Darap21 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2014 Γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας σε αυτό το θέμα...Και να μου πείτε εαν αξίζει κιόλας και τι πρέπει να προσέχω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Φεβρουάριος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 μαστορα,επειδη δεν ξερω αν εχεις εμπειρια και κανεις κανα λαθος καλυτερα να πας σε καμια pre-filled τυπου corsair h100-110. τωρα αν θες να κανεις watercool cpu-gpu θα σε βοηθησουν οι γνωστοι νερουλαδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Φεβρουάριος 2, 2014 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 EK-KIT H3O 360 HFX - Kits - Starter Kits & Chassis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 2, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Η υδρόψυξη με το watercool έχει καμιά διαφορά???Και αν ναι ποια είναι αυτή??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Φεβρουάριος 2, 2014 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 το ιδιο πραγμα ειανι στα αγγλικα...σε πρωτη φαση, για ποιο λογο θες να βαλεις υδροψυξη? ποιος ειναι ο στοχος σου?πχ1)Για περισσοτερο overclocking2)Για ησυχια3)Για μουρη4)Γιατι η r9 290 δε την παλευει με τη stock ψυκτραΓια αρκετα απο τα παραπανω? Αν ναι, ποια? Και τι budget διαθετεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Φεβρουάριος 2, 2014 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 >>> 2013 Beginning Water-Cooling Guide <<< - EXTREME Overclocking Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Φεβρουάριος 2, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 1)Δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα θέμα με την θερμοκρασία στο PC Μου...το Κουτί έχει πολύ καλό αέρα απο την μάνα κ πάντα μέσα είναι κρύο...2)Κάποιοι μου είπαν πως η GIGABYTE μητρικές ζεσταίνονται εύκολα...3)Θέλω το εσωτερικό του κουτιού μου να είναι ωραίο4)Αν δεν αξίζει προς το παρόν να κάνω κάτι τέτοιο δεν θα το κάνω..5)Επίσης σκέφτομαι να κάνω O/C (αν αξίζει)Υ.Γ Είδα αυτό το βίντεο και μου μπήκαν όλες αυτές η ιδέες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 2, 2014 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Μην κανεις τιποτα ,μεινε οπως εισαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 2, 2014 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 Αμα στη τελικη σου κολλησει τοσο παρε μια corsair h80-100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Virus Φεβρουάριος 4, 2014 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 Για μένα μιας και ο στόχος σου ειναι πρώτα το εσωτερικό του κουτιου σου να ειναι ωραίο όπως λες ξεκίνα με cable management.. Ασχέτως τι σου είπαν για τις θερμοκρασίες της μητρικής( το οποιο ειναι πολυ γενικό) έχεις αντιμετωπίσει κάτι? Δοκίμασε για να μάθεις πρώτα πως λειτουργεί το overclocking και τι μπορεί να σου προσφέρει όπως είσαι με αέρα και αν δεις οτι ενθουσιαζεσαι και οτι τραβάει και αλλο το pc και σε κόβουν οι θερμοκρασίες τοτε προχωράς και σε watercooling. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.