infini Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2004 Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να εξομειώσω ένα δίκτυο με να PC με σκοπό να μάθω περισσότερα σχετικά με τα δίκτυα. Λόγω έλλειψης χώρου και χρημάτων δεν έχω την δυνατότητα να αγοράσω δεύτερο ή και τρίτο υπολογιστή. Πιστεύετε ότι η εξομείωση μπορεί να επιτευχθεί με προγράμματα όπως το VMWare, Virtual PC, Microsoft Virtual Server 2005, Microsoft Virtual PC 2004 ή υπάρχει κάτι πιο εξειδικευμένο για το συγκεκριμένο θέμα;
trendy Οκτώβριος 18, 2004 #3 Οκτώβριος 18, 2004 ComnetΜπορείς να εξομοιώσεις τα πάντα γύρω από τα δίκτυα.Ίσως να μη χρειαστείς ποτέ κάτι τόσο προχωρημένο, αλλά καλό είναι να ξέρεις ότι υπάρχει.
RaNd Οκτώβριος 18, 2004 #5 Οκτώβριος 18, 2004 Δικη μου αποψη ειναι οτι αν δεν στησεις 3-4 φορες δεν μαθαινεις... ενα 2ο PC @200 κ 64 RAM σηκωνει Win2000 για να κανεις δοκιμες και δεν εχει πανω απο 50-60 ... (πουλαω ενα τετοιο )
trendy Οκτώβριος 18, 2004 #6 Οκτώβριος 18, 2004 Εξαρτάται πάντα τι θέλεις να μάθεις. Αν απλώς θέλεις να συνδέσεις 2 pc δοκίμασε με ένα 2ο pc. Αν θες να προχωρήσεις σε πιο advanced πράγματα, όπως ATM και Frame Relay (αν και παροχημένες τεχνολογίες) ή wireless και gigabit ένα πρόγραμμα εξομοίωσης είναι μονόδρομος. Το comnet το έχω χρησιμοποιήσει σε εργαστηριακό μάθημα δικτύων και έχει πολύ πράμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.