λειτουργώ ssd να εχω κανει κατι που δεν πρεπει παλι δεν το νομιζω.Απο μαρκες ειναι ολα microsoft

Τα parts που έβαλες δεν φταίνε, δοκίμασε με μια usb προέκταση να ανεβάσεις τον πομποδέκτη από το ποντίκι δίπλα

στην οθόνη σου να δεις αν στο κάνει. Μετά δοκίμασε αν έχεις κάποιο άλλο ποντίκι αλλά να είναι ενσύρματο (λογικά θα

δουλεύει μια χαρά) και παίρνεις ένα της logitech LOGITECH M185 WIRELESS MOUSE SWIFT GREY FOR NOTEBOOK - -

** Δοκίμασε να βάλεις τους πομποδέκτες σε διαφορετικές usb θύρες, όχι δίπλα δίπλα μπας και, δοκιμάζεις και τον έναν σε μπροστά usb θύρα και τον άλλο πίσω.

το pc το εχω ακριβως διπλα απο το ποντικι οποτε αποκλειετε να μην πιανει .το εχω δοκιμασει και στις μπροστινες θυρες αλλα παλι μου το εκανε.το μονο που δεν εχω δοκιμασει ειναι ενσυρματο ποντικι .ποντικι δυστυχώς δεν θελω να αλλαξω γιατι εχω παρει ενα microsoft που εχει ιδιαιτερο design και μου αρεσει αλλα δεν πρεπει να φταιει αυτο.τι να πω.

οχι δεν εχω κατι αλλο διπλα μονο αυτα τα δυο.ποιο κοντα δεν γίνεται να ειναι παντως ακριβως διπλα στο ποντικη ειναι ο πυργος.δεν ξερω εχω παρατηρήσει οτι κολλάει οταν φορτώνει ενα στικακι μια σελιδα στο ιντερνετ αλλα μου φαίνεται παρα πολυ περιεργο για ενα τετοιο pc να ειναι απο θεμα φορτώματος .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.