Jump to content

πολλά προβλήματα με το windows service pack 3

nikonick

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους,

δυστυχώς γελάστηκα και έκανα update στα windows χρ προ 32 bits και από τότε το pc σέρνεται

είχα ακούσει κάποιες φήμες από άλλους ότι εάν κάνω update θα έχω "περσισσοτερα" προβλήματα αλλα δεν το πίστεψα

τα windows τώρα ζητάνε πιστοποίηση ότι είναι αυθεντικά !

έχω αυθεντική έκδοση αγγλική που πείρα πριν 4 χρονια από ebay αλλα φαίνεται δεν αναγνωρίζονται και μου δίνουνε κάποιες μέρες μέχρι να παρο άλλη έκδοση αυθεντική !

το mouse κολλάει, το my computer δεν ανοίγει από την πρώτη φορα και πολλά αλλα περίεργα !

έχω κάνει full scan με το avg 2014 αλλα και με κάποια antispyware χωρίς να βρεθεί κάτι !!!

δεν ξέρω εάν κανένας από εσάς έχει την ιδίαν εμπειρίαν μαζί μου μετά από update

κάνανε λογικά report το κλειδί σου ,γιατί θα το πούλησε σε πολλά άτομα ταυτόχρονα υποψιάζομαι.

Όσο για τα υπόλοιπα,πες μας τι σύστημα έχεις .Αν και υπολογίζω κάτι σε Pentium 4...

σε καλησπερίζω φιλε PetranEVO

το avg πριν από κάποια ώρα ενημέρωσε ότι το pc έχει rootkit !

το παράξενο είναι ότι όταν έκανα update στα windows φαίνεται ότι το firewall για κάποιο λόγο δεν λειτούργησε !

μόλις τώρα μπόρεσα να να συνδεθώ με internet και έχω βρει κάποια πρόγραμμα για scan για το rootkit

ανεξάρτητα όμως από rootkit έχουνε ακουστεί πολλά για το ότι τα updates έχουνε πολλά προβλήματα

το pc είναι celeron g530 με windows χρ προ sp3 στα 32 bits

συγγνώμη αλλα δεν ξέρω ποτε θα μπορέσω να σου απαντήσω αφού κανονικά για να απαλλαγώ πλήρως από το rootkit θα πρέπει να διαγραψο το partition c και να κάνω low level format, μιλάμε για 2 με 3 ώρες αφού θα πρέπει να βάλω όλα τα προγράμματα πω την αρχή

ακόμη το gmer για το rootkit κάνει scan εδώ και μιση ώρα !

καλησπέρα vkosta και σε ευχάριστο για το link

μάλλον το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από ότι υπολόγισα

έχει κτύπησε rootkit και έχω κάνει format αλλα και palin το πρόβλημα παραμένει

θα κοιτάξω στο forum να βρω κάτι σχετικό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.