JohnGR Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2004 Καλησπέρα σε όλους και καλώς με βρήκατε!:clap: Ετοιμάζω μια αναβαθμισούλα και θα χρειαστώ ένα κουτάκι για να στεγάσω την πραμάτεια! Μετά από ψάξιμο από εδώ κι εκεί αποφάσισα την αγορά του Stacker! Με μια βόλτα στα on-line καταστήματα το βρήκα σε checkmate και hac. Επειδή θα σταλεί Λαμία, σίγουρα με συμφέρουν οι τιμές του hac αν και πάλι θα βγει πανάκριβο! 169,5+ΦΠΑ=200,01 το κουτάκι + (14,7-2)*2,0768=26,37536 έξοδα αποστολής = 226 αν τα υπολόγισα καλά! Μήπως έχετε υπόψιν σας κάποιο άλλο φθηνότερο μαγαζάκι να το παραγγείλω; Μην μου αλλάξετε γνώμη σχετικά με την επιλογή μου γιατί δεν μπορώ να διαβάσω άλλα reviews! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 έχω την εντύπωση ότι η τιμή που αναφέρεις είναι για χρώμα μπλε και κόκκινογια το μαύρο πάει στα 190+φπα (αν δεν κάνω λάθος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Οκτώβριος 17, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Εδώ την είδα την τιμή φίλε μου: http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=1684Το αναφέρει ως silver... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 17, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 ναι το είδατο αλλάξανε από την Παρασκευή Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Οκτώβριος 17, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Να το παραγγείλω δηλαδή; :giveup: *edit* Μόνο σε Εθνική μπορείς να πληρώσεις; Τι έγινε η πιστωτική; Η αντικαταβολή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
catgirl Οκτώβριος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από JohnGR [Σήμερα, στις 18:00] Να το παραγγείλω δηλαδή; :giveup: *edit* Μόνο σε Εθνική μπορείς να πληρώσεις; Τι έγινε η πιστωτική; Η αντικαταβολή; Είναι περισσότερο σίγουρος τρόπος... Πρέπει να αισθάνονται εξασφαλισμένοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnGR Οκτώβριος 17, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Το καταλαβαίνω "κάπως" αυτό, αλλά και η πιστωτική πίστευα πώς τους εξασφαλίζει... Επειδή δεν έχω χρόνο για χάσιμο (επίσκεψη στην τράπεζα) θα βρώ κάποιον άλλο τρόπο... Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.