Jump to content

Από πού είσαστε;

Tig@s

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Μισος απο Θεσσαλονικη , απο χαλκιδικη , μεγαλωσα 4 χρονια στη θεσσαλονιη , 4 στο διδυμοτειχο 7 στα μουδανια 4 στο newcastle και τελος στο πειραια

Αρχική απάντηση από Borg

Μα καλά είναι δυνατόν? Λάρισα ,Πάτρα που είναι? Τουλάχιστον βρε Tig@s βαλέ τις ποιο μεγάλες πόλεις ..........

tespa Λαρισα

Βαριόμουνα να βάλλω και άλλες :p

Καταγωγή από Λήμνο ( μπαμπάς ) και Καλαμάτα ( μαμά ) μένω Αθήνα - Μοσχάτο

Αρχική απάντηση από ea6gka

Μισος απο Θεσσαλονικη , απο χαλκιδικη , μεγαλωσα 4 χρονια στη θεσσαλονιη , 4 στο διδυμοτειχο 7 στα μουδανια 4 στο newcastle και τελος στο πειραια

Πατερας Στρατιωτικος ή κατι τετοιο? γιατι εισαι κοσμογυρισμενος βλεπω...

Τι να πω και εγω?.Καταγομαι απο Σερρες , και εχω μεινει για καποια χρονια στην Ξανθη ,Καβαλα, Δραμα , Σερρες , Κοζανη. Τα τελευταια 8 χρονια παντως Θεσσαλονικη.

Kaταγωγη απο Ιστιαια Ευβοιας....!Αλλα γενηθηκα κ μεγαλωσα Αθηνα...!Μητερα απο κρητη...χανια(καστελι κισσαμου)...

κανονικα απο Αθηνα...αλλα πηγα 3 χρονια λυκειο επαρχια(ξυλοκαστρο..) και τωρα σπουδαζω στο Ηρακλειο..:rolleyes:

Εγώ γεννημένος Αθήνα (μπαμπάς από Λαμία, μαμά από Καρπενήσι), 1χρόνο Μυτηλίνη, 2 χρόνια Αθήνα, 2,5 χρόνια Ορεστιάδα, 6μήνες Μεγάλο Πεύκο, 1 χρόνο Θεσσαλονίκη, 2 χρόνια Λήμνο, 2 χρόνια Αθήνα, 2 χρόνια Λεμεσσό-Κύπρο, και τώρα 4 χρόνια Θεσσαλονίκη :clap: :clap: :clap: :clap:

Μετράω από τα 5 μου..... Μάλλον κάποια ξέχασα μέχρι τα 22 μου....

Με κερδίσανε οι Θεσσαλονικείς!!!!

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 14:45]

Απαιτω να μπει στο poll και το Αιτωλικό!

Ρε πατριδαααα!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.