Jump to content

Από πού είσαστε;

Tig@s

Recommended Posts

Καταγωγη Μπαμπα απο Κωνσταντινουπολη αλλα γεννηθηκε στο Νεο Πυργο Ευβοιας(κοντα στα Λουτρα Αιδηψου) και μεγαλωσε Αθηνα

Καταγωγη Μαμας (πριν πεντε λεπτα το εμαθα) απο Καβαλα γεννηθηκε στον Αι-Στρατη (νησακι κατω απο τη Λημνο) μεγαλωσε στην Αθηνα

Εγω γεννηθηκα στην Αθηνα τα 4 πρωτα χρονια της ζωης μου τα περασα στο Νεο Πυργο και τα υπολοιπα Αθηνα

και αν αλλαζα την Αθηνα ο μονος προορισμος θα ηταν η Ξεσσαλονικη:D τη γουσταρω απιστευτα :inlove:

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Γενήθηκα και μεγάλωσα Σύρο. Τα τελευταία 8 χρόνια σπούδαζα και πλέον εργάζομαι Αθηνα (με ένα μικρο διάλειμα Στρατιωτικό στην Κυπρο)

Και κάτι μου λέει ότι είμαι μοναδικός(Συριανός) εδω μέσα;

Ηγουμενίτσα - καλά δεν έχετε τη πύλη της Ευρώπης στο Poll???

Γεννήθηκα Αγγλία Sheffield, 4 χρόνια Ελλάδα, 6 Χρόνια Johanesburgh Νότια Αφρική, Μετά τα 10 Ηγουμενίτσα(Καταγωγή του πατέρα) για 9 Χρόνια, 1 χρόνο Portsmouth, άλλα 2 χρόνια Ηγουμενίτσα και τα 3 Τελευταία χρόνια Αθήνα ΚΕΝΤΡΟ και καραγουστάρω!

Ζήτω το καυσαέριο και η φασαρία, δεν το αλλάζω με τίποτα!

Γεννημένος Ν. Αφρική - Johanesburg, από το '81 στην Ελλάδα, Αγ. Λουκά μέχρι το 2001, έκτοτε παντρεμένος στο Γαλάτσι. Καταγωγή 100% από Ιθάκη.

Γεννηθηκα στην Αλεξανδρουπολη, ειμαι απο την Αρτα(γεια σου πατριδα-Perlepes)και μενω εδω και 17 χρονια στην ΘΗΒΑ(δεν χανεται και τιποτα ενα μεγαλο χωριο ειναι):bye: :bye:

Ο πιο βαρετος του TheLab ... γεννήθηκα Αθηνα, μεγάλωσα Αθηνα σπουδάζω Αθηνα. Γονείς από Αθηνα. Αν ψάξουμε παππούδες μονο πάμε σε Τριπολη(πατέρας) και Καλαμάτα (μάνα)

By the way I love athens!!!

Γεννηθηκα και μενω Αθηνα.Εδω σπουδαζω και θελω 30' + καθε μερα για να κατεβαινω κεντρο στην σχολη :(,Δεν αλλαζω την Αθηνα για τιποτα!:)

Ο πατερας μου ειναι απο την Πατρα και η μητερα μου απο την Τριπολη

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 03:44]

Γεννηθηκα και μενω Αθηνα.Εδω σπουδαζω και θελω 30' + καθε μερα για να κατεβαινω κεντρο στην σχολη :(,Δεν αλλαζω την Αθηνα για τιποτα!:)

Ο πατερας μου ειναι απο την Πατρα και η μητερα μου απο την Τριπολη

ειμαστε κατι σαν urban overclockers ;-) (παρολο που θελω 1 ωρα να παω στη σχολη μου!)

Γεννήθηκα και μεγάλωσα Αθήνα και τα τελευταια 13 χρόνια μένω μόνιμα Κέρκυρα. Αθήνα πλέον δεν επιστρέφω παρά μόνο για ψώνια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.