hellrider Οκτώβριος 18, 2004 #81 Οκτώβριος 18, 2004 Miα Ferrari Enzo,Subaru impreza sti,Toyota supra.
konilio Οκτώβριος 18, 2004 #82 Οκτώβριος 18, 2004 Χρονια κολλημενος με Aston Martin Lagonda!!!!!!!!!!!!!
Samael Οκτώβριος 18, 2004 #85 Οκτώβριος 18, 2004 Nααχχχχ.....υποκαταστατα.... Ενα ειναι το υπεροχημα κυριοι... Bugati Veyron ή αλλιως 1001αλογα Αλσατιας...
fantacid Οκτώβριος 19, 2004 #88 Οκτώβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Nααχχχχ.....υποκαταστατα.... Ενα ειναι το υπεροχημα κυριοι... Bugati Veyron ή αλλιως 1001αλογα Αλσατιας... ή αλλιως το πιο γρηγορο αυτοκινητο παραγωγης! Αν τα ειχατε αυτα αμαξια κυριοι ολοι στα καντηλια θα εισασταν, γιατι οι επιδεξοι κολοι θελουν κ μεταξωτα βρακια! aka δρομοι σκατα.........
fantacid Οκτώβριος 19, 2004 #89 Οκτώβριος 19, 2004 Oσα φανταζομαστε ολοι μαζι καποιος τα εχει μαζεψει σε ενα γκαραζ,μονο που ξεχασαμε τιςFerrari FXMercedes CLK-GTR (τη μοναδικη δεξιοτιμονη στο κοσμο!)Porsche 959Lamborghini Diablo Jota Dauer 962 LM (6 κομματια)McLaren F1 (νομιζω καποιος την ανεφερε,αλλα οχι κτις 8!!!)τελος παντος ο τυπος εχει μονο 5000 premium cars!
Nos-Dio Οκτώβριος 19, 2004 #90 Οκτώβριος 19, 2004 Yugo Koral 1.1...σοβαρα τωρα με ενα mazda MX5 or Toyota MR2 θα ημουν υπερευχαριστημενος....αλλα και που δεν τα εχω δεν με νοιαζει μια!
Mischeif Οκτώβριος 19, 2004 #91 Οκτώβριος 19, 2004 Αυτο εδω θελω και ελπιζω να το παρω συντομα σε 1400cc ετσι ακριβως οπως ειναι στη φωτο
Mischeif Οκτώβριος 19, 2004 #93 Οκτώβριος 19, 2004 καθι αυτο αλλα η μαμα VW το αποριψε το 98' γιατι θα εκανε να κλαιει το ΤΤ μπροστα specs 240hp πισω κινηση και 6αρι κιβωτιο
tsompanos Οκτώβριος 19, 2004 #94 Οκτώβριος 19, 2004 εγώ θα ήθελα το VW golf generation 2lt 4*4. Τώρα έχω το golf generation 1.4 lt
papatsonis Οκτώβριος 20, 2004 #96 Οκτώβριος 20, 2004 "....Αρχική απάντηση από JimmyFox Αν και είμαι ευτυχής που έχω ένα από τα αυτοκίνητα που θέλω, θα ήθελα να έχω ένα τεράστιo γκαράζ με όλα τα μοντέλα Honda που κυκλοφόρησαν ποτέ με πιο αγαπημένα τα μοντέλα '89-'91. Ποιός δεν θαύμασε το τεχνολογικό θαύμα ονόματι NSX, το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης του Prelude της δεκαετίας του '80 και φυσικά τη βολίδα Civic Type-R 1600cc με 182hp... Και δε μιλάω για το αυτοκίνητο-ορισμό του "balance" στον δρόμο, το θρυλικό Integra γιατί θα βρέξω το πληκτρολόγιο... από τα δάκρυα!! Kαι όταν λέω Ηonda εννοώ βέβαια και τα Acura. Ένα Legend και ένα RL για υπερκυριλάτες εξόδους, ένα RSX-R για να μη σου κολλάνε τα 18άχρονα με τις ισπανο-γαλλο-ιταλο-γερμανικές σκοτώστρες τους και φυσικά ένα MDX ή Passport για off-road εκδρομούλες. ..." ================================================== Πάλι καλά που (τυχαία??) δεν ανέφερες τα Αγγλικά... γιατί υπάρχουν πάμπολα παραδείγματα που... ξεφτιλίζουν πολλά δι-τετρά-τροχα 1) Αν δε με ενδιεφερε η μουτσούνα του(όχι ότι ειναι ασχημο...