ana4732 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2014 καλημερα σας,χρειαζομαι την βοηθεια σας και την αποψη σας για το παρακατω θεμα μου.Εχω ενα παλαιο desktop το οποιο κραταω ακομα γιατι εχω φορτωμενο software που τρεχει μονο σε win xp ( δεν τρεχει σε virtual κλπ ).Το καινουργιο μου pc ειναι (asus maximus V formula , s1155 ) τρεχει windows 8.0 , υποστηριζει esata , usb 3.0 .Δεν εχω λογο να κραταω το παλαιο μου pc για να τρεχω το συγκεκριμενο software , θα ηθελα αν μπορω με καποιο τροπο να συνδεω ενα εξωτερικο δισκο στο νεο μου pc και κανοντας reboot να βρισκομαι σε win xp περιβαλλον.Ποιος θα ειναι ο καλυτερος τροπος ωστε να μην χασω σε ταχυτητα υπολογιστη για τα win xp?Καποιος οδηγος για που πρεπει να ακολουθησω ?ευχαριστω για την βοηθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkostas Φεβρουάριος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Γιατί δεν τρέχει σε κάποιο virtual περιβάλλον (VirtualBox, Vmware)? Μήπως θέλει hasp για να τρέξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ana4732 Φεβρουάριος 3, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2014 καλημερα,δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως γινεται με virtual γιατι οταν παω να το τρεξω βγαζει μαυρη οθονη.Αν μπορουσες να μου πεις πως θα μπορουσα να πραγματοποιησω εναν απο τους τροπους που ανεφερα , θα ηταν οκ για μενα.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 3, 2014 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1RIyoGZcZe8]How To Install Windows Xp In Virtual Box - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.