kagelar34 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2004 Παιδιά ξέρετε θέλω ένα εργαλείο για να καθαρίσω το κουτί γίνεται χαμός από σκόνη μπορεί να έχει και κροκόδειλους τώρα που το σκέφτομαι ....ψάχνω ένα εργαλείο που να ρίχνει πεπιεσμένο αέρα ....ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ ?@PC-corner :έχετε τέτοια στο μαγαζί σας ?Επίσης θέλω κάτι ειδικό για να καθαρίζω οθόνη και κάτι άλλο για CD αν υπάρχει....ξέρετε τίποτα ?Μένω Πάτρα!άλλαξα λίγο τον τίτλο
JiMeS Οκτώβριος 17, 2004 #3 Οκτώβριος 17, 2004 Λοιπόν δε μπορώ να σε βοηθήσω σε μαγαζιά αλλά αυτο που πσάχνειος είναι sprey πεπιεσμένου αέρα.Φαντάζομαι πως σε ένα μαγαζί με διάφορα εργαλεία έχει αλλά νομίζω πως είναι αρκετά ακριβό.Για cd υπάρχουν σε κάθε μαγαζί που πουλάει ηλεκτρονικά κάτι συσκευές που βάζεις πάνω το cd μετά ρίχνεις ένα υγρό και μπορείς να το καθαρίσεις.Ελπίζω να βοήθησα
kagelar34 Οκτώβριος 17, 2004 Author #4 Οκτώβριος 17, 2004 ναι έχεις δίκιο βρήκα εδώ http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=502&Nav_Section_Id=205&Catalog_Id=6&Merchant_Id=1&pcount=0&sts_cid=3για την οθόνη είμαι διστακτικός χρησιμοποιείτε κάτι που ξέρω εγώ να είναι αρκετά καλό και δικιμασμένο να μην χαλάει την αντιστατική επιφάνεια της οθόνης κτλνα προτιμήσω μαντηλακια ή υγρό ?
fantacid Οκτώβριος 17, 2004 #5 Οκτώβριος 17, 2004 Μπορεις να χρησιμοποιησεις πιστολακι για τα μαλλια (με κρυο αερα) ή πηγαινε το σε βενζιναδικο που εχει πιεστικα!για τα πλαστικα της οθονης,πληκτρολογιο,mouse κ για μικρους λεκεδες η σβηστρα κανει πολυ καλη δουλεια,για το γυαλι ajax για τα τζαμια.....τα κανει αορατα!!!
rayman144 Οκτώβριος 17, 2004 #6 Οκτώβριος 17, 2004 μαντηλακια connect απο το πλαισιο για την οθονητα χρησιμοποιω καιρο και κανουν δουλεια
kagelar34 Οκτώβριος 18, 2004 Author #7 Οκτώβριος 18, 2004 @fantacid το ajax κάνει επίσης "αόρατη" και την αντιστατική επίστρωση της οθόνης ....μετά φαντάστηκα τον εαυτό μου στην ουρά ενός βενζινάδικου με το κουτί στο χέρι ...λολ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.