nikonick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2014 καλησπέρα σε όλους,έχω κάνει μια μικρή αναβάθμιση στην adsl γραμμή μου και παρακαλώ θα ήθελα να μάθω πια είναι τα πιο σωστά settings του thomson gt585 (έχει γίνει reset)παροχέας cyta κύπροςέχω ακούσει παρα πολλά κακά σχόλια για αυτά τα modems αλλα αυτό μου δώσανε και με αυτό θα περάσωη γραμμή είναι adsl 2000 με δυναμική ipσύστημα με windows χρ pro sp2 στα 32 bitsantivirus avg 204 free editionintel celeron g530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2014 Δεν υπαρχουνε "σωστες" ρυθμισεις, σου παιζει μια χαρα?Εκτως αν εννοεις για το ασυρματο δίκτυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Φεβρουάριος 3, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2014 καλησπέρα φιλε SirDimanσε ευχάριστο γιαν την απάντησιν σουώστε δεν χρειάζονται settingsτο firewall θα πρέπει να είναι ενεργό η με καλύπτει το avgτο μονο ότι το ενδεικτικό led για το internet συνεχώς αναμοσβινει και χάνεται η σύνδεσηαπό την μεριά τις η cyta λέει το modem είναι εντάξει όταν μίλησα μαζί τους πριν λίγο αλλα εγώ το βρίσκω ελαττωματικό το modem Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Φεβρουάριος 3, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2014 Καλησπέρα. Αναφέρεσαι στην Cyta Κύπρου οπότε η πολιτική μπορεί να είναι διαφορετική. Παρόλα αυτά σου προτείνω1) Επικοινωνία με το εκεί τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και κάνε αίτημα για αλλαγή του modem/router σου. Ή πέρνα από ένα κατάστημα της Cyta στην Κύπρο. Πες ότι είναι ελαττωματικό. 2) Λές ότι έχεις αποσυνδέσεις. Επικοινώνησε με το εκεί τεχνικό τμήμα της cyta και ζήτησε να σου ελέγξουν την γραμμή σου, γιατί μπορεί να μην είναι θέμα modem/router και να έχει κάποιο πρόβλημα η γραμμή.3) Αναφέρεσαι σε σωστές ρυθμίσεις. Δεν υπάρχουν σωστές ρυθμίσεις, το modem/router τις παίρνει από μόνο του όταν συγχρονίσει. Οι μόνες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις είναι η εισαγωγή των στοιχείων username και pass στο interface του router σου (τουλάχιστον έτσι είναι στην Cyta ελλάδας). Το firewall άστο όπως είναι μέσα στο router. Όσο αν αρκεί το firewall του antivirus που ανέφερες, θα σου πρότεινα να επιλέξεις κάτι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Φεβρουάριος 4, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 σε χαιρετώ φιλε yz3427 και σε ευχάριστο για την απάντησιν σουθα κανονίσω να περάσω από κάποιο γραφείο τις cyta για αλλαγή του modem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Φεβρουάριος 23, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2014 καλημέρα σε όλους,από την cyta μου έχουνε αντικαταστήσει το thomson tg585 με καινούργιο αλλα με software 8.6.9.0από τι μου έχουνε πει το ενδεικτικό led του internet πρέπει να αναμοσβεινει και όχι να είναι συνεχεια στεθερό (το παλιό modem που είχα πάλι thomson το ενδεικτικό led για το internet ήτανε συνεχώς αναμμένο)θα ήθελα να μάθω εάν το firewall του modem καθώς επίσης και το το upnp θα πρέπει να είναι ενεργά Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 23, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2014 Το firewall του μόντεμ καλό είναι να είναι ενεργοποιημένο. Το upnp ενεργοποίησέ το αν χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα στους υπολογιστές σου να ανοιγοκλείνει τις πόρτες στο firewall αυτόματα, αλλιώς κάνε το χεράτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Φεβρουάριος 23, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2014 καλησπέρα trendyσε ευχάριστο για την απάντησιν εντάξει θα κάνω αυτά που λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.