Jump to content

ΠΩΣ ΘΑ ΚΆΝΩ ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΣΤΟ PC ΜΟΥ??

Darap21

Recommended Posts

μαστορα,επειδη δεν ξερω αν εχεις εμπειρια και κανεις κανα λαθος καλυτερα να πας σε καμια pre-filled τυπου corsair h100-110.

τωρα αν θες να κανεις watercool cpu-gpu θα σε βοηθησουν οι γνωστοι νερουλαδες:upside:

το ιδιο πραγμα ειανι στα αγγλικα...

σε πρωτη φαση, για ποιο λογο θες να βαλεις υδροψυξη? ποιος ειναι ο στοχος σου?

πχ

1)Για περισσοτερο overclocking

2)Για ησυχια

3)Για μουρη

4)Γιατι η r9 290 δε την παλευει με τη stock ψυκτρα

Για αρκετα απο τα παραπανω? Αν ναι, ποια? Και τι budget διαθετεις?

1)Δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα θέμα με την θερμοκρασία στο PC Μου...το Κουτί έχει πολύ καλό αέρα απο την μάνα κ πάντα μέσα είναι κρύο...

2)Κάποιοι μου είπαν πως η GIGABYTE μητρικές ζεσταίνονται εύκολα...

3)Θέλω το εσωτερικό του κουτιού μου να είναι ωραίο

4)Αν δεν αξίζει προς το παρόν να κάνω κάτι τέτοιο δεν θα το κάνω..

5)Επίσης σκέφτομαι να κάνω O/C (αν αξίζει)

Υ.Γ Είδα αυτό το βίντεο και μου μπήκαν όλες αυτές η ιδέες.

Για μένα μιας και ο στόχος σου ειναι πρώτα το εσωτερικό του κουτιου σου να ειναι ωραίο όπως λες ξεκίνα με cable management.. Ασχέτως τι σου είπαν για τις θερμοκρασίες της μητρικής( το οποιο ειναι πολυ γενικό) έχεις αντιμετωπίσει κάτι?

Δοκίμασε για να μάθεις πρώτα πως λειτουργεί το overclocking και τι μπορεί να σου προσφέρει όπως είσαι με αέρα και αν δεις οτι ενθουσιαζεσαι και οτι τραβάει και αλλο το pc και σε κόβουν οι θερμοκρασίες τοτε προχωράς και σε watercooling.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.