Giorgos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2014 Γεία σας παιδιά. Θα αναβαθμίσω το σύστημα της υπογραφής μου (mobo-cpu-ram) και σκέφτομαι να πάρω τα εξής: (1) CPU= INTEL CORE I7-4770K (2) RAM= G.SKILL F3-2400C10D-16GTX (3) MOTHERBOARD = Z87-DELUXE Το pc θα χρησιμοποιείται κυρίως για gaming (και online). Με τα υφιστάμενα κομμάτια θα στήσω 2o pc. Έχω μερικές ερωτήσεις. Κατ΄αρχάς οι μνήμες είναι καλή επιλογή; Επίσης, για μητρική αξίζει να πληρώσω περισσότερο για να πάρω είτε την ASUS Z87-DELUXE/DUAL για το Intel Thunderbolt, είτε την MAXIMUS VI FORMULA; Προτιμώ Asus διότι μια ζωή αυτές χρησιμοποιώ. Βεβαιώς, αν υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια περίπου χρήματα, θα ήθελα να το ξέρω. Για επεξεργαστή, νομίζω είναι μονόδρομος αυτός που διάλεξα. Τα φώτα σας παρακαλώ
sobi Φεβρουάριος 3, 2014 #4 Φεβρουάριος 3, 2014 δεν υπαρχει κανενας λογος τοτε να μπεις σε ολα αυτα τα εξοδα.μια χαρα παιζει ο 2500κ και 2 670 οποτε για μενα σκορπας ασκοπα λεφτα.
Giorgos Φεβρουάριος 3, 2014 Author #5 Φεβρουάριος 3, 2014 Δεν είχα πρόθεση να αναβαθμίσω, αλλά έκαψε ο αδελφος μου το pc του και βασικά θα του δώσω το δικό μου για να πάρω κάτι καλύτερο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.