GAngel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2014 Mε κάλεσαν για εποχική απασχόληση (μεσω Ο.α.εδ) σε θέση Δε ημερήσιος φύλακας. Εχει κανείς σχετική εμπειρία να μου τι παίζει με αυτήν την θέση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 5, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Τώρα δουλεύεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAngel Φεβρουάριος 5, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Δεν με προσλάβαν ακόμη αλλά μου ήρθε χαρτί για να δουλέψω στο άμεσο χρονικό διάστημα. Οποιος είναι σχετικός με το θέμα ας απαντήσει, οι συμβουλές του θα είναι ωφέλιμες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 5, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 εξαρταται υποθετω που θα σε στειλουναν σε στειλουν μεσα σε κανα μουσειο,θα εισαι καλα,εχει και ζεστη-δροσια ανα εποχη.τωρα αν σε στειλουνε σε κανα αρχαιολογικο χωρο,ειδικα το καλοκαιρι με καυσωνες,περπατημα ολη την περιμετρο του χωρο,βαρεμαρα και κουραση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAngel Φεβρουάριος 8, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2014 εξαρταται υποθετω που θα σε στειλουναν σε στειλουν μεσα σε κανα μουσειο,θα εισαι καλα,εχει και ζεστη-δροσια ανα εποχη. τωρα αν σε στειλουνε σε κανα αρχαιολογικο χωρο,ειδικα το καλοκαιρι με καυσωνες,περπατημα ολη την περιμετρο του χωρο,βαρεμαρα και κουραση. Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Mε είπανε ότι θα με στήλουν στο Βυζαντινό Μουσείο της Θεσσαλονίκης . Τώρα δεν ξέρω αν ειναι καλά ή όχι εκεί . Θα φανεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.