Jump to content

παρακαλώ, βοήθεια με rootkit

nikonick

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους,

αυτήν την φορα έχω σοβαρό πρόβλημα με ένα rootkit που έπιασε το pc

δεν ξέρω αλλα το firewall τον windows χρ προ sp2 ήτανε ανενεργή

το μυστήριο είναι ότι έκανα format, διέγραψα το partition c, ξανά format και έβαλα το avg 2014 antivirus εδώ αρχίζει το πολύ παράξενο

το avg αυτήν την φορα δεν εντοπίζει κανένα rootkit...αλλα το gmer που έκανε scan scan για rootkit βρήκε το avg ως rootkit !

συγκεκριμένα το πρόβλημα είναι με ένα αρχείο waudt.exe και με κάποιες εγγραφες στην registry

παρακαλώ βοήθεια

καλησπέρα σε όλους

πριν κάποιες μέρες είχα ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα με rootkit στα windows χρ pro όταν ενκατεστισα το τελευταίο service pack 3

μετά από format και ξανά ενκταταστασι τον windows με το service pack 3 έχω αντιληφτεί ότι το firewall τον windows

είναι ανενεργό αφού δεν υπάρχει το χαρακτηριστικό κλείδωμα έστω και εάν οι ρυθμίσεις είναι για να είναι το firewall ενεργό

δεν ξέρω εάν είναι κάποιο bug αλλα αυτήν την στιγμή που υμα στο internet και γράφω αυτό top post το firewall είναι ανενεργό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.