Darap21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2014 Ψάχνω να αγοράσω ποντίκι και πληκτρολόγιο έψαξα στο skroutz και βρήκα τα TuboX..Είναι καλά αυτά???Turbo-X GM-400 | Skroutz.grTurbo-X GK2-Pro | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Μακρυα απο Turbo X, οτι χειροτερο απο πλευρας ποιοτητας, χαλανε για πλακα.Κινεζιες κακιστου ειδους.Ποσα διαθετεις να σου προτεινουμε αλλες λυσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 1, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Φτουυυυ και μου άρεσαν ρε φίλε... Κοίτα μέχρι 200 θα δώσω για πληκτρολόγιο...και για ποντίκι βαριά βαριά 200 Απλά έχω ενα θέμα...Θέλω να είναι μαύρα και να έχουν κόκκινο φωτισμό...Δεν θέλω τπτ άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 1, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Έχω δει τα εξής:https://www.skroutz.gr/s/3806982/Logitech-G19S.htmlLogitech G510 Gaming Keyboard | Skroutz.grLogitech diNovo Edge | Skroutz.grCoolerMaster QuickFire TK | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 1, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Απο τη στιγμη που μπορεις να διαθεσεις τοσα χρηματα πας βουρ για μηχανικο πληκτρολογιο.Corsair K70 στο οποιο εχει γινει και προσφατο review στο φορουμCorsair K70 - BestPrice.grΟσο για ποντικι, εξαρταται το μεγεθος του χεριου και τις προτιμησεις σου.Τι παιχνιδια παιζεις συνηθως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 1, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Το είδα και αυτό αλλά δεν μου πολύ άρεσε :/ Κοίτα με το πληκτρολόγιο παίζω λίγα game...BATTLEFIELD,COD, και τέτοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 1, 2014 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Το Κ70 ειναι πραγματικα καλο, αλλα γουστα ειναι αυτα. Οποτε πηγαινεις για το Quickfire TK. Μη συμβιβαστεις με τπτ λιγοτερο απο μηχανικο πληκτρολογιο Οχι μονο για το gaming αλλα και για γενικη χρηση ειναι απιστευτη η αισθηση. Ποντικι με δυνατοτητα κοκκινου φωτισμου το οποιο τον αλλαζεις σε οτι χρωμα θες, και ασυρματο με μηδενικο lag, το οποιο και χρησιμοποιω ειναι αυτο εδω Razer Mamba Elite | Skroutz.gr Επισης πολυ καλη λυση ειναι και αυτο Mad Catz Cyborg R.A.T. 9 | Skroutz.gr Aλλιως σε ενσυρματο εχεις πολλες περισσοτερες επιλογες και σε λιγοτερα χρηματα. Προσωπικα δυσκολα θα ξαναγυρισω σε ενσυρματο καθως την ελευθερια του wireless δεν την αλλαζω με τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 1, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Απο αυτά που ανέβασα εγώ δεν είναι κανένα μηχανικό?? Το Mad Catz Cyborg R.A.T. 9 από το διάστημα το φέρανε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 1, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Απο αυτά που ανέβασα εγώ δεν είναι κανένα μηχανικό??Το Mad Catz Cyborg R.A.T. 9 από το διάστημα το φέρανε?? Μόνο το Coolermaster Quickfire TK είναι μηχανικό Sent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 1, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Φίλε μου μπορείς να μου εξηγήσεις ποια είναι η διαφορά στο μηχανικό με το άλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 1, 2014 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Τα μηχανικά έχουν αυξημένη αντοχή (περίπου 50 εκατομμύρια clicks σε κάθε πλήκτρο ) και κατά πολύ βελτιωμένη και ξεκούραστη αίσθηση σε σχέση με τα συμβατικά πληκτρολόγια με μεμβράνη τα οποία με τον καιρό και τη χρήση χάνουν σε αίσθηση και γίνονται πιο σκληρά. Στα μηχανικά κάτω από το κάθε πλήκτρο βρίσκεται ένας διακόπτης σε αντίθεση με τα συμβατικά που έχουν μεμβράνη. Ο διακόπτης διατηρεί την ίδια αίσθηση ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. Υπάρχουν 4 ειδών διακόπτες και τώρα τελευταία έχουν κυκλοφορήσει και δυο τρεις καινουργιοι. Οι τέσσερις βασικοί είναι οι Μπλε, οι κοκκινοι,οι καφε και οι μαύροι. Για περισσότερες πληροφορίες δες το αντίστοιχο thread που υπάρχει στο φόρουμ. Το QuickFire TK είναι με κόκκινους ενώ βγαίνει και με καφέ αλλά με άσπρο φωτισμό. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 1, 2014 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 FYI το k70 στην Ελλάδα δεν το έχω βρει πουθενά με US layout. Μόνο Γερμανικό και UK υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 1, 2014 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 δες και τους δυο δικους μου συνδυασμουθςhttps://www.skroutz.gr/s/2773746/Razer-DeathAdder-2013.htmlhttps://www.skroutz.gr/s/390646/Logitech-Gaming-Keyboard-G105.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 1, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Αλλάζει χρώμα ο φωτισμός τους??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Φεβρουάριος 1, 2014 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Με κόκκινο φωτισμό και κοντά στο στυλ που γουστάρεις πιστεύω.Υπάρχει κατάστημα που τα διαθέτει όλα.Roccat Isku FX | Skroutz.grSharkoon DarkGlider | Skroutz.grSharkoon DarkGlider gaming matΕναλλακτικά αυτό.http://www.itsmart.gr/product_info.php?cPath=750_754_102_812&products_id=4434 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 1, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Είναι καλά αυτά..???Δεν είναι και γνωστές μάρκες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Φεβρουάριος 1, 2014 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Είναι καλά αυτά..???Δεν είναι και γνωστές μάρκες...Αν δεν είναι γνώστες αυτές τότε ποιές είναι ?Το κουτί σου είναι ίδιο με το δεύτερο ποντίκι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 1, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Για το Sharkoon και το Rocat λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Φεβρουάριος 1, 2014 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Αμα δεν ξέρεις sharkoon και ειδικά Roccat μάλλον δεν είσαι και τόσο gamer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Φεβρουάριος 1, 2014 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Δεν έγραψε πουθενά ότι είναι gamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.