nobig Οκτώβριος 25, 2004 #163 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 08:50] Μάλλον επιτίθεσαι στον bluescreen χωρίς ουσιαστικό λόγο. Και η 2 ενδιαφέρεστε για την οδική ασφάλεια αλλά με διαφορετικές προσεγγίσεις. όταν λες οτι ο άλλος νιώθει άνετα με 90-100χλμ δεν υπαρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα παρουσάζεται όταν αυτός με τα 90-100χλμ πάει στην αριστερή λωρίδα και συνήθως δεν κάνει δεξιά όταν του ανάβεις φλας. "Γιατί ρε μεγάλε, (λες στον οδηγό που πάει αργά), εσύ πας με 90χλμ αλλά εμείς έχουμε και δουλειές! Δεν βγήκαμε για χαλαρή βολτούλα στην Εθνική! Αν δε βιάζεσαι πάρε ΚΤΕΛ ή κάνε στην άκρη γιατί εγώ δεν έχω καιρό για χάσιμο".Μιλάς για σεβασμό στον δρόμο αλλά το ίδιο και ο bleothonis. Και για μένα πιο ασεβής είναι αυτός που πάει αργά στην Εθνική οδό παρά αυτός που πάει γρήγορα. Στο κάτω κάτω, αν κάποιος παέι γρήγορα, κάνεις για λίγο δεξιά και φεύγει. Δε σε ενοχλεί και ούτε σε καθυστερεί. ’μα διάβασες καλά θα είδες ότι πρώτα πρέπει να αλλάξει η φιλοσοφία του Νεοελληνάρα. Και μέσα σε αυτό είναι και αυτό που αναφέρεις. Όταν όμως είναι ο κυριούλης και πηγαίνει με 100 στην δεξιά και εσύ το περάσεις σίφουνας απο την μεσαία με 170+ λογικό δεν είναι να τρομάξει. Δεν μπορεί η μάζα να πηγαίνει με 120-140 και εσυ να 8ες να πας με 200 γιατί αναγκαστικά θα κάνεις σφήνες και θα γίνεις επικύνδυνος. Κάτσε να φτιαχτουν και δρόμοι και,και,και....
Ilias83 Οκτώβριος 25, 2004 #164 Οκτώβριος 25, 2004 Όπα , όπα, για σιγά ρε παίδες, γιατί παραπήραμε φόρα...Τι σημαίνει "ο δρόμος δεν είναι για όλους"???Δεν το κατάλαβα...Δηλαδή και κάποιος που θέλει να πάει με 80 στην Εθνική, να μην πάει, επειδή η Εθνική είναι μόνο για τους επίδοξους Σουμάχερ???Πολύ φασιστικό μου ακούγετε, όπως πολύ εγωιστικό ακούγεται το ανοίχτε μου δρόμο να περάσω.Δεν ξέρω αν έχετε περάσει καθόλου την Αττική οδό από την έξοδο 13 προς Μαρκόπουλο, που σε πάει για Περιφεριακή Υμμιτού...Εκεί και ενώ είχει όριο 70χλμ/ώρα σε κάποια φάση σε πετάει σε αριστερή λορίδα...Έτσι και δεξιά να πηγαίνεις ξαφνικά καταλήγεις να είσαι αριστερά...Στην Αττική πάντα πηγαίνω με το όριο...Ακριβώς με το όριο...Ε λοιπόν εκεί μου έχει τύχει κανα δυο φορές να μην μπορώ να τραβηχτώ δεξιά και να μου ανάβει φλάς και φώτα ο άλλος απο πίσω...Βασικά μετά από πολλά χλμ. που έχω κάνει βράδυ, και προβολέα να μου βαλει ο άλλος στη μούρη, δεν έχω πρόβλημα. οπότε χέστικα για τον πίσω (σίγουρα δεν μου είναι ευχάριστο, αλλά όταν γενικά κολλάει ο άλλος από πίσω με τα φώτα - εδώ θα συμφωνήσω με τον JimmyFox : κάτι κωλοπαιδάκια με Rallye κτλ είναι - απλα΄χαμογελάω ειρωνικά για τη μ@λ@κι@ που δέρνει μερικούς)Εε λοιπόν εκει ο πίσω δεν θα μου καθορίσει το με πόσο θα πάω (ξαναλέω οτι δεξια δεν μπορώ να μπω...Συνεχίζω με 70 και ας λυσσάει ο απο πίσω, και όταν βρω χώρο δεξια φυσικά τραβιέμαι δεξιά να περάσει...Νομίζω γενικά οτι αυτό που σκοτώνει στο δρόμο, δεν είναι τόσο η ταχύτητα όπως είπαν και άλλοι, αλλά οι εγωισμός...Και εγωισμός είναι να κολλάς στους πάντες για να περάσεις, εγωισμός είναι να θες να πηγαίνεις με 200 σε δρόμο που δεν είναι ούτε για 100, εγωισμός είναι να θές ΄να μην σε περνάνε και να κυνηγιέσαι με τον οποιοδήποτε σε περνάει...Η οδήγηση σε δημόσιο δρόμο, όπως έλεγε και σε μια διαφήμιση ο Ιωαννίδης, είναι ομαδικό άθλημα...Δεν είσαι μόνος σου...Καλός οδηγός για μένα είναι αυτός που σέβεται και νοιάζεται για τον δίπλα οδηγό...Ακόμα και αν ο δίπλα πάει με 300 στο δρόμο, ο καλός οδηγός θα φροντίσει να τον προστατεύσει (και ταυτόχρονα και τον εαυτό του) κάνοντάς του δρόμο να περάσει και όχι κλείνοντάς τον για να τον συνετήσει...Λένε πολύ εγώ δεν τρέχω όταν έχω άλλος μέσα γιατι κουβαλάω ζωές και φέρω την ευθύνη τους.Και όταν είσαι μόνος σου στο αυτοκίνητο υπάρχουν και άλλες ζωές που έχει ευθύνη να προστατεύσεις...Τι φταίει ο άλλος στο αντίθετο ρευμα που θα πας να καρφωθείς πάνω του με 200...???΄Οσο για τα όρια στο εθνικό δίκτυο???Παιδιά είναι έτσι απλά για να μοιράζουν κλίσεις όποτε βγούν οι μπάτσοι στο δρόμο να μαζέψουν φράγκα... (Ευτυχώς ακόμα δεν μου έχει έρθει καμια)Σίγουρα πάντως δεν είναι για να προστατεύουν τον οδηγό και να τον βοηθάνε...Αυτά τα ολίγα...