απλώς εκκεντρικό ) θα διάλεγα το Catterham 2) αλλιώς με σειρά προτίμησης : Vauxall VX220 ή ... Lotus Elise 111R , και με ένα ΠΟΛΥ μικρο κλάσμα της τιμής του Veyron , κάνεις ένα ΠΟΛΥ μεγάλο κλάσμα από όσα κάνει.. (άσε που σε πίστα ειδικά...) Φυσικά μιλάμε για "παιχνίδια" που απευθύνονται σε κοινο με τελείως διαφορετική φιλοσοφία απο του RSX-R ,γιατί μόνο παιχνίδια μπορούν να χαρακτηριστούν τα περισσότερα από όσα έχουμε αναφέρει σε αυτό το thread , και όχι commuters
JimmyFox Οκτώβριος 20, 2004 #97 Οκτώβριος 20, 2004 Πάλι καλά που (τυχαία??) δεν ανέφερες τα Αγγλικά... γιατί υπάρχουν πάμπολα παραδείγματα που... ξεφτιλίζουν πολλά δι-τετρά-τροχα 1) Αν δε με ενδιεφερε η μουτσούνα του(όχι ότι ειναι ασχημο...απλώς εκκεντρικό ) θα διάλεγα το Catterham 2) αλλιώς με σειρά προτίμησης : Vauxall VX220 ή ... Lotus Elise 111R , και με ένα ΠΟΛΥ μικρο κλάσμα της τιμής του Veyron , κάνεις ένα ΠΟΛΥ μεγάλο κλάσμα από όσα κάνει.. (άσε που σε πίστα ειδικά...) Φυσικά μιλάμε για "παιχνίδια" που απευθύνονται σε κοινο με τελείως διαφορετική φιλοσοφία απο του RSX-R ,γιατί μόνο παιχνίδια μπορούν να χαρακτηριστούν τα περισσότερα από όσα έχουμε αναφέρει σε αυτό το thread , και όχι commuters Δεν τα ανέφερα διότι δεν υπάρχουν πλέον. Επίσης, τα Vauxall είναι Opel κλπ, τα Lotus ποτέ δε με συγκινούσαν και δεν είναι πια υπό αγγλικό καθεστώς (εξαγοράστηκε από την ΚΙΑ κοκ), η Jaguar είναι πλέον ακριβά FORD, η ROLLS-ROYS και η BENTLEY ανήκουν σε Γερμανούς. Ενώ κάτι Catterham Super7 και τέτοια δε με συγκινούν.
jax7480 Οκτώβριος 20, 2004 #98 Οκτώβριος 20, 2004 Οπως θα συμφωνησει ο αγαπητος φιλος μου Βασιλης(aka Vdeseris) τα παιχνιδακια σας και σ'αλλη παραλια..... αυτο ειναι αυτοκινητο.... Porsche Carrera GT... αυτο θα ηθελα να ειχα....αν ειχα και τα 500.000 που θελει για να το αποκτησεις...
red alert Οκτώβριος 20, 2004 #99 Οκτώβριος 20, 2004 Τα Vauxall είναι opel αλά έχουν καλύτερο στήσιμο και κάποια μοντέλα που δεν τα βγάζει η opel οπός corsa 1.6cc κτλ. παντός άμα προσγειωθείτε λιγάκι θα είναι πόλη καλύτερα. Παντός εγώ είμαι οπελακις από τους λίγους που έχουν απομείνει. το opal astra το δίπορτο που θα κυκλοφορήσει σε λίγο είναι τερατακι
papatsonis Οκτώβριος 20, 2004 #100 Οκτώβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 22:47] Δεν τα ανέφερα διότι δεν υπάρχουν πλέον. Επίσης, τα Vauxall είναι Opel κλπ, τα Lotus ποτέ δε με συγκινούσαν και δεν είναι πια υπό αγγλικό καθεστώς (εξαγοράστηκε από την ΚΙΑ κοκ), η Jaguar είναι πλέον ακριβά FORD, η ROLLS-ROYS και η BENTLEY ανήκουν σε Γερμανούς. Ενώ κάτι Catterham Super7 και τέτοια δε με συγκινούν. για την Lotus , δεν το είχα υπ'όψιν μου, αλλά δε λέει και τπτ.Όσο για το ότι δε σε συγκινούν ΕΣΕΝΑ πάλι δε λέει και τπτ, γιατί μάλλον σε αυτόυς δε 8α μπορείς να κολλάς εσύ με οποιοδήποτε RSX-XXRSGT_supra dupra
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.