Cipioner Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2014 Eχω κανει εγκατασταση τον jdownloader. Kατα την εγκατασταση, σου προτεινει να εγκαταστησεις το plugin rightsurf, to οποιο ομως οταν κανεις αναζητηση με το mozilla, σου ανοιγει νεες καρτελλες.Το συγκεκριμενο plugin χρειαζετε να γινει εγκατασταση, δηλ. ειναι χρησιμο στην λειτουργια του jdownloader, η οχι?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 5, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 εγω δεν το εχω (jdownloader 2)αρα οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 5, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Μαλλον εσενα (επειδη προφανως εχεις παλαιοτερη εκδοση, γιατι εγω τωρα το εγκατεστησα), δεν στο προτεινε κατα την εγκατασταση, αρα δεν ειναι χρησιμο για την λειτουργια του προγραμματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 5, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 JDownloader Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 5, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Ναι, αλλα beta, και - Don't say you haven't been warned ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 5, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Μα το έβαλα γα να δεις την έκδοση ακριβώς, κάνει ενημέρωση σχεδον σε κάθε εκκίνηση αλλά plugin rightsurf δεν έχει. Εσυ εχεις το σκετο jdownloader ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 5, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Εγω το κατεβασα απο την επισημη ιστοσελιδα, αναγκαστικα επειδη γραφτηκα σε καποιο site και επρεπε οπωσδηποτε να εχω το jdownloader για να κατεβαζω και απ'οτι ειδα εχω εγκατεστημενη την εκδοση 0.98 και σου ποσταρα το συγκεκριμενο link, επειδη η εκδοση που μου δειχνεις ειναι beta (με τα συν και πλην που αναφερει), γι'αυτο και μονο τον λογο.Παντως αν δεν εχεις κανενα προβλημα, να την εγκαταστησω και εγω, γιατι απο τοτε που τον εγκατεστησα, (0.98) οταν κανω αναζητηση με τον mozilla, καθε φορα μου ανοιγει νεες καρτελλες, ενω πριν δεν συνεβαινε αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 5, 2014 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Δεν εχω προβλημα αλλα τοτε που τον εβαλα ο web installer εβαζε και κατι malware, προσεξε στην εγκατασταση ή βρες την εφαρμογη ολοκληρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 5, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Ισως γι'αυτο μου βγαζει εμενα συνεχως νεες καρτελλες, σε καθε αναζητηση.Δεν ξερω αν γνωριζεις καποιο link, για να τον κατεβασω ολοκληρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 5, 2014 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 δυστυχως οχι αν βρεις πεσ και μενα, τον ειχα βαλει σε vmware (με τον web installer)που εχω ειδικα για αυτο τον σκοπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 5, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 To βρηκα εδω, αλλα ειναι η εκδοση 0.9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 5, 2014 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Για την εκδοση 2 λεω την 1 δεν την χρησιμοποιω πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 5, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Για κοιτα εδω, αλλα ξετσεκαρε την επιλογη που σου δινει και ανεβασε το στο virustotal, για σιγουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 6, 2014 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 το δοκιμασα στο vmwareκαι φαίνεται οκ, ευχαριστώμεσα στο φακελο tools εχει ενα φάκελο windows/elevate το οποίο δεν μου αρέσει και το σβήνω χωρισ πρόβλημα στη λειτουργία του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 6, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 Οk, τοτε το εγκαταστω και εγω και εαν δω οτι ο φακελλος αυτος δεν χρειαζετε, τον διαγραφω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 6, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 Eπισης και κατι αλλο, το προσθετο flashgot, χρειαζετε στον firefox, η οχι, χρησιμευει σε κατι (στον jdownloader), αν εγκατασταθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 6, 2014 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 δεν το εχω βαλει, δεν νομιζω οτι χρειαζεται με το clipbaord observer παιρνει αυτοματα τα λινκ που κανω copy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.