Vagouridis Φεβρουάριος 27, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Πά Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 49 Created 17 yr Last Reply 16 yr xrist Φεβρουάριος 27, 2007 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Πε Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Μάρτιος 1, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Ας βαλουμε και το tank με το ledακι του... Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... subzero Μάρτιος 22, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 ω Link to comment Share on other sites More sharing options... dark22 Μάρτιος 23, 2007 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Πολ Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Georgesod Μάϊος 3, 2007 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Πλαινό με πα Link to comment Share on other sites More sharing options... Maximus Μάϊος 3, 2007 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Αχχχ, να δω τι θα κάνω κι εγώ με το αισχ Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Μάϊος 3, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Πλαινό με πα Link to comment Share on other sites More sharing options... taz Μάϊος 4, 2007 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2007 Απο οσο γνω Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Εγιναν καποιες αλλαγες το ΣΚ και ειπα να σας τις δειξω. Πρωτα απο ολα βαφτηκε μαυρο , αλλαχτηκε το τανκ με ενα εξωτερικο , και ξανα συμμαζευτηκε μιας και οι raptor απο 4 εγιναν 6 και η χρηση ενος cage ακομα ηταν απαραιτητη. [ATTACH]1557[/ATTACH] [ATTACH]1558[/ATTACH] [ATTACH]1559[/ATTACH] [ATTACH]1560[/ATTACH] [ATTACH]1561[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options... GeorgeVasil Ιανουάριος 20, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 WOW..πολύ ωραίο!Με sprey το έβαψες τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 WOW..πολύ ωραίο!Με sprey το έβαψες τελικά?Ναι αυτο που ειναι για δερματινα μπουφαν. Link to comment Share on other sites More sharing options... xrist Ιανουάριος 20, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Ε πολύ καλύτερο τώρα.... και το νέο τανκ σκίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Τέλειο!!!!! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησες σπρευ για μπουφάν ή έτσι το έκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Τέλειο!!!!! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησες σπρευ για μπουφάν ή έτσι το έκανες;Βασικα ειναι πιο πορωδες απο τα αλλα σπρευ δεν γυαλιζει , ουσιαστικα ειναι σαν μην το εβαψα. Επισης ειναι λιγο πιο ανθεκτικο στις γρατζουνιες αλλα δεν παυει να ειναι σπρευ. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 A μάλιστα. Καλή λύση τότε... Τιμή λογικά διπλάσια από τα άλλα ε; Αλλά και πάλι μια φορά το κάνεις (λέμε τώρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 A μάλιστα. Καλή λύση τότε... Τιμή λογικά διπλάσια από τα άλλα ε; Αλλά και πάλι μια φορά το κάνεις (λέμε τώρα ) 5,40 εαν δεν κανω λαθος. Τωρα ποσο εχουν τα αλλα δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Ε εντάξει πολύ νορμαλ. Εγώ νόμιζα ότι θα έχει αρκετά παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options... alexandros_13 Ιανουάριος 22, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 μπραβο πολυ ωραιο το εκανες !! Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... Dr. Gonzo Νοέμβριος 12, 2008 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Μετά από ααααααπειρο καιρό, αποφάσισα να βάλω κι εγώ τις φώτος από το Stacker μου. Για το κουτί ασχολήθηκαν Vagouridis, Eleven, Skysurfer, Hadji και GeorgeVasil και τους ευχαριστώ θερμά, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τπτ μόνος μου. Πάμε όμως στις φώτος, γιατί δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά στο story... To κουτί ήρθε σε ψιλο-μέτρια κατάσταση (ήταν 2ο ή 3ο χέρι νομίζω) και λόγω ελλείψεως χρόνου στήθηκε η παλιά υδρόψυξη επάνω κατευθείαν. Διακρίνεται η τρυπάρα που δοκίμασε να ανοίξει κάποιος προηγούμενος ιδιοκτήτης στην οροφή του κουτιού, χωρίς πολύ επιτυχία βέβαια... [ATTACH]4178[/ATTACH] Απόπειρα να στηριχτεί η αντλία στον αέρα, χωρίς πολύ μεγάλη επιτυχία επίσης....... [ATTACH]4179[/ATTACH] Ψάχνοντας να βρω μια θέση που να βολεύει για το τανκ, καθώς τα ρακόρ του ήταν αντιδιαμετρικά, σκέφτηκα αυτό [ATTACH]4180[/ATTACH] 'νταξ', όχι πολύ έξυπνο, το παραδέχομαι!! Μετά από 2-3 βδομάδες, κι αφού με έχει πιάσει η βλακεία και δεν θέλω άλλο να το βλέπω έτσι, γραμμή στον Πάρη (γιατί "δεν κόβουν όλοι το ίδιο το τυρί"!!! ) για να κόψουμε τον πάτο να κάτσει σωστά το τριπλό ψυγείο. Πίνουμε 4-5 καφέδες, παίζουμε και λίγο CoD, σπάσαμε λίγο και τα νεύρα της Στέλλας και τελικά απόφασίζουμε να το κόψουμε. Δεν μας κάνει τη χάρη όμως η σέγα, και μένει το κόψιμο στη μέση. Deus ex makina ο Μιχάλης, άμεση διάγνωση του προβλήματος και επιδιόρθωση με τα υπάρχοντα εργαλεία και μόνο!! Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να κάνει και τη βαφή του κουτιού για να το κάνει τόσο γαμάτο που όταν το έφερε στον καφέ σας έτρεχαν τα σάλια! (Σας είδα!!! banana) (to be continued..) Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Σελίδα 2 από 3 Archived This topic is now archived and is closed to further replies. Λίστα θεμάτων All Activity Αρχική Forums Hardware & Overclocking Modding & DIY Mod σε Staker.
