Jump to content

blind windows xp

dimi123

Recommended Posts

καλησπέρα!έχω το εξής πρόβλημα...

έχω στην κατοχή μου ένα netbook(acer) και έχει χαλάσει η κύρια οθόνη(του netbook) και έχω συνδέσει μια εξωτερική.ως τώρα όλα καλά.έκανα εναλλαγές μεταξύ των οθονών με fn+f5 και στα δύο λειτουργικά(windows xp+edubuntu) που έχω στο netbook μια χαρά.Πρόσφατα έκανα φορματ με τον τρόπο που μου παρέχει η acer (alt+f10) στα windows xp και τώρα όταν πάει να ξεκινήσει μετα τα windows xp logo μάλλον ενναλάζει την οθόνη στην κύρια(αυτή του netbook) και δεν μπορώ να κάνω τπτ για να την στείλω στην εξωτερική...έχω δοκιμάσει τα πάντα τι συνδιασμούς κουμπιών.τι ανοιξα το λαπτοπ και ξεσύνδεσα την κυρια οθόνη μέχρι και ασφαλής λειτουργία δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να μπώ λόγο οτι δεν ολοκλήρωσα την εγκατάσταση των windows...

καμιά ιδέα?για το τι μπορώ να κάνω?

Ξαναξεκίνα το φορμάτ όπου θα το τρέχεις παράλληλα και σε ένα δεύτερο PC. Όταν φτάσεις στο επίμαχο σημείο, χρησιμοποίησε το πληκτρολόγιο για να πλοηγηθείς στα μενού από το PC που έχει οθόνη (tab, enter κλπ), και απλά επανέλαβε ακριβώς τα ίδια βήματα στο netbook.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.