jax7480 Οκτώβριος 25, 2004 #168 Οκτώβριος 25, 2004 Γιατι δεν μας πεφτει το ΤΖΟΚΕΡ ρε γαμωτο....http://www.autopress.gr/nmodels/showafixi.asp?ID=788 "......Εντύπωση προκαλούν οι ζάντες αλουμινίου οι οποίες ζυγίζουν μόλις 1.25 kg και έχουν γκρι τελείωμα......."
morfeas-dsl- Οκτώβριος 25, 2004 #169 Οκτώβριος 25, 2004 Λοιπον ενα audi TT με full extra για εμενα. Οτιδηποτε πιο ακριβο δε με χαλαει αλλα αφου με φτιαχνει πληρως αυτο. πιο το νοημα να διαλεξω κατι αλλο?!!
jax7480 Οκτώβριος 25, 2004 #170 Οκτώβριος 25, 2004 Δεν ξερω αν κολλαει στο παρον τοπικ...αλλα θυμαστε το ανεκδοτο με τον μηχανικο, τον ηλεκτρολογο και τον κομπιουτερα που μενουν με το αυτοκινητο?Ε, λοιπον θα γινει πραγματικοτητα.http://tech.pathfinder.gr/tech/15571.html
dfragos Οκτώβριος 25, 2004 #171 Οκτώβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Δεν ξερω αν κολλαει στο παρον τοπικ...αλλα θυμαστε το ανεκδοτο με τον μηχανικο, τον ηλεκτρολογο και τον κομπιουτερα που μενουν με το αυτοκινητο?Ε, λοιπον θα γινει πραγματικοτητα.http://tech.pathfinder.gr/tech/15571.html Έλεος!!!!
bleo8onhs Οκτώβριος 26, 2004 #172 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από nobig ’μα το αμάξι πατήσει σε πάγο και δεν έχεις λάστιχα με καρφάκια ούτε ο θεός ο ίδιος δεν σε σώζει. Το καλό αυτοκίνητο δεν είναι πανάκια. Πάνω απ' όλα ο παράγωντας άνθρωπος και δεν νομίζω να έχεις πολλά περιθώρια στα 200. Το ότι κάποιος δεν γουστάρει να πάει πάνω απο 100 δεν συμαίνει ότι δεν ξέρει να οδηγεί. Μπααααα....Και στον πάγο μια χαρά μπορείς να οδηγήσεις, και στα 200 μια χαρά μπορεις να οδηγήσεις. Και φυσικά όποιος πάει μέχρι 100 δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει να οδηγεί. Ας σταματήσουμε την φασαρία όμως. Nos-dio γίνεσαι αρκετά επιθετικός αγόρι μου, κόψε κάτι. Πάντως, μπορεί να ακούγεται ακόμη ρατσιστικό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως εσεις οι ίδιοι που λέτε ότι ο δρόμος είναι τόσο επικίνδυνος, αρνείστε να δεχτείτε ότι δεν είναι για όλους. Και έχετε παρεξηγήσει και την λέξη εθνική οδός.By the way, στον δρόμο Πάτρα - Αγρίνιο, η αστυνομία έχει αρχίσει να ανακαλύπτει νέες θέσεις για μπλόκα, και με την σούπερ οκτάβια RS χρώματος μπλε, που δεν μπορεί κανείς σας να της ξεφύγει, η οποία ΔΕΝ φοράει και διακριτικά παρά μόνον ένα μικρό σηματάκι στα πλάγια, που θα το δείτε κατόπιν εορτής. Λίγο προσοχή λοιπόν. Επίσης καταγγέλω ότι ο κόσμος τον τελευταίο χρόνο και παραπάνω, ίσως 2 χρόνια, έχει σταματήσει υπερβολικά να κάνει σινιάλο σε περίπτωση αστυνομίας. ΑΙΣΧΟΣ!’λλο ένα υστερόγραφο, έτσι για να πειράξουμε και τους φίλους των μεγάλων αυτοκινήτων, υπάρχουν και μικρά αυτοκίνητα όπως το polo gti που είχα τη χαρά να οδηγώ σήμερα, που και με χίλια πάνε και ασφαλή είναι, και ανήκουν και στην κατηγορία δυνατό και 900 κιλά... (το οδόστρωμα της γέφυρας συνεχίζει να είναι καλό)