xrist Φεβρουάριος 27, 2007 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2007 Πε Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Μάρτιος 1, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Ας βαλουμε και το tank με το ledακι του... Link to comment Share on other sites More sharing options... 3 weeks later... subzero Μάρτιος 22, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 ω Link to comment Share on other sites More sharing options... dark22 Μάρτιος 23, 2007 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Πολ Link to comment Share on other sites More sharing options... 1 month later... Georgesod Μάϊος 3, 2007 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Πλαινό με πα Link to comment Share on other sites More sharing options... Maximus Μάϊος 3, 2007 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Αχχχ, να δω τι θα κάνω κι εγώ με το αισχ Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Μάϊος 3, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Πλαινό με πα Link to comment Share on other sites More sharing options... taz Μάϊος 4, 2007 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2007 Απο οσο γνω Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Εγιναν καποιες αλλαγες το ΣΚ και ειπα να σας τις δειξω. Πρωτα απο ολα βαφτηκε μαυρο , αλλαχτηκε το τανκ με ενα εξωτερικο , και ξανα συμμαζευτηκε μιας και οι raptor απο 4 εγιναν 6 και η χρηση ενος cage ακομα ηταν απαραιτητη. [ATTACH]1557[/ATTACH] [ATTACH]1558[/ATTACH] [ATTACH]1559[/ATTACH] [ATTACH]1560[/ATTACH] [ATTACH]1561[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options... GeorgeVasil Ιανουάριος 20, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 WOW..πολύ ωραίο!Με sprey το έβαψες τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 WOW..πολύ ωραίο!Με sprey το έβαψες τελικά?Ναι αυτο που ειναι για δερματινα μπουφαν. Link to comment Share on other sites More sharing options... xrist Ιανουάριος 20, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Ε πολύ καλύτερο τώρα.... και το νέο τανκ σκίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Τέλειο!!!!! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησες σπρευ για μπουφάν ή έτσι το έκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Τέλειο!!!!! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησες σπρευ για μπουφάν ή έτσι το έκανες;Βασικα ειναι πιο πορωδες απο τα αλλα σπρευ δεν γυαλιζει , ουσιαστικα ειναι σαν μην το εβαψα. Επισης ειναι λιγο πιο ανθεκτικο στις γρατζουνιες αλλα δεν παυει να ειναι σπρευ. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 A μάλιστα. Καλή λύση τότε... Τιμή λογικά διπλάσια από τα άλλα ε; Αλλά και πάλι μια φορά το κάνεις (λέμε τώρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 A μάλιστα. Καλή λύση τότε... Τιμή λογικά διπλάσια από τα άλλα ε; Αλλά και πάλι μια φορά το κάνεις (λέμε τώρα ) 5,40 εαν δεν κανω λαθος. Τωρα ποσο εχουν τα αλλα δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Ε εντάξει πολύ νορμαλ. Εγώ νόμιζα ότι θα έχει αρκετά παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options... alexandros_13 Ιανουάριος 22, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 μπραβο πολυ ωραιο το εκανες !! Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... Dr. Gonzo Νοέμβριος 12, 2008 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Μετά από ααααααπειρο καιρό, αποφάσισα να βάλω κι εγώ τις φώτος από το Stacker μου. Για το κουτί ασχολήθηκαν Vagouridis, Eleven, Skysurfer, Hadji και GeorgeVasil και τους ευχαριστώ θερμά, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τπτ μόνος μου. Πάμε όμως στις φώτος, γιατί δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά στο story... To κουτί ήρθε σε ψιλο-μέτρια κατάσταση (ήταν 2ο ή 3ο χέρι νομίζω) και λόγω ελλείψεως χρόνου στήθηκε η παλιά υδρόψυξη επάνω κατευθείαν. Διακρίνεται η τρυπάρα που δοκίμασε να ανοίξει κάποιος προηγούμενος ιδιοκτήτης στην οροφή του κουτιού, χωρίς πολύ επιτυχία βέβαια... [ATTACH]4178[/ATTACH] Απόπειρα να στηριχτεί η αντλία στον αέρα, χωρίς πολύ μεγάλη επιτυχία επίσης....... [ATTACH]4179[/ATTACH] Ψάχνοντας να βρω μια θέση που να βολεύει για το τανκ, καθώς τα ρακόρ του ήταν αντιδιαμετρικά, σκέφτηκα αυτό [ATTACH]4180[/ATTACH] 'νταξ', όχι πολύ έξυπνο, το παραδέχομαι!! Μετά από 2-3 βδομάδες, κι αφού με έχει πιάσει η βλακεία και δεν θέλω άλλο να το βλέπω έτσι, γραμμή στον Πάρη (γιατί "δεν κόβουν όλοι το ίδιο το τυρί"!!! ) για να κόψουμε τον πάτο να κάτσει σωστά το τριπλό ψυγείο. Πίνουμε 4-5 καφέδες, παίζουμε και λίγο CoD, σπάσαμε λίγο και τα νεύρα της Στέλλας και τελικά απόφασίζουμε να το κόψουμε. Δεν μας κάνει τη χάρη όμως η σέγα, και μένει το κόψιμο στη μέση. Deus ex makina ο Μιχάλης, άμεση διάγνωση του προβλήματος και επιδιόρθωση με τα υπάρχοντα εργαλεία και μόνο!! Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να κάνει και τη βαφή του κουτιού για να το κάνει τόσο γαμάτο που όταν το έφερε στον καφέ σας έτρεχαν τα σάλια! (Σας είδα!!! banana) (to be continued..) Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Σελίδα 2 από 3 Archived This topic is now archived and is closed to further replies. Λίστα θεμάτων All Activity Αρχική Forums Hardware & Overclocking Modding & DIY Mod σε Staker.
Vagouridis Μάρτιος 1, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2007 Ας βαλουμε και το tank με το ledακι του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subzero Μάρτιος 22, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2007 ω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Μάρτιος 23, 2007 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2007 Πολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Μάϊος 3, 2007 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Πλαινό με πα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Μάϊος 3, 2007 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Αχχχ, να δω τι θα κάνω κι εγώ με το αισχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 3, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Πλαινό με πα Link to comment Share on other sites More sharing options... taz Μάϊος 4, 2007 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2007 Απο οσο γνω Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Εγιναν καποιες αλλαγες το ΣΚ και ειπα να σας τις δειξω. Πρωτα απο ολα βαφτηκε μαυρο , αλλαχτηκε το τανκ με ενα εξωτερικο , και ξανα συμμαζευτηκε μιας και οι raptor απο 4 εγιναν 6 και η χρηση ενος cage ακομα ηταν απαραιτητη. [ATTACH]1557[/ATTACH] [ATTACH]1558[/ATTACH] [ATTACH]1559[/ATTACH] [ATTACH]1560[/ATTACH] [ATTACH]1561[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options... GeorgeVasil Ιανουάριος 20, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 WOW..πολύ ωραίο!Με sprey το έβαψες τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 WOW..πολύ ωραίο!Με sprey το έβαψες τελικά?Ναι αυτο που ειναι για δερματινα μπουφαν. Link to comment Share on other sites More sharing options... xrist Ιανουάριος 20, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Ε πολύ καλύτερο τώρα.... και το νέο τανκ σκίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Τέλειο!!!!! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησες σπρευ για μπουφάν ή έτσι το έκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Τέλειο!!!!! