GruntGR Φεβρουάριος 4, 2014 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 Corsair Vengeance K95 | Skroutz.gr http://tinyurl.com/or9eglt Roccat Kone XTD Optical & Kone Pure Military (coming soon!) Αυτά και από εμένα ! * fixed [MENTION=29447]DimiR21[/MENTION] Μην ξεχασεις να βαλεις και ενα mousepad, ειναι κριμα να ταλαιπωρεις τις πατουρες ενος τοσο ακριβου ποντικιου πανω στο ξυλο. goliathus control large - Mouse Pads | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 4, 2014 Author #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 Το Corsair Vengeance K95 είναι μηχανικό έτσι???Υπάρχει mousepad με φωτισμό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Φεβρουάριος 4, 2014 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 1) Input Devices & Peripherals Reviews - TheLab.gr 2) Ειχα δει παλια κατι thermaltake flare, δεν αξιζει imo γιατι αμα δεν ειναι το mousepad απο τσοχα θα παρεις τα feet εντος 2-3 μηνων στο χερι και μετα θα ψαχνεσαι για καινουργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 5, 2014 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 γερμανικό πληκτρολόγιο = διαφορετική διάταξη πλήκτρων German keyboard layout - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Φεβρουάριος 5, 2014 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Άσχετο ολίγον...αλλά μήπως κακοφανεί σε κάποιον που έχει συνηθίσει στην σοφτκορ αίσθηση της κονσόλας η βαβούρα του μηχανικού πληκτρολογίου; και επίσης, δεν ξέρω τι εμπειρία έχει ο φίλος που άνοιξε το θέμα, αλλά η πληκτρολόγηση 'κειμένου' για κάποιον που δεν το κατέχει γενικά το άθλημα, είναι πιο δύσκολη σε μηχανικό πληκτρολόγιο απ ότι στα κλασσικά rubber dome. (ειδικά με τίποτα κόκκινα ή μαύρα, που συνήθως παίζουν στην Ελλάδα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 6, 2014 Author #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 Τελικά τι πληκτρολόγιο να πάρω ρε παιδιά...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 6, 2014 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 Αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Αν το έχει και κάποιο κατάστημα να το δεις από κοντά ακόμα καλύτερα Sent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 7, 2014 Author #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Εννοώ να πάρω μηχανικό η απλό..???Εγώ ποιο πολύ για games το θέλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
syban Φεβρουάριος 7, 2014 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 ότι σου κάνει καλύτερη αίσθηση, εγώ είχα 33 χρόνια απλά πληκτρολόγια, κυρίως για gaming και φέτος πήρα μηχανικό για δοκιμή και δεν το αλλάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 7, 2014 Author #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2014 Ωραία αφού όλοι λέτε μηχανικό τότε τέτοιο θα πάρω...θέλω κάποιος να μου πει πως καταλαβαίνω πως είναι μηχανικό..τι πρέπει να βλέπω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Φεβρουάριος 10, 2014 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 1.Corsair Raptor M40 | Skroutz.gr 2.Corsair Vengeance K70 | Skroutz.gr Μιας και ειμαι χρονια gamer και πιτσιρικας προτινω αυτα τα 2 ...1ον γιατι η corsair δεν απογοητευει σχεδον ποτε και 2ον γιατι με την 1η μου επαφη μαζι τους τα ερωτευτηκα ...ειδικα το μηχανικο πληκτρολογιο της corsair ...παρε μηχανικο και θα καταλαβεις ...το καταλαβαινεις 1ον απο το οτι γραφει "mechanical" και δευτερον απο το "clicky" ηχο οταν το εχεις μπροστα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Μάρτιος 11, 2014 Author #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Να πάρω το Corsair K70 η το CoolerMaster Trigger-Z ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάρτιος 11, 2014 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Corsair K70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάρτιος 11, 2014 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 αμα δεν ειναι το mousepad απο τσοχα θα παρεις τα feet εντος 2-3 μηνων στο χερι και μετα θα ψαχνεσαι για καινουργια.Εγώ με ένα icemat που είμαι εδώ και κάτι αιώνες, γιατί δεν έχω πάρει τα feet στο χέρι; Θεωρώ ότι το σκληρό mousepad σου δίνει καλύτερο έλεγχο του ποντικιού, μια που στο soft mousepad λογικά θα πέφτει πολύ γλίστρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Μάρτιος 11, 2014 #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2014 Το ακριβως αναποδο συμβαινει, τα περισσοτερα "soft" εχουν καμποση στατικη τριβη. αυτο καποιους ενοχλει ταμαλα ενω αλλοι την "χρειαζονται" για καλυτερη αισθηση του ελεγχου οταν σημαδευουν (ατςςςς!) Αμα αλλαξεις ποδια στο τρωκτικο σου με πιο "φρεσκα" θα δεις διαφορα αμεσως, αν το κανεις και μετα μου πεις οτι δεν καταλαβες τιποτα θα εισαι μεγαλος ψευτης Hyperglide Gaming Gear - High-tech gaming mouse feet Durability Indicator (Time taken to wear till less than 0.1mm thickness)Mousepad Duration (months) 1. Func 1030 - rough 3 or more 2. Func 1030 - smooth 3 or more 3. Steelpad 4S 4 or more 4. Icemat 4 or more 5. Everglide Giganta > 4 6. Cloth > 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 15, 2014 Author #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2014 Καλημέρα...Τελικά απο τότε που άνοιξα αυτό το θέμα τώρα θα αγοράσω πληκτρολόγιο κ ποντίκι...Είδα αυτό Mad Catz Strike 5 είναι καλό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.