nikonick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2014 καλησπέρα σε όλους,αυτήν την φορα έχω σοβαρό πρόβλημα με ένα rootkit που έπιασε το pcδεν ξέρω αλλα το firewall τον windows χρ προ sp2 ήτανε ανενεργήτο μυστήριο είναι ότι έκανα format, διέγραψα το partition c, ξανά format και έβαλα το avg 2014 antivirus εδώ αρχίζει το πολύ παράξενοτο avg αυτήν την φορα δεν εντοπίζει κανένα rootkit...αλλα το gmer που έκανε scan scan για rootkit βρήκε το avg ως rootkit !συγκεκριμένα το πρόβλημα είναι με ένα αρχείο waudt.exe και με κάποιες εγγραφες στην registryπαρακαλώ βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Φεβρουάριος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι το waudt.exe ειναι του avg; Αν το ψαξεις στο Google το waudt.exe το δινουν σαν Trojan/BackdoorStep-by step Wuaudt.exe removal guide - MalwareEXPERTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Φεβρουάριος 4, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 σε χαιρετώ jefm και ευχάριστο για την απάντηση σουθα το κοιτάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Φεβρουάριος 6, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 Στην θεση σου, δεν θα εβαζα το avg, θα προτιμουσα το bitdefender free. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Φεβρουάριος 8, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2014 καλησπέρα σε όλουςπριν κάποιες μέρες είχα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα με rootkit στα windows χρ pro όταν ενκατεστισα το τελευταίο service pack 3μετά από format και ξανά ενκταταστασι τον windows με το service pack 3 έχω αντιληφτεί ότι το firewall τον windowsείναι ανενεργό αφού δεν υπάρχει το χαρακτηριστικό κλείδωμα έστω και εάν οι ρυθμίσεις είναι για να είναι το firewall ενεργό δεν ξέρω εάν είναι κάποιο bug αλλα αυτήν την στιγμή που υμα στο internet και γράφω αυτό top post το firewall είναι ανενεργό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.