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησες σπρευ για μπουφάν ή έτσι το έκανες;Βασικα ειναι πιο πορωδες απο τα αλλα σπρευ δεν γυαλιζει , ουσιαστικα ειναι σαν μην το εβαψα. Επισης ειναι λιγο πιο ανθεκτικο στις γρατζουνιες αλλα δεν παυει να ειναι σπρευ. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 A μάλιστα. Καλή λύση τότε... Τιμή λογικά διπλάσια από τα άλλα ε; Αλλά και πάλι μια φορά το κάνεις (λέμε τώρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 A μάλιστα. Καλή λύση τότε... Τιμή λογικά διπλάσια από τα άλλα ε; Αλλά και πάλι μια φορά το κάνεις (λέμε τώρα ) 5,40 εαν δεν κανω λαθος. Τωρα ποσο εχουν τα αλλα δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Ε εντάξει πολύ νορμαλ. Εγώ νόμιζα ότι θα έχει αρκετά παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options... alexandros_13 Ιανουάριος 22, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 μπραβο πολυ ωραιο το εκανες !! Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... Dr. Gonzo Νοέμβριος 12, 2008 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Μετά από ααααααπειρο καιρό, αποφάσισα να βάλω κι εγώ τις φώτος από το Stacker μου. Για το κουτί ασχολήθηκαν Vagouridis, Eleven, Skysurfer, Hadji και GeorgeVasil και τους ευχαριστώ θερμά, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τπτ μόνος μου. Πάμε όμως στις φώτος, γιατί δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά στο story... To κουτί ήρθε σε ψιλο-μέτρια κατάσταση (ήταν 2ο ή 3ο χέρι νομίζω) και λόγω ελλείψεως χρόνου στήθηκε η παλιά υδρόψυξη επάνω κατευθείαν. Διακρίνεται η τρυπάρα που δοκίμασε να ανοίξει κάποιος προηγούμενος ιδιοκτήτης στην οροφή του κουτιού, χωρίς πολύ επιτυχία βέβαια... [ATTACH]4178[/ATTACH] Απόπειρα να στηριχτεί η αντλία στον αέρα, χωρίς πολύ μεγάλη επιτυχία επίσης....... [ATTACH]4179[/ATTACH] Ψάχνοντας να βρω μια θέση που να βολεύει για το τανκ, καθώς τα ρακόρ του ήταν αντιδιαμετρικά, σκέφτηκα αυτό [ATTACH]4180[/ATTACH] 'νταξ', όχι πολύ έξυπνο, το παραδέχομαι!! Μετά από 2-3 βδομάδες, κι αφού με έχει πιάσει η βλακεία και δεν θέλω άλλο να το βλέπω έτσι, γραμμή στον Πάρη (γιατί "δεν κόβουν όλοι το ίδιο το τυρί"!!! ) για να κόψουμε τον πάτο να κάτσει σωστά το τριπλό ψυγείο. Πίνουμε 4-5 καφέδες, παίζουμε και λίγο CoD, σπάσαμε λίγο και τα νεύρα της Στέλλας και τελικά απόφασίζουμε να το κόψουμε. Δεν μας κάνει τη χάρη όμως η σέγα, και μένει το κόψιμο στη μέση. Deus ex makina ο Μιχάλης, άμεση διάγνωση του προβλήματος και επιδιόρθωση με τα υπάρχοντα εργαλεία και μόνο!! Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να κάνει και τη βαφή του κουτιού για να το κάνει τόσο γαμάτο που όταν το έφερε στον καφέ σας έτρεχαν τα σάλια! (Σας είδα!!! banana) (to be continued..) Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Σελίδα 2 από 3 Archived This topic is now archived and is closed to further replies. Λίστα θεμάτων
taz Μάϊος 4, 2007 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2007 Απο οσο γνω Link to comment Share on other sites More sharing options... 8 months later... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Εγιναν καποιες αλλαγες το ΣΚ και ειπα να σας τις δειξω. Πρωτα απο ολα βαφτηκε μαυρο , αλλαχτηκε το τανκ με ενα εξωτερικο , και ξανα συμμαζευτηκε μιας και οι raptor απο 4 εγιναν 6 και η χρηση ενος cage ακομα ηταν απαραιτητη. [ATTACH]1557[/ATTACH] [ATTACH]1558[/ATTACH] [ATTACH]1559[/ATTACH] [ATTACH]1560[/ATTACH] [ATTACH]1561[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options... GeorgeVasil Ιανουάριος 20, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 WOW..