nikonick Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2014 καλησπέρα σε όλους,δυστυχώς γελάστηκα και έκανα update στα windows χρ προ 32 bits και από τότε το pc σέρνεταιείχα ακούσει κάποιες φήμες από άλλους ότι εάν κάνω update θα έχω "περσισσοτερα" προβλήματα αλλα δεν το πίστεψατα windows τώρα ζητάνε πιστοποίηση ότι είναι αυθεντικά !έχω αυθεντική έκδοση αγγλική που πείρα πριν 4 χρονια από ebay αλλα φαίνεται δεν αναγνωρίζονται και μου δίνουνε κάποιες μέρες μέχρι να παρο άλλη έκδοση αυθεντική !το mouse κολλάει, το my computer δεν ανοίγει από την πρώτη φορα και πολλά αλλα περίεργα !έχω κάνει full scan με το avg 2014 αλλα και με κάποια antispyware χωρίς να βρεθεί κάτι !!!δεν ξέρω εάν κανένας από εσάς έχει την ιδίαν εμπειρίαν μαζί μου μετά από update Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Φεβρουάριος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 κάνανε λογικά report το κλειδί σου ,γιατί θα το πούλησε σε πολλά άτομα ταυτόχρονα υποψιάζομαι.Όσο για τα υπόλοιπα,πες μας τι σύστημα έχεις .Αν και υπολογίζω κάτι σε Pentium 4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Φεβρουάριος 2, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 σε καλησπερίζω φιλε PetranEVOτο avg πριν από κάποια ώρα ενημέρωσε ότι το pc έχει rootkit !το παράξενο είναι ότι όταν έκανα update στα windows φαίνεται ότι το firewall για κάποιο λόγο δεν λειτούργησε !μόλις τώρα μπόρεσα να να συνδεθώ με internet και έχω βρει κάποια πρόγραμμα για scan για το rootkitανεξάρτητα όμως από rootkit έχουνε ακουστεί πολλά για το ότι τα updates έχουνε πολλά προβλήματα το pc είναι celeron g530 με windows χρ προ sp3 στα 32 bitsσυγγνώμη αλλα δεν ξέρω ποτε θα μπορέσω να σου απαντήσω αφού κανονικά για να απαλλαγώ πλήρως από το rootkit θα πρέπει να διαγραψο το partition c και να κάνω low level format, μιλάμε για 2 με 3 ώρες αφού θα πρέπει να βάλω όλα τα προγράμματα πω την αρχήακόμη το gmer για το rootkit κάνει scan εδώ και μιση ώρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkostas Φεβρουάριος 2, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Αν έχεις βρεί ποιό rootkit είναι κάνε μια βόλτα απο εδώ και μπορεί να βρείς κάποιο tutorial για να σε βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Φεβρουάριος 3, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2014 καλησπέρα vkosta και σε ευχάριστο για το linkμάλλον το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από ότι υπολόγισα έχει κτύπησε rootkit και έχω κάνει format αλλα και palin το πρόβλημα παραμένειθα κοιτάξω στο forum να βρω κάτι σχετικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.