Jump to content

4770k ποιον συγκεκριμενα?

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα πάρω τον 4770Κ εκτος απο το να τον βαλω πανω στη mobo και να κλοκαρω ωστε να ξερω αν εχω πεσει σε καλο κομματι, μπορώ να τσεκάρω καπως αλλιως αν ειναι καλο το κομματι?

serial number κτλπ?

θα ειναι στο κουτι του..

Θα εχω πολλους μπροστα μου

Παιξε α-μπε-μπα-μπλομ και τραβα τον κληρο και αν σου κατσει εκατσε.

Τζοκερ ειναι αυτα τα cpu:hehe:

με batch number εφοσον εισαι τυχερος και εχει πεσει αντιστοιχος σε χερια o/cer:p

Θα πρεπει να το ψαξεις εκεινη τη στιγμη στο ιντερνετ βεβαια..

Aλλιως στη τυχη/διαισθηση/κλπ...

θα ειναι στο κουτι του..

Θα εχω πολλους μπροστα μου

Παρε ενα benchtable και κανε δοκιμες επιτοπου. Δεν παιζει κατι αλλο....

εχε stanby κολλητο στο ιντερνετ και παρτον τηλεφωνο..

Oτι κατσει με ενα γρηγορρο search..

Θα αποφυγεις ετσι τη μεγιστη πατατα:p

Εγώ πάντως στο μοναδικό CPU που έχω αγοράσει καινούριο, τον θρυλικό Q6600, είχα σκάσει στο Πλαίσιο με λίστες από batch number. :D Θυμάμαι τότε ότι εκτός από το batch, έπαιζε ρόλο και ένας 3ψήφιος που έδειχνε όσο κοντά στο κέντρο του waffer είναι το die του cpu. Όσο πιο μικρός ο 3ψήφιος, τόσο πιο κεντρικά στο waffer, άρα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να πηγαίνει καλά το κομμάτι :)

πφφφφ ειχα πεσει σε καλο κομματι 3770Κ (εννοειται λαχειο) και τώρα φοβαμαι μην πεσω σε πατατα

Εγώ πάντως στο μοναδικό CPU που έχω αγοράσει καινούριο, τον θρυλικό Q6600, είχα σκάσει στο Πλαίσιο με λίστες από batch number. :D Θυμάμαι τότε ότι εκτός από το batch, έπαιζε ρόλο και ένας 3ψήφιος που έδειχνε όσο κοντά στο κέντρο του waffer είναι το die του cpu. Όσο πιο μικρός ο 3ψήφιος, τόσο πιο κεντρικά στο waffer, άρα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να πηγαίνει καλά το κομμάτι :)

το είχα κανει κι εγω και γυρισα όλη την Στουρναρη για καλο Q6600

Τελικα στα multirama βρηκα έναν που ο τριψηφιος ήταν 000

χαχα! Μεχρι και ο hipro με έλεγε ποποφαρδο :D

και τελικά ανεβενε σαν τρελλός :D

τι εποχες μου θύμισες! :woot:

Στο ocn λενε για το L312B οτι ειναι καλο Batch number για μερικους...

Δες κι εδω.

Παντως πρεπει να πας διαβασμενος απο πριν η να ψαχνεις εκεινη την ωρα στο net οπως ειπαν και πιο πανω.

L312-L313 κτλ, ειναι "παλια" batch και πολυ δυσκολα θα βρει κατι τετοιο σε καποιο καταστημα.

Εκτος εαν εχει ξεμεινει κανενα στοκ για πολυ καιρο στο ραφι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.