πολύ ωραίο!Με sprey το έβαψες τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 WOW..πολύ ωραίο!Με sprey το έβαψες τελικά?Ναι αυτο που ειναι για δερματινα μπουφαν. Link to comment Share on other sites More sharing options... xrist Ιανουάριος 20, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Ε πολύ καλύτερο τώρα.... και το νέο τανκ σκίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Τέλειο!!!!! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησες σπρευ για μπουφάν ή έτσι το έκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Τέλειο!!!!! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησες σπρευ για μπουφάν ή έτσι το έκανες;Βασικα ειναι πιο πορωδες απο τα αλλα σπρευ δεν γυαλιζει , ουσιαστικα ειναι σαν μην το εβαψα. Επισης ειναι λιγο πιο ανθεκτικο στις γρατζουνιες αλλα δεν παυει να ειναι σπρευ. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 A μάλιστα. Καλή λύση τότε... Τιμή λογικά διπλάσια από τα άλλα ε; Αλλά και πάλι μια φορά το κάνεις (λέμε τώρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options... Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 A μάλιστα. Καλή λύση τότε... Τιμή λογικά διπλάσια από τα άλλα ε; Αλλά και πάλι μια φορά το κάνεις (λέμε τώρα ) 5,40 εαν δεν κανω λαθος. Τωρα ποσο εχουν τα αλλα δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options... h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Ε εντάξει πολύ νορμαλ. Εγώ νόμιζα ότι θα έχει αρκετά παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options... alexandros_13 Ιανουάριος 22, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 μπραβο πολυ ωραιο το εκανες !! Link to comment Share on other sites More sharing options... 9 months later... Dr. Gonzo Νοέμβριος 12, 2008 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Μετά από ααααααπειρο καιρό, αποφάσισα να βάλω κι εγώ τις φώτος από το Stacker μου. Για το κουτί ασχολήθηκαν Vagouridis, Eleven, Skysurfer, Hadji και GeorgeVasil και τους ευχαριστώ θερμά, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τπτ μόνος μου. Πάμε όμως στις φώτος, γιατί δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά στο story... To κουτί ήρθε σε ψιλο-μέτρια κατάσταση (ήταν 2ο ή 3ο χέρι νομίζω) και λόγω ελλείψεως χρόνου στήθηκε η παλιά υδρόψυξη επάνω κατευθείαν. Διακρίνεται η τρυπάρα που δοκίμασε να ανοίξει κάποιος προηγούμενος ιδιοκτήτης στην οροφή του κουτιού, χωρίς πολύ επιτυχία βέβαια... [ATTACH]4178[/ATTACH] Απόπειρα να στηριχτεί η αντλία στον αέρα, χωρίς πολύ μεγάλη επιτυχία επίσης....... [ATTACH]4179[/ATTACH] Ψάχνοντας να βρω μια θέση που να βολεύει για το τανκ, καθώς τα ρακόρ του ήταν αντιδιαμετρικά, σκέφτηκα αυτό [ATTACH]4180[/ATTACH] 'νταξ', όχι πολύ έξυπνο, το παραδέχομαι!! Μετά από 2-3 βδομάδες, κι αφού με έχει πιάσει η βλακεία και δεν θέλω άλλο να το βλέπω έτσι, γραμμή στον Πάρη (γιατί "δεν κόβουν όλοι το ίδιο το τυρί"!!! ) για να κόψουμε τον πάτο να κάτσει σωστά το τριπλό ψυγείο. Πίνουμε 4-5 καφέδες, παίζουμε και λίγο CoD, σπάσαμε λίγο και τα νεύρα της Στέλλας και τελικά απόφασίζουμε να το κόψουμε. Δεν μας κάνει τη χάρη όμως η σέγα, και μένει το κόψιμο στη μέση. Deus ex makina ο Μιχάλης, άμεση διάγνωση του προβλήματος και επιδιόρθωση με τα υπάρχοντα εργαλεία και μόνο!! Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να κάνει και τη βαφή του κουτιού για να το κάνει τόσο γαμάτο που όταν το έφερε στον καφέ σας έτρεχαν τα σάλια! (Σας είδα!!! banana) (to be continued..) Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 Next Σελίδα 2 από 3 Archived This topic is now archived and is closed to further replies.
Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Εγιναν καποιες αλλαγες το ΣΚ και ειπα να σας τις δειξω. Πρωτα απο ολα βαφτηκε μαυρο , αλλαχτηκε το τανκ με ενα εξωτερικο , και ξανα συμμαζευτηκε μιας και οι raptor απο 4 εγιναν 6 και η χρηση ενος cage ακομα ηταν απαραιτητη. [ATTACH]1557[/ATTACH] [ATTACH]1558[/ATTACH] [ATTACH]1559[/ATTACH] [ATTACH]1560[/ATTACH] [ATTACH]1561[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 20, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 WOW..πολύ ωραίο!Με sprey το έβαψες τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 WOW..πολύ ωραίο!Με sprey το έβαψες τελικά?Ναι αυτο που ειναι για δερματινα μπουφαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 20, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Ε πολύ καλύτερο τώρα.... και το νέο τανκ σκίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Τέλειο!!!!! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησες σπρευ για μπουφάν ή έτσι το έκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Τέλειο!!!!! Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρησιμοποίησες σπρευ για μπουφάν ή έτσι το έκανες;Βασικα ειναι πιο πορωδες απο τα αλλα σπρευ δεν γυαλιζει , ουσιαστικα ειναι σαν μην το εβαψα. Επισης ειναι λιγο πιο ανθεκτικο στις γρατζουνιες αλλα δεν παυει να ειναι σπρευ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 A μάλιστα. Καλή λύση τότε... Τιμή λογικά διπλάσια από τα άλλα ε; Αλλά και πάλι μια φορά το κάνεις (λέμε τώρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 20, 2008 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 A μάλιστα. Καλή λύση τότε... Τιμή λογικά διπλάσια από τα άλλα ε; Αλλά και πάλι μια φορά το κάνεις (λέμε τώρα ) 5,40 εαν δεν κανω λαθος. Τωρα ποσο εχουν τα αλλα δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Ιανουάριος 20, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Ε εντάξει πολύ νορμαλ. Εγώ νόμιζα ότι θα έχει αρκετά παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros_13 Ιανουάριος 22, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 μπραβο πολυ ωραιο το εκανες !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Νοέμβριος 12, 2008 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2008 Μετά από ααααααπειρο καιρό, αποφάσισα να βάλω κι εγώ τις φώτος από το Stacker μου. Για το κουτί ασχολήθηκαν Vagouridis, Eleven, Skysurfer, Hadji και GeorgeVasil και τους ευχαριστώ θερμά, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τπτ μόνος μου. Πάμε όμως στις φώτος, γιατί δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά στο story... To κουτί ήρθε σε ψιλο-μέτρια κατάσταση (ήταν 2ο ή 3ο χέρι νομίζω) και λόγω ελλείψεως χρόνου στήθηκε η παλιά υδρόψυξη επάνω κατευθείαν. Διακρίνεται η τρυπάρα που δοκίμασε να ανοίξει κάποιος προηγούμενος ιδιοκτήτης στην οροφή του κουτιού, χωρίς πολύ επιτυχία βέβαια... [ATTACH]4178[/ATTACH] Απόπειρα να στηριχτεί η αντλία στον αέρα, χωρίς πολύ μεγάλη επιτυχία επίσης....... [ATTACH]4179[/ATTACH] Ψάχνοντας να βρω μια θέση που να βολεύει για το τανκ, καθώς τα ρακόρ του ήταν αντιδιαμετρικά, σκέφτηκα αυτό [ATTACH]4180[/ATTACH] 'νταξ', όχι πολύ έξυπνο, το παραδέχομαι!! Μετά από 2-3 βδομάδες, κι αφού με έχει πιάσει η βλακεία και δεν θέλω άλλο να το βλέπω έτσι, γραμμή στον Πάρη (γιατί "δεν κόβουν όλοι το ίδιο το τυρί"!!! ) για να κόψουμε τον πάτο να κάτσει σωστά το τριπλό ψυγείο. Πίνουμε 4-5 καφέδες, παίζουμε και λίγο CoD, σπάσαμε λίγο και τα νεύρα της Στέλλας και τελικά απόφασίζουμε να το κόψουμε. Δεν μας κάνει τη χάρη όμως η σέγα, και μένει το κόψιμο στη μέση. Deus ex makina ο Μιχάλης, άμεση διάγνωση του προβλήματος και επιδιόρθωση με τα υπάρχοντα εργαλεία και μόνο!! Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να κάνει και τη βαφή του κουτιού για να το κάνει τόσο γαμάτο που όταν το έφερε στον καφέ σας έτρεχαν τα σάλια! (Σας είδα!!! banana) (to be continued..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Αρχική
Blogs
Νέο Περιεχόμενο
Important Information
Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.