sokinsohim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2014 Παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο σύστημα μου.Όπως λέει και ο τίτλος όταν πάω να εκκινησω το πισι μου βγάζει αυτό το error a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart.Όσο και να έψαξα λύση δεν μπορώ να βρω.Μέχρι στιγμής έχω κάνει•φορματ και εγκατάσταση Windows 7 σε ένα από τα partition του δίσκου αυτού•chkdsk κατά την εκκίνηση no problems•Επιδιόρθωση συστήματος εκκίνησης •fixboot & fixmbrΤο θέμα είναι όμως πως όταν μου το βγάλει μερικές φορές πατάω το power για να κλείσει και όταν τον ξανανοίξω λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα αλλά αργοντας πολύ να bootαρει όμως(2-5) λεπτά δεδομένου ότι είναι φρεσκοφορματισμενος.Info:Έχω τρεις δίσκους ο κεντρικός των Windows έχει 2 partitionsSent from my Nexus 7 using Tapatalk
l3ft3ris Φεβρουάριος 5, 2014 #2 Φεβρουάριος 5, 2014 Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τους άλλους δίσκους και άσε μόνο τον δίσκο με το λειτουργικό. Τσέκαρε στις ρυθμίσεις του bios στην επιλογή boot system priority να δεις να είναι πρώτος ο δίσκος με το λειτουργικό
sokinsohim Φεβρουάριος 5, 2014 Author #3 Φεβρουάριος 5, 2014 Λοιπόν αποσυνεδεσα όλες τους άλλους και κάνω φορματ Τώρα για να γίνει σωστά.Τι ρυθμίσεις partitioning να κάνω στο σύστημα μου αργότερα?Δηλαδή partition Για το os περίπου 150gb και τα υπόλοιπα για data?Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
elapse Φεβρουάριος 5, 2014 #4 Φεβρουάριος 5, 2014 Το διαγνωστικό της εταιρείας του δίσκου, το έτρεξες;
sokinsohim Φεβρουάριος 5, 2014 Author #5 Φεβρουάριος 5, 2014 Ναι κανένα πρόβλημα δεν έβγαλε.Βέβαια 1 από τους 3 δίσκους ο πιο παλιός στο hdd sentinel ήταν μόνο 4% health γι'αυτό και θα κάνω backup ότι είχα μέσα μπας και σωθούν.(Όχι os disk)Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
sokinsohim Φεβρουάριος 6, 2014 Author #6 Φεβρουάριος 6, 2014 Φορματ και όλα καλα.Καμία βοήθεια εδώ?http://www.thelab.gr/showthread.php?t=132211Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.