chros26_ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2004 ειχα κανει τον φακελο μου στα documents and settings πριβε. ομως αβαγκαστικα να κανω επανεγκατάσταση των windows (προτοτυπο), με αποτελεσμα να ειναι απροσπελαστος. πως μπορω να δω τα αρχεια που ειχε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Από όσο μπορώ να πώ εγώ (με τις λίγες μου γνώσεις) αν δεν μπορείς να μπουτάρεις από τον δισκο που έγιναν πριβέ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...Εγώ τουλάχιστων δεν τα κατάφερα... Αλλά είχα φυσικά μπακαπ σε ΔΒΔ. Το backup είναι κάτι που δεν πρέπει να το ξεχνάμε αν κάνουμε επανεγκαταστάσεις... οι αλλαγές υλικού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Οκτώβριος 17, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 ο δισκος μπουταρει. ο συγκεκριμενος φακελος δεν ανοιγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 18, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 καταρχήν πρέπει να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος...Είχες μια εγκατάσταση winXP... Έκανες τον φάκελλο Τα έγγραφά μου πριβέ...Μετά???Έκανες νέα εγκατάσταση win πάνω στον ίδιο δίσκο και θες να ανοίξει ο παλαιός φάκελος Τα έγγραφά μου; Μπαίνεις τώρα με άλλο username? Αν μπεις με το ίδιο σβήνουν συνήθως τα περιεχόμενα του παλαιού φακέλου. Αν μπήκες με άλλο και θές τα περιεχόμενα του παλαιού φακέλου... μάλλον ξέχνατο...Αν έσβησες τα παλαιά win εγκαθιστώντας από την αρχή το λειτουργικό (χωρίς format) και θές να δεις τα αρχεία που είχαν γίνει πριβέ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 18, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Μην πανικοβαλλεστε, αν εγιναν οπως φανταζομαι, υπαρχει τροπος ανακτησης των δικαιωματων προσβασης. Αλλα οπως και να'χει, δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις προσβαση σε σκληρο/φακελο/αρχειο που βρισκεται "φυσικα" στον Η/Υ σου. Βημα 1: "Properties" ή "Ιδιοτητες" του φακελου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 18, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Βημα 2: στο "Security" tab, κλικαρεις στο "Advanced". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 18, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Βημα 3: Κλικαρεις πρωτα μια φορα στον χρηστη σου, μετα τσεκαρεις το "Replace owner" και μετα "Apply". Αν αυτα δεν αρκουν, ξαναπας στο προηγουμενο tab (Security, πριν το "Advanced") και κλικαρεις στον χρηστη σου, κλικαρεις στο checkbox "Full control", "Apply" και εισια ετοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Οκτώβριος 18, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Ρε παιδια, πως γινεται πριβε ενας φακελος ? στα properties δε μου εμφανιζει την καρτελα security. Τι φταιει ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 18, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από sakislife Ρε παιδια, πως γινεται πριβε ενας φακελος ? στα properties δε μου εμφανιζει την καρτελα security. Τι φταιει ??? XP Home εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Οκτώβριος 18, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 12:35] XP Home εχεις; Οχι. XP Pro English με sp2 :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 18, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από sakislife [Σήμερα, στις 13:15] Οχι. XP Pro English με sp2 :...: Control Panel ---> Folder Options ---> Tab "View" και uncheck το checkbox που λεει για "Simple file sharing". Ετσι θα σου εμφανιστει και το tab "Security" οταν βλεπεις τα Properties ενος φακελου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Οκτώβριος 18, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 wow !!!!! αυτο δεν το χα ξαναδει ποτε παρ ολο που τα ΧΡ τα χω δουλεψει ατελειωτες ωρες. Thanx φιλε Choosen Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 18, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 μπράβο Chosenάκο :clap: παραδίδεις μαθήματα και κατοίκων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 18, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Το παιδί που έχει το αρχικό πρόβλημα δεν μας έχει πει τί είναι ακριβώς το πριβε και πως το εννοει... Αν έκανε (το χειρότερο σενάριο) security and cryptography τον φάκελο (κάτι που είχα κάνει εγώ) και δεν δημιούργησε μια δισκέτα με το κλειδί ανάκτησης (αν θυμάμαι καλά έτσι το λένε) τότε πάπαλα... Τι πριβε είναι λοιπόν το πριβε??? κατά τα άλλα ο chosen μας έκανε φοβερή δουλειά... Κάτι που σκόπευα να κάνω μόλις ερχόμουν σπίτι στον Η/Υ μου μιας και έχω ασχοληθεί λίγο με το θέμα των security... @endu ... κατοίκων Θεσ/νικης φαντάζομαι παραδίδει Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Οκτώβριος 18, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Ελεος το ιδιο προβλημα ειχα ενα μηνα πριν αλλα αναγκαστικα να το λυσω μονος μου. Γμτ επρεπε να κανω τοπικ αλλα παλι καλα που τα καταφερα να λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Οκτώβριος 18, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 ok τελικα ο choosen εχε δικιο. ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Οκτώβριος 18, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2004 Αρχική απάντηση από catgirl [Σήμερα, στις 14:53] Τι πριβε είναι λοιπόν το πριβε??? Εγω υπεθεσα, μια και το παλικαρι δεν ειχε το advanced security settings ενεργοποιημενο, οτι το εκανε private απο κει που δειχνω στο παρακατω attachment. Κατι που πρακτικα αφαιρει τα access rights απο οποιονδηποτε αλλον χρηστη στο συστημα, εκτος του owner. Στο ενδεχομενο νεας εγκαταστασης λειτουργικου, ακομα κι αν χρησιμοποιησεις ιδιο ονομα υπολογιστη και χρηστη, δεν προκειται να τον δεις εκει στη λιστα με τους χρηστες, απλα θα εχεις εναν φακελο με δικαωματα προσβασης σε δυο χρηστες: 1) Τον "Computername\Username" με κανενα δικαιωμα προσβασης (η περιπτωση του chros26_ ) 2) Εναν που εχει μια ονομασια καπως ετσι: "?2?13461?348?" με πληρη δικαιωματα προσβασης. Αυτος ειναι ο χρηστης "ΠαλιοComputername\ΠαλιοUsername" για την παρτη του οποιου ειχε γινει ο φακελος "priv?". Αλλα παρολο που το Computername και το ΠαλιοComputername (και τα αντιστοιχα Username) ειναι φαινομενικα ιδια, ειναι διαφορετικα σαν IDs και ο υπολογιστης δεν μπορει να βρει πληροφοριες για αυτον τον χρηστη και τον παρουσιαζει με αυτο το "σκουπιδοειδες" ονομα... Αρχική απάντηση από catgirl [Σήμερα, στις 14:53] @endu ... κατοίκων Θεσ/νικης φαντάζομαι παραδίδει Αναλογως τον μαθητη μπορω να παω και πολυ μακρια Π.χ. για τον Γιαννικα θα πηγαινα και μεχρι τη Λαρισα... Το αυτο ισχυει και για αυτους που γραφουν το nick μου σωστα (με ενα "ο" -> Chosen και οχι Choosen...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Οκτώβριος 19, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Χθες, στις 16:30] Το αυτο ισχυει και για αυτους που γραφουν το nick μου σωστα (με ενα "ο" -> Chosen και οχι Choosen...) Φιλε μου εχεις δικιο, το ειδα κι εγω το λαθος μου κ ζητω συγγνωμη...:cry: Και για να επανορθωσω ξαναγραφω το ονομα σου αφαιρωντας το ενα επιπλεον ''ο'' που ειχα βαλει φιλε Chsen (lol...) (Y.Γ. 1 με εντελως καλη και κωμικη διαθεση ) :clap: (Υ.Γ. 2 και βεβαια σ ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια χθες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 19, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2004 Go Chosen! Ένα πολύ καλό site για αυτά τα θέματα είναι το www.winnetmag.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.