Warlord Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2014 καλημέρα παιδιά, Θα μπορουσα να παντρεψω F3-12800CL9T-6GBNQ με G.Skill Trident 2000 MHz DDR3 CL9 6 GB Tri-Channel Kit που ήδη έχω στο ιδιο PC (της υπογραφής)? Overclocking δεν εχω κανει και αποτι βλεπω έχουν ιδια timings. Χρειάζομαι upgrade της ποσότητας μνήμης λόγω After Effects CS6 και ίδιες σαν αυτές που έχω πλέον ειναι δυσεύρετες.. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Λογικα ναι.Αν θες κανε ενα πειραμα και βαλε αυτες που εχεις τωρα να δουλεψουν στα specs της αλλης.Bαλτες δλδ 1600mhz με timings 9-9-9-24-2N στο 1,5v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdalakan Φεβρουάριος 12, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Γεια σας παιδια,επειδη η ερωτηση μου ειναι παρομοια με αυτη του Warlord, γραφω εδω την απορια μου.Εχω της μνημες της υπογραφης και θα ηθελα να βαλω ακομα ενα κιτ απο τις ιδιες για να παω στα 12gb. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να τις βρω πλεον για να τις αγορασω (ebay, amazon). Ιδεες για το τι μπορω να κανω;Σκεφτηκα να αγορασω αυτες, αλλα εχουν διαφορετικα timings και δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα με αυτο. Λογικα θα εχουν και διαφορετικο XMP profile.Γενικορα ξερω οτι αν βαλω μνημες με διαφορετικους χρονισμους και περισσοτερα Mhz θα πεσουν αυτοματα στα λιγοτερα Mhz των μνημων που εχω τωρα πανω. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 12, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Θα δωσεις πολλα λεφτα για το τιποτα.Καλυτερη λυση ειναι να πουλησεις αυτες που εχεις και να παρεις 3 τετοιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
oikopedofagos Φεβρουάριος 12, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Επειδή είμαι στην φάση που είσαι, έχω αυτέςDominatorκαι θέλω να πάω στα 12Gb.Ο πιο οικονομικός τρόπος να πας στα 12Gb είναι να αγοράσεις ένα Ripjaws - F3-12800CL8T-6GBRM - G.SKILL DDR3 Memoryκαι να δουλέψεις στα 1600 με 8-8-8. Τις πουλάνε Ελλάδα γύρω στα 60Ε.Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί έτσι και αλλιώςκαι αυτές που έχω τώρα στα 1600 τις δουλεύω, πιο σφιχτά βέβαια, αλλά οι εναλλακτικές ανεβαίνουν αισθητά σε τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokinsohim Φεβρουάριος 12, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Αν τις πάρεις αυτές σε τι channel θα παίζουν όλες?Sent from my LG-P990 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
oikopedofagos Φεβρουάριος 12, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Αν έχεις 6 dimm των 2Gb θα παίξουν triple channel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.