Jump to content

Τι αυτοκίνητο θα θέλατε να είχατε;

xylokastro

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Εγω αυτο εδω που αν ολα πανε καλα θα το εχω απο Ιανουαριο...Μολις δηλαδη θα εχω κ το διπλωμα...

post-925-1416071324,7787_thumb.jpg

Αν και είμαι ευτυχής που έχω ένα από τα αυτοκίνητα που θέλω, θα ήθελα να έχω ένα τεράστιo γκαράζ με όλα τα μοντέλα Honda που κυκλοφόρησαν ποτέ με πιο αγαπημένα τα μοντέλα '89-'91.

Ποιός δεν θαύμασε το τεχνολογικό θαύμα ονόματι NSX, το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης του Prelude της δεκαετίας του '80 και φυσικά τη βολίδα Civic Type-R 1600cc με 182hp... Και δε μιλάω για το αυτοκίνητο-ορισμό του "balance" στον δρόμο, το θρυλικό Integra γιατί θα βρέξω το πληκτρολόγιο... από τα δάκρυα!!

Kαι όταν λέω Ηonda εννοώ βέβαια και τα Acura.

Ένα Legend και ένα RL για υπερκυριλάτες εξόδους, ένα RSX-R για να μη σου κολλάνε τα 18άχρονα με τις ισπανο-γαλλο-ιταλο-γερμανικές σκοτώστρες τους και φυσικά ένα MDX ή Passport για off-road εκδρομούλες.

Σωστός ο Ernest άλλωστε αυτός είναι και ο τίτλος, αν και ποτέ δεν βλάπτει να ονειρευόμαστε, λοιπόν, "το δυνατο" ένα BMW σειρά 3 κουπέ.

"το αδύνατο":worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: αυτό!:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

post-1406-1416071324,867_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από dfragos [Χθες, στις 19:22]

Ένα με 4 ρόδες...

Συμφωνώ

μια Aston Martin DB9 δεν θα με χαλούσε καθόλου...ο ορισμός του "κυριλέ" αυτοκινήτου

Αρχική απάντηση από H.A.Balafoutre

Σωστός ο Ernest άλλωστε αυτός είναι και ο τίτλος, αν και ποτέ δεν βλάπτει να ονειρευόμαστε, λοιπόν, "το δυνατο" ένα BMW σειρά 3 κουπέ.

"το αδύνατο":worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: αυτό!:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

Ζηλιάρη :p

:D

Όσα κι αν έχουν βγει ως τώρα, μόνο αυτή η κυρία με εξιτάρει τρελά και μπορώ να την αγοράσω κάποτε...

042_jpg.jpg

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Αν και είμαι ευτυχής που έχω ένα από τα αυτοκίνητα που θέλω, θα ήθελα να έχω ένα τεράστιo γκαράζ με όλα τα μοντέλα Honda που κυκλοφόρησαν ποτέ με πιο αγαπημένα τα μοντέλα '89-'91.

Ποιός δεν θαύμασε το τεχνολογικό θαύμα ονόματι NSX, το πρωτοποριακό σύστημα τετρακίνησης του Prelude της δεκαετίας του '80 και φυσικά τη βολίδα Civic Type-R 1600cc με 182hp... Και δε μιλάω για το αυτοκίνητο-ορισμό του "balance" στον δρόμο, το θρυλικό Integra γιατί θα βρέξω το πληκτρολόγιο... από τα δάκρυα!!

Kαι όταν λέω Ηonda εννοώ βέβαια και τα Acura.

Ένα Legend και ένα RL για υπερκυριλάτες εξόδους, ένα RSX-R για να μη σου κολλάνε τα 18άχρονα με τις ισπανο-γαλλο-ιταλο-γερμανικές σκοτώστρες τους και φυσικά ένα MDX ή Passport για off-road εκδρομούλες.

Μάλλον τα χάλασες προς το τελείωμα....

Μίλησες σωστά...

Αλλά "ισπανο-γαλλο-ιταλο-γερμανικές σκοτώστρες"???

Μιλάς για 4 χώρες με απίστευτη παράδοση στα αυτοκίνητα...

Οι Ιάπωνες θα πήγαιναν ακόμα με κάρα....

Εγώ θελω την λίμο που είχε στην ταινία "The Girl Next Door" μαζί το Girl και τις άλλες δύο φίλες τις.....

Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 19:10]

Εγώ θελω την λίμο που είχε στην ταινία "The Girl Next Door" μαζί το Girl και τις άλλες δύο φίλες τις.....

Δεν έχω παρά να συμφωνίσω μαζί σου.:D αν και και προτιμώ και τις 3 χωρίς αμάξι.:o

Εγώ πάλι επειδή έχω πλέον αποκτήσει φοβία με τις διασταυρώσεις, θα προτιμούσα κάτι τέτοιο

με 20'' ζαντούλες (απο 747) και 6,4 Lt όποιος αναιδής ας μη σεβαστεί προτεραιότητες...

post-1167-1416071325,47_thumb.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.