pko/c Οκτώβριος 26, 2004 #174 Οκτώβριος 26, 2004 Τι λετε γι'αυτο: Koenigsegg CCR Engine: Supercharged V8 | Power: 806 hp | Torque: 920 Nm Acceleration: 0-100 km/h: 3,2 s | Topspeed: 395+ km/h | Chassis: Carbonfibre semi-monocoque | Body: Carbonfibre, Kevlar Aerodynamics: 0,297 Cd | Weight: 1180 kg |
Samael Οκτώβριος 26, 2004 #175 Οκτώβριος 26, 2004 Mπααα..ουτε 400 δε παει Αυτο ειναι δικο της μοντελο?Ειχα την εντυπωση οτι εκανε μονο μετατροπες η μαρκα αυτη(Lambo-Ferrari)
Nos-Dio Οκτώβριος 26, 2004 #176 Οκτώβριος 26, 2004 Δηλαδη εσυ Μπλεοθονη εφοσον υποστηριζεις πως μπορεις να οδηγησεις μια χαρα στον παγο θα φανταζομαι πως το εχεις κανει.Πως τα καταφερες??Ειλικρινα θα ηθελα να μαθω,ωστε αν βρεθω σε αναγκη να μπορω να λειτουργησω καλυτερα απο την τελυταια φορα που απλα αφησα το γκαζι!Αν καταλαβα λαθος να με διωρθωσεις σε παρακαλω! Κυνικος ειμαι περισσοτερο παρα επιθετικος και δεν εχω να κοψω τιποτα αγορινα μου!
GoriLLakoS Οκτώβριος 26, 2004 #177 Οκτώβριος 26, 2004 Εγω ξερω οτι ο οικος αυτος σε οσα μοντελα εβαζε το χαρακτηριστικο της ""koenig"" ειχε παντου διπλο τουρμπο...κ προσφατα ειχε φτιαξει ενα τερας mini couper.....αμα βρω την φωτο θα την ποσταρω.....!Ειχε παρει 3 F50,απο ολη την παραγωγη κ τις εκανε koennig καθιστοντας τες μοναδικες στον κοσμο με τις επιδωσεις τους, οι οποιες κ οι 3 φιλασονται στο μουσειο της ferrari στην ιταλια(οπου πηγε παρυσι το σχολειο μου 7ημερη κ δεν πηγα λογω αγωνων,γκρρρρρ).....!
ea6gka Οκτώβριος 26, 2004 #178 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhsΚαι στον πάγο μια χαρά μπορείς να οδηγήσεις, και στα 200 μια χαρά μπορεις να οδηγήσεις. Πάντως, μπορεί να ακούγεται ακόμη ρατσιστικό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως εσεις οι ίδιοι που λέτε ότι ο δρόμος είναι τόσο επικίνδυνος, αρνείστε να δεχτείτε ότι δεν είναι για όλους. Και έχετε παρεξηγήσει και την λέξη εθνική οδός.. Επίσης καταγγέλω ότι ο κόσμος τον τελευταίο χρόνο και παραπάνω, ίσως 2 χρόνια, έχει σταματήσει υπερβολικά να κάνει σινιάλο σε περίπτωση αστυνομίας. ΑΙΣΧΟΣ!’ ειναι λογια αυτα νοημων ανθρωπου? χαλαρωσε Μακκινεν. Αλλα ποσο ειπαμε οτι εισαι , 20 χρονων? επειδη ειδες στη πουτ** σου τυρι νομιζεις οτι θα ανοιξεις και τυροκομιο? για χαλαρωστε λιγακι παιδες
icy20 Οκτώβριος 26, 2004 #179 Οκτώβριος 26, 2004 Πωπω ολοι ειστε γαματοι οδηγοι και ραλλιστες μου φαινεται...Καλα κανω εγω και κοροιδευω κατι τετοια ατομα..Αλλα δεν πειραζει...Καλυτερα να μη φτανω παντα στην ωρα μου και να πηγαινω με 120-130 το πολυ παρα να μην ειμαι σιγουρος.
unstoppable Οκτώβριος 26, 2004 #180 Οκτώβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από icy20.........Καλυτερα να μη φτανω παντα στην ωρα μου και να πηγαινω με 120-130 το πολυ παρα να μην ειμαι σιγουρος. :T: :T: :T: :